Perussuomalaiset

Outi Virtanen

Maantiellä taas

Lipposmarkkinat Rantasalmella 2.8.2014

Lauantaiaamu kello soi 3.30 …. onneksi auto ja kärry tuli jo illalla pakattua niin ei tarvinnut ”aikaisemmin” herätä. Aamukahvit juotu ja sitten matkaan, aurinko kajastelee jo metsänreunan takaa, tulee hieno (ja kuuma toripäivä) kello on 7 kun tapahtumapaikalle saavutaan, tervehditään aamuvirkut Perussuomalaiset jotka ovat tulleet paikalle auttamaan teltan pystytyksessä.
kahdeksan aikaan, kun markkinat ohjelman mukaisesti alkaa on meillä kaikki valmiina.
Väkeä alkaa pikkuhiljaa liikkua vaan tori täyttyy vasta kymmenen aikaan, on hulinaa ja vilskettä, lämpötila nousee ja mehua menee. Teltallemme saapuu myös kansanedustaja, ek-vaaliehdokas Kaj Turunen vaimonsa Erjan kanssa ja heti perään saapuu myös toinen ehdokkaamme, Reijo Paunonen Juvalta, aamusta asti on paikalla ollut jo hääräämässä Rantasalmen oma ehdokas, Satu Vihavainen.
Ihmisiä riittää kanssamme keskustelemaan päivänpolttavista asioista niin valtakunnan kuin myös maakunnan tasolla. Niin ja mainittakoon että kovasti saa kiitosta muuten tuo PS-mehu, sitä jaettiinkin lähes 40 litraa.
Markkinoilla paljon erilaista ohjelmaa, muunmuassa leikkimielinen golf-kisa, perussuomalaisia edusti siinä Kaj Turunen ja Keskustaa oman kuntani Pertunmaan kansanedustaja Jari Leppä. Toimin tietenkin molemmille kannustajana, hieno kisa ja Kaitsu voitti sen suvereenisesti.
Puolueeseen saimme uusia jäseniä, kuin myös paikallisyhdistykselle.
kello 14.30 alkaa markkinat pikkuhiljaa loppumaan ja me kasaamme teltan ja pakkaamme kamat kärryyn.
Pikainen huilihetki paikallisella Nesteellä (vessassa pikainen siistiytyminen) ja sitten matka jatkuu 15.30 seuraavaan tapaamiseen, olen luvannut vetää pikakoulutuksen paikallisille kotisivujen käytöstä motellilla.
Koulutus alkaa 16.00 ja siinä samalla ruokailemme,kahvien jälkeen juttelemme paikallisten perussuomalaisten kanssa ajankohtaisista asioista ja viimein seitsemän jälkeen pääsemme kotimatkalle.
Yksi pysähdys Mikkelissä oli pakko suorittaa, käydä jalottelemassa ja kahvilla.
Kotona viimein kymmenen aikoihin, kissoilta saan katseen ”jaa, tulit välillä kotiinkin”, tavaroiden purkaus autosta ja kärrystä – no sitten kello jo lähenteli puoltayötä, en enään suihkuun jaksanut mennä vaan kippasin itseni vuoteeseen ajatuksissa jo seuraavan päivän ohjelma …. ja maanantaina pitäisi mennä tomistolle purkamaan viimeiset kalusteet ennen huoneiston pois luovutusta ….

Moni sanoo, että voisihan sen viikonlopun muutoinkin viettää! ai miten, tämähän on minun työtäni (ja harrastukseni) ei kait sitä nyt lomalle näin kesällä jouda, eihän =)

Ensiviikolla sitten helteiseen Hämeeseen, keskiviikkona Lahden torille kera naisehdokkaiden ja viikonlopuksi Hämeenlinnaan Elomessuille.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
#1

Harvoin olen edes kiittää ymmärtynyt Outia ja Kallea tekemästään arvokkaasta työstä….
Nyt siitä SUURI kiitos. Minulle on tämä yhdessä tekemisen ilo muodustunut henkisesti vahvistavaksi tekijäksi tässä vaalien alkutaipaleella. Sitä ei edes kansanhuollon miehet pystyisi riitsämään…..(jos heitä viroissaan vielä olisi:=)
Hyhvää kesän jatkumoa kaikille, T : Reijo

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Kiitos Reijo ja hei, kanssasi on ilo tehdä tätä työtä.
Moni ihmettelee sitä. kuinka jaksan aina olla iloinen ja hymyillä, helppoahan se on kun tekee mieleistä työtä mukavien, samoin ajattelevien ihmisten kanssa.

Ei kait sitä aina niin hymyilyttäisikään nykypäivän tilanteita seuratessa vaan kun mottoni on aina ollut ”hymyillen, hymyillen jopa joskus läpi kyynelten”

Haluan tuoda osaltani ihmisille hyvää mieltä ja positiivisuutta arkipäivään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000