Perussuomalaiset

Pasi Ruuska

Vaatii kohtuuttomasti munaa sanoa olevansa suomalainen

3 kommenttia

Oli mielenkiintoista havaita, kuinka Turun iskun yhteydessä ei tullut Suomen lippuja some-profiileihin. Aiemmin laitettiin kyllä hurskastellen poskille mm Ranskan Trikoloria ja muuta. Minkä osoitukseksi Ranskan värit laitettiin, kun Suomen lippua eivät voi samat henkilöt nyt laittaa. Moni korvasi Ranskan lipun Suomen lipun sijaan, rauhankyyhkyllä. Minkä vuoksi ei käy Suomen lippu ja minkä vuoksi yleensä liputitte?

Minä ja lukuisat muut toivat esille huolensa Sipilän ja Helsingin pormestarin rajoja sulkemattomasta maahanmuuton tavoittelusta ja pakolaistulvasta. Toin aika monen muun kanssa tietoon, että Suomessakin alkaa kohta tapahtua, nyt oli sitten Suomen vuoro ja ei se tähän pysähdy. Tuolloin totesin myös, että jos Suomessa tapahtuu terroriteko, ei Suomen lippuja tule näkymään niissä suomalaisissa profiileissa, joissa jonkun muun maan lippu verhosi kasvoja.

Suomalainen media ohjaa suomalaisuutta ituhippivihreyteen ja kaiken hyväksyvään monikansallisuuteen, hinnasta piittaamatta. Eniten ärsyttää median harjoittama poliittinen ohjaus. Turun terrori-iskun päivänä Helsingin sanomat korosti uutisia onnistuneesta maahanmuuttajien lähiötyöstä ja onnistumisista koulutuksessa. Rinnalla tuotiin esille hollantilaisen rikollisliigan jalkautuminen Suomeen. Vahvaa poliittista ohjausta ja terrori-isku valkopestiin saman tien, jotta Helsingin pormestari saa vallattoman maahanmuuttonsa ja imaaminsa Helsinkiin.

Näin kuritetaan satavuotiasta Suomea ja hävetään satavuotista suomalaisuutta. Viherkommunistinen aate valtaa alaa, ainakin hetkeksi, kunnes virheet huomataan. EU ajaa alas suomalaista metsä- ja biotaloutta. Vihreät ovat nousemassa valtaan. Suomalaisuus sotketaan santaan, kuin se meinasi sotkeentua Äyräpäässä, Kollaalla ja Raatteen tiellä. Ei sallita sitä ja tehdään, suomalaiset, asialle jotain.

Muiden maiden ”liputtamisen” takana on monikansallisuutta yli kaiken palvova vihreys, joka samalla inhoaa ja häpeää suomalaisuutta. Ovat valmiita polttamaan Suomen lipun. Useimpien suomalaisten mielestä kansainvälisyydessä ja suomalaisuudessa ei ole mitään hävettävää – miksi media ja poliitikot ajavat rehtiä suomalaisuutta häpeän tilaan. Pahimmillaan normaali kansallinen ylpeys rinnastetaan natsismiksi.

Muutaman kanssa keskusteltuani, alkoi paistaa lävitse oma perstuntumakutina, että omaa lippua on vaikea pistää, kun pelottaa leimaantuminen kansallismieliseksi. Leijonariipustakaan ei voi lapsi kantaa koulussa leimaantumatta ja jopa opettajatkin ovat sen kieltäneet liian kansallismielisenä. Loppuun kaverin sanat: ” Kyllä se tuossa…. pyöri eilen… millä olisi lipun saanut kuvaansa, mutta… mutta täällä ”naamakirjassa” tapahtuu melkoinen sensuuri, jos kyseenalaistaa niin sanottuja faktoja”. … Niin se on, tarvitsee olla kohtuuttomasti munaa sanoa olevansa suomalainen.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Bebe
#1

Hyvä havainto.
Mikä tätä kansaa vaivaa?
Jokin kumma trauma YYA- sopimuksen ajoilta sai meidät todistamaan länsimaalaisuutemme liittymällä Euroopan Unioniin.
Ja nyt siinä läpeensä mädässä pysytään maailman tappiin asti vaikka kuinka päin helvettiä menisi!
Kansallisvaltioiden vastainen propaganda jyrää!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Matti
Vihainen
#2

Pasi. Veit sanat suustani. 100-vuotiasta Suomea viedään kuin kuoriämpäriä. Pääministerin paikka olisi valtakunnanoikeus. Imaami-Sipilän kutsuhuuto onnistui yli odotusten. Miljardilasku ja verta kaduilla. Voi tulevia sukupolvia. Elättejä riittää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Olisiko nyt aika näyttää yleisesti kanta haittamaahanmuuttoon ja sen seurauksiin. Kuten noissa blogi kirjoituksissa on näkynyt ”Nyt riittää!” Eli ”Nyt riittää” tarrat auton takalasiin, teksti paitoihin jne. Nyt hiljaistenkin (hiljaisen enemmistön) pitää tuoda mielipiteensä esiin. Jos se alkaisi avaamaan päättäjien silmiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000