Perussuomalaiset

Jari-Pekka Teurajärvi

Oulussa lietsotaan vastakkainasettelua

Oulussa järjestetään lauantaina 1. lokakuuta kaksi mielenosoitusta. Mielenosoitukset ovat poliittisten äärilaitojen masinoimia eli sitä porukkaa, joiden toiminnan rajoittamiselle on viime päivinä mietitty laillisia keinoja.

Ensimmäisessä mielenosoituksessa ovat järjestäjinä ideologialtaan äärivasemmistoa edustavat tahot. Tämä porukka sai keppihevosen mielenosoitusten aallolle Helsingin Elielin aukion kuolemantapauksesta. Mielenosoitus on verhoiltu rasismin vastaiseksi, vaikka todellisuudessa sillä halutaan vahvistaa oman äärilaidan kannatusta.

Rasismin vastaisella teemalla mukaan on saatu myös tolkun ihmisiä ja jopa ministerit ovat haksahtaneet osallistumaan, tajuamatta seisovansa ääriliikkeen mielenosoituksessa.

Perussuomalaisten asema valtioneuvostossa ja perussuomalaisten aikaan saamat korjaukset haittamaahanmuuton kitkemiseksi ovat saaneet äärivasemmiston varpailleen. Pelkona on, että perussuomalaiset saavat pysyvän aseman luotettavana hallituskumppanina.

On huomattu, että perussuomalaiset tulevat hyvin toimeen porvarihallituksessa ja nykyinen hallitus saa uudistuksia kiihtyvällä tahdilla aikaiseksi. Voidaan sanoa, että toisella porukalla on unelma ja toinen porukka toteuttaa omaansa.

Toisessa mielenosoituksessa ovat järjestäjinä äärioikeistolaiset voimat. Tämä porukka sai keppihevosen Kajaanin Otanmäen surmasta. Kysymyksessä on vastamielenosoitus rasismin vastaiselle mielenosoitukselle. Jokainen voi päätellä, että ovatko mielenosoituksen järjestäjät sitten niitä aitoja rasisteja? Mielenosoitus on verhoiltu maahanmuuttoteemalla, vaikka todellisuudessa tavoitteena on perustaa uusi äärioikeistolainen puolue.

Maahanmuuttoteemalla mukaan on saatu maahanmuuttokriittisiä, kuten perussuomalaisia ja he seisovat tajuamattaan äärioikeiston mielenosoituksessa kuuntelemassa kuinka tämän puoluestatusta havittelevan äärioikeistolaisporukan johtajat haukkuvat suvaistevaisten lisäksi perussuomalaiset. He haukkuvat itse asiassa aivan kaikki, paitsi itsensä.

Äärioikeistolle ei kelpaa perussuomalaisten ansiosta tiukentunut maahanmuuttopolitiikka, vaan maahantulijat pitäisi heidän mielestään mielummin vaikka ampua rajalla.

Perussuomalaiset toteuttavat omaa politiikkaansa parlamentaarisin keinoin. Tämä on paras ja demokraattinen tapa vaikuttaa yhteisiin asioihimme. Ääriliikkeet eivät tule koskaan saamaan Suomessa riittävää kannatusta toimia parlamentaarisin keinoin, joten heille ainoaksi mahdollisuudeksi jäävät lailliset mielenosoitukset.

Jari-Pekka Teurajärvi (pj.)
Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry

Voit lukea kaikki aikaisemmat Jari-Pekka Teurajärven kirjoittamat Perussuomalainen blogit täältä: https://tunnistus.perussuomalaiset.fi/kayttaja/9bfd7ad9-b2f3-49db-be77-e594422a5e89

LÄHTEET

Facebook tapahtuma: Peli Poikki! -mielenosoitus Oulussa 1.10.2016
Facebook tapahtuma: Mielenosoitus maahantunkeutumista vastaan
YouTube: Suomi ensin -mielenosoitus Kajaanin Otanmäellä 15.9.2016

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Aidot perussuomalaiset/perussuomalaisten kannattajat ei lähde lakanoiden ja kettinkien kanssa kekkuloimaan näihin paraateihin. Vaan käyvät rakentavia keskusteluja mm. erilaisissa toritapahtumissa alueen kansanedustajien ja muiden vaikuttajien kanssa. Ainoa tapa vaikuttaa ja toimia on parlamentaariset keinot.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#5

Perussuomalaiset toteuttavat omaa politiikkaansa parlamentaarisin keinoin.

Kaipa teikäläisen esille tuomaa politiikkaa KAIKKI KÄY!!!! voi siksi kutsua:

Tais olla viimisin toi taksi uho. Ihan nyt Soinin omin sanoin:

Näiltä pohjilta Liikennekaari ei Mene eteenpäin.Perussuomalaiset ovat yksiselitteisesti taksilupien vapauttamista vastaan. Emme hyväksy villin lännen meininkiä.

Hallitusohjelma ei sisällä Bernerin esityksiä, eikä hallitus ole niitä käsitellyt. Asioita ei voi viedä eteenpäin ilman yksimielisyyttä hallituksessa. Sitä ei nyt ole, eikä Liikennekaari etene.

Hups keikkaa missä mennään ompa tainnut muuttua huhtikuusta toikin
Soinin kommentti. Mutta ihmekkös toi kun kaikki käy

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

herää kysymys
#2

Helsingissä järjestettiin rasisminvastainen mielenosoitus.
Samaan aikaan oli rajatkiinni ja Suomiensin ryhmien mielenosoitukset. Mediassa näitä kutsuttiin VALHEELLISESTI vastamielenosoituksiksi! Ikäänkuin ne olisivat rasismin puolestapuhujia.
Tämä suomalaisen hyvinvointivaltion puolustaminen haittamaahanmuuttoa vastaan EI OLE RASIMIA!
Miksi media syöttää moista paskaa?
Euroopassa on esimerkkejä kaaoksesta minkä monikulttuurifantasia on tuonut, miksi sama helvetti halutaan Suomeen?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Minkä instanssin etuja valehteleva, vääristelevä ja manipuloiva media oikein ajaakaan?
Ei ainakaan Suomen eikä Suomalaisten etuja.
Vaihtoehtoina voi olla ainoastaan globaali vasemmisto tai islam.
Islam pelaa tuon vasemiston kanssa tasan tarkkaan niin kauan samaan pussiin puhaltaen, kunnes islamin kannattajien määrä on riittävän vahva.
Sitten yhteiselo katkeaa…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

hermot menee
Vihainen
#4

Kuules Teurajärvi! Perussuomalaiset olisivat voineet vaatia SOPIMUSTEN NOUDATTAMISTA, ts. Yhtäkään pakoloista ei olisi tarvinnut Ruotsista tänne päästää.
Koska olette EU-eliitin nuoleskelijoita ette tehneet mitään.
Sen seurauksena puolueenne kannatus on kohta alle RKP:n.
Pakolaispolitiikan kiristys on vain silmänlumetta, Hävetkää!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Maentunnehapeaa
#6

Jäniskevenykset toiseen paikkaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000