Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Eduskunnan oikeusasiamies on sekaisin kuin seinäkello

Eduskunnan oikeusasiamies on kieltänyt Joulujuhlan viettämisen kirkossa???

”Apulaisoikeusasiamies Pasi Pölönen linjasi tiistaina antamassaan ratkaisussa, että joulujuhlan järjestäminen kirkossa loukkaa koululaisten uskonnonvapautta ja yhdenvertaisuutta”

(Lähde:https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/60868e68-b9db-4ba2-8492-f9f7152999f1)

Puretaanpa asiaa vähän. Joulu on kristillinen juhla, jolloin juhlitaan Jeesuksen, kristittyjen vapahtajan syntymää reilu 2000-vuotta sitten. Joulua ei siis juhlita tai vietetä Budhan, allahin, spagetti-hirviön tai jonkun muun ”pakanan” kunniaksi. Kirkko on kristittyjen temppeli ja Joulu kristittyjen juhla, joten on mielestäni aika loogista viettää yhtä kritinuskon tärkeintä tapahtumaa kristittyjen temppelissä, eli kirkossa, eikö totta?

Kysynkin mitä sieniä eduskunnan apulaisoikeusasiamies on mahtanut syödä, kun moiseen tulokseen on päätynyt, hän on selvästi sekaisin kuin seinäkello, väittäessään että joulujuhlan järjestäminen kirkossa loukkaa koululaisten uskonnonvapautta” .

Ei sinne kirkkoon tarvitse pakanoiden mennä häpäisemään kristillistä temppeliä. Pakanat voivat järjestää ihan omat juhlansa ja juhlia vaikka sitä spagetti-hirviötä tai naapurin uutta Bemaria, sekä kutsua eduskunnan oikeusasiamiehen ja muut hänenkaltaisensa hörhöt mukaan bileisiinsä.

Vihervasemmistolainen myyräntyö tämän kristityn kansakunnan tuhoamiseksi on mielestäni mennyt jo liian pitkälle. Kristityllä maailmankatsomuksella ja perinteillä tämä maa on rakennettu, ei millään pyllistelyllä. Vaikka ei uskoisi kristittyjen jumalaan voisi toisen uskontoa kunnioittaa edes sen verran, että antaa heidän juhlia ja viettää oman uskontonsa yhtä tärkeintä tapahtumaa rauhassa.

Eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen, tuon pakanan päätös loukkaa mielestäni kristinuskoa ja törkeästi. Eduskunnan apulaisoikeusasiamies Pasi Pölönen pitäisikin tuomita jumalanpilkasta.

Ps. En itse ole niinsanotusti uskovainen, mutta kunnioitan toisten näkemystä uskonnostaan ja annan heidän harjoittaa sitä rauhassa.

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Olavi Koskela
Utelias
#1

Laissa eduskunnan oikeusasiamiehestä (2002/197), sen 9§:ssä ilmoitetaan: ”Jos on syytää olettaa, että asia saattaa antaa aihetta arvostella valvottavan menettelyä, oikeusasiamiehen on ennen asian ratkaisemista varattava valvottavalle tilaisuus tulla asian johdosta kuulluksi.” Mitenkä lienee, onko kaikkia opettajia/rehtoreita, jotka lapsia raahaavat sinne Perkeleen pesään eikun kirkkoon, kuultu tässä asiassa. Eppäilenpä pahasti!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Näin on.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Magnus Hagelstam
#5

Valtiopäivien avajaisten yhteydessä pidetty jumalanpalvelus on täten laiton, samoin kirkolliset valtiolliset hautajaiset.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000