Perussuomalaiset

Pasi Ruuska

Sipilän ja Vapaavuoren kutsuhuuto

Suomalainen tiedusteluväki ja osa poliitikoista vinkuu tiedustelulain perään, ihmisiä pitäisi saada kytätä. Tähän ei pidä mennä. Poliitikot on todettu suoraan sanoen vastuuttomiksi siinäkin suhteessa. Pirulle ei kannata antaa enää viimeisiä sormiaan ja siirtyä orvellilaiseen sirutettuun ja seurattuun maailmaan. Jos joitain pitää seurata, niin vain ja ainoastaan pakolaisia.

Miksi ei pidä antaa vapauksia tiedustelulle ja seurannalle? Ensimmäinen syykokonaisuus ovat poliitikkojen naiivius, epärehellisyys, itsekkyys ja lapsellisuus. Sipilä ja Vapaavuori kutsuvat villisti ja vapaasti, koko maailmalle kuuluttaen, tulkaa Suomeen: ”Minä annan teille kotini ja Helsinkini ja muut suomalaiset antavat teille elintasonsa!” Mitään uutta ei ole syytä saada aikaiseksi, kun hoidetaan tämä ensin kuntoon. Vahtikoirat Sipilöille ja Vapaavuorille. Tämä on maalaisjärjellinen perusasia. Poliitikot koettavat mennä epäonnistumisessaan tiedustelun epäonnistumisen taakse. Ulvonta on hiljennettävä.

Toinen syy ovat suomalaisten ihmisoikeudet. Poliitikot, Sipilä ja Vapaavuori keulilla, ovat unohtaneet ahneudessaan suomalaiset ja antavat tavallisten suomalaisten hyvinvoinnin perusteettomasti isolle joukolle valepakolaisia. Suomalaiset ovat rakentaneet maan ja näiltäkin osin hallitus myy toisten omaisuutta, Suomea – kaikki on myynnissä. Pakolaiset maksavat suomalaisille miljardeja ja kasvattavat suomalaisten velkataakkaa. Samaan aikaan suomalaisia eläkeläisiä, työttömiä ja opiskelijoita kuritetaan. Verukkeena käytetään työvoiman tarvetta. Seurauksena menetetään vain yhteiskuntarauha. Eläkekuplasta paisutetaan valhetta ja siihenkin tarvitaan mukamas pakolaisuutta ja maahanmuuttoa. Lisäksi on huomattava, että pakolaisista vain 10-20% työllistyy, esimerkkinä -90 luvulla tulleet somalimiehet. Suomalaisia on edelleen hirvittävästi työttömänä. Tilanne on koko ajan pahentumassa ja Vapaavuori ulvoo kutsuhuutoaan Pasilan tornin katolta ja Sipilä suojatun kotinsa kuistilta.

Kolmanneksi, kaikki muut keinot ovat vielä käyttämättä. Rajat valvotuiksi ja EU:n hännystelyn ja EU:n suomikuppaamisen on loputtava. Pakolaisten päätöskäsittely on saatettava tylysti nopeammaksi ja palautukset on laitettava välittömästi täytäntöön. Tarvittaessa palautukset valvottujen alueiden kautta. Rikoksesta aina palautus, ilman leipomista. Nykyisillä säännöksillä ja rohkeammin niitä toteuttamalla ja tarvittaessa lakeja tiukentamalla, saadaan suurin osa vaikeista asioista hoitoon – ilman kyttäämistä. Kuvaavaa on, että Turun puukottajasta oli varoitettu poliisia, meni sekin tiedustelutieto hukkaan ja uutta tiedustelua muka pitäisi? No ei! 

 

Neljänneksi asioita vähätellään. Sipilä käsitteli Turun terroria jopa uhreja ja omaisia halventaen. Asian vakavuutta ei tunnottomuudessa tajunnut alkuunkaan. Maahanmuuttovirasto selittelee ja vähättelee valitellen mm. resurssipulaa. Rahaa siis maahanmuuttovirastolle, ei kyttäämisen vapauttamiseen. Suomesta turvapaikan saaneiden marokkolaisten kohdalla pyöritellään, että heitä tulee vain kymmenkunta kuukaudessa ja saavat suojan henkilökohtaisen poliittisen tai uskonnollisen vainon vuoksi. Ja hitolleen, Marokossa lomaillaan ja otetaan aurinkoa! Ehkä he ovat syystä rikollisia ja ei toivottuja jo omassa maassaan. Noilla perusteilla minäkin joudun kohta hakemaan turvapaikkaa Marokosta. Olen joutunut Suomessa vainon kohteeksi.

 

Terroriteon jälkeen yltiövapaamieliset ituhippivihreät ovat hiljentyneet. Sen sijaan Sipilät, Vapaavuoret, Stubbit, Kataiset, Soinit ja muut hyväkkäät jatkavat pelaamista entistä vahvemmin pakolaisten pussiin. Epäonnistumisia sysätään muiden tekijöiden ja asioiden syyksi. Tällä kertaa mennään huonon tiedustelun taakse. Se ei ole totuus, se on valhe ja kun valehtelijat jatkavat vallassa, syy ongelmiin ei poistu.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Yuri Komissarov
#1

Tyypillinen tapa on levittää maskirovkaa ihan niin kuin Turun Sanomat teki Ahmed Hossainista sankarin joka auttoi hyökkäyksen uhria. Paikalta otetuissa kuvissa mies seisoi tumput suorina ja todelliset auttajat olivat ihan toiset henkilöt. Toimittajan ja lehden räikeään valheeseen syynä oli todennäköisesti Hosseinin oikea etninen tausta, sehän olisi hirveää jos pelastajalla on troubleshooter Thor Steiner paita. Semmoisia vaatteita esimerkiksi saksassa käyttävät ne joita kohtaan on luvallista harjoittaa sitä parempaa eettistä väkivaltaa, ihan niin kuin Helsingissä jäätelöauton perällä annettiin legandaarisen anarkomarkon mukiloida rauhassa raudoitettu pidätetty. Ja kukaan ei tehnyt virhettä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000