Perussuomalaiset

Outi Mara

Yle jättää kertomatta, oliko yllätys?

2 kommenttia

Ylen artikkeli Europolin terrorismi raportista luo kuvan, jossa jihadistiset terroriteot ovat vähenemässä. Äärioikeistoon liittyvät pidätykset ovat kasvaneet, mutta tekoja 1 kappale. Sen sijaan äärivasemmiston ja anarkistien tekoja ei mainita lainkaan. Terroristi iskuja näillä 19 kappaletta.
Well done Yle. Asenne loistaa läpi. Kerrotaan kansalaisille vain se, mikä sopii omaan pirtaan ja loppu jätetään kertomatta.
Europol: Ääri-islamistien tekemissä iskuissa kuolee EU-alueella vähemmän ihmisiä, äärioikeiston terroriin liittyvät pidätykset kasvussa https://yle.fi/uutiset/3-10862724?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
eastfinn
#1

Kun jättää jotain kertomatta on sekin valehtelua. Hesari julkaisi emävalheen kuin Göbbelsin oppikirjasta: ”Väestönvaihto sen sijaan on valhetta. Suomi on muuttunut ja muuttumassa etnisesti moninaisemmaksi, mutta etniset suomalaiset eivät ole katoamassa mihinkään” Siis jos kantaväestö vähenee pienen syntyvyyden ja maastamuuton vuoksi niin se ei vähene ja kun maahan muuttaa kehitysmaalaisia ja he lisääntyvät moninkertaisesti vs kantaväestö niin heidän lukumääränsä ei silti lisäänny? Tämä on samoja oppeja kuin työttömyyden poisto lisäämällä työttömyyttä ja kulutuksen vähentäminen sitä lisäämällä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Outi , ei ole yllätys ! Ihmettelen vain miksi yleä ei saada kuriin ja Herran nuhteeseen ??!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000