Perussuomalaiset

Pasi Ruuska

Hyödyllisenä lampaana susien joukossa

Ovat alkaneet markkinoida kansalaisille energiaan liittyviä ja Venäjään kohdistuvia pakotteita äärimmäisen vaikuttavana tekoina. Enpä usko, että ovat. Tai kyllähän ne ovat, kun iskevät kylmällä tavalla suomalaisiinkin. Globalistinen hallitus on vienyt Suomen mukaan maailman ilmaston pelastajaksi, Euroopan rahoittajaksi ja Ukrainan sisällisodan rintamille. Pakotteet ovat olleet päällä 8 vuotta ilman minkäänmoista merkittävää vaikutusta, kun Suomessa se on vaikuttanut mm. maatalouden entistä pahempaan tilaan ja uusien vientikanavien tukkeutumiseen.

Olisi todella tervetullut ajatus että Suomi, miksi ei Eurooppakin, alkaisi katsomaan, kuinka se pystyy oikeasti suoriutumaan omin voimin ilman vakavia riippuvuuksia tahoihin, jotka käyttävät noita riippuvuuksia häikäilemättä omaksi edukseen. Niitä hyväksikäyttäjiä on Euroopan Unionin sisälläkin, joten miten se voisi onnistua. Suomi on hyödyllisenä lampaana susien joukossa.

Nyt osui se päivämääräbingo oikeaan numeroon. Venäjä etenee ilmeisesti Ukrainan alueelle. Nyt tullaan näkemään se, kuinka hajanainen on Ukrainan 42-miljoonainen kansa. Venäläiset marssivat, Putinin ”erityisoperaatiokäskyn” evästämä, suhteellisen rauhassa alueille, mihin haluavat. Kaupunkien kaduilla oltiin aamulla edelleen hyvin rauhallisin mielin ja Ukrainan presidentin muodollinen liikekannalepano jää käsittämättömän myöhään julistetuksi ja joka tapauksessa muodolliseksi.

Suomesta katsottuna asiassa eniten meteliä pitävät USA, Venäjä, Marin ja korruptoitunut Ukrainan korkein hallinto näyttelijäpresidenttinsä suulla. Rauhallisemman tapahtumaskenaarion voi rikkoa ulkopuolisen sotilaallinen puuttuminen. Putinia on ahdisteltu, mittakaavatarkastelussa arvioituna, mitäänsanomattomissa asioissa ja saatu mieli järkkymään. Nyt on edessä seuraukset ja väitän, että tapahtumat ovat globaalin ahdistelun seurausta. Tavoitteita ei saavutettu, ahdistettiin sotilastaustan omaava ihminen henkisesti nurkkaan, mikä olisi pitänyt ymmärtää vaaralliseksi. Odotamme Kiinan todennäköisesti maltillista reaktiota.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

HEI. KIITOS PASIKIN. SUOMEN HALLITUS ON ❤️ SAMALLALAILLA SUUNNILLEEN KÄYTTÄYTYVÄ OMAPÄINEN KUTEN VILLISUDETKIN. TAIVAANISÄ ON ❤️ ANTANUT MEILLE IHMISILLE: ISÄNTÄVALTUUDET ”PAIMENTAA” SUSIAKIN, KUTEN LAMPAITAKIN, ETTÄ ELÄINTASAPAINOKIN SÄILYY SUOMESSA. ME KANTASUOMALAISETHAN KATOAISIMME MAANPÄÄLTÄ LUULTAVASTI PALJON NOPEAMMIN MIKÄLI TUONHERRANSYDÄMINEN HALLITUSJOUKKO, VAIKKAPA KAKSINKERTAISTETTAISIIN:PIRU HENKIVALLAN PYYNNÖSTÄ. ONHAN HÄN ENNENKIN MEILLÄ HULLUUKSIAAN TEETTÄNYT, KUN APURIT OVAT SYDÄMISSÄ.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Eiköhän sinun Lasse!Olisi korkea aika poistua näiltä sivustoilta.Olet ilmoittanut erroneesi PS-puolueesta ja liittyneesi Anon VKK puolueeseen.Niin miksi roikut yhä täällä kommentoimassa samaa sisältöä olevia kommentteja?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pasi
Iloinen
#3

Eiköhän sinun nimetön, kun et edes nimelläsi kommentoi, jouda pois nalkuttamasta. – murikka-

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Mene sinä vaan sinne ihannevaltioosi Venäjälle!Sinne sinunkaltaisesi kuuluvat.”-murikka”-.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000