Perussuomalaiset

Outi Mara

Moraalisäteily ja mörrin pylly

1 kommenttia

Moraalisäteily on helppoa, kun se ei kosketa itseä. Kaikilta muilta voidaan vaatia kyllä. Kuhan ei koske itseä. Ja kuhan ei asu nörtin pyllyssä.

Anna Kontula with style. Tai enemminkin ilman. Kommunistinen malli, jossa valtio määrittää, kuka saa ajaa autoa.

https://www.verkkouutiset.fi/anna-kontula-valtion-pitaa-paattaa-kuka-saa-oikeuden-omaan-autoon/

Jihaa. Onkohan arvoisalle kansanedustajalle tullut mieleen oman kuplan ulkopuolinen elämä? Ehdotus on nimittäin telluksen ulkopuolinen. Kovasti hyvesignaloiva kyllä, mutta täysin absurdi.

Jokaisen tällaisia ehdotteleva tulisi viedä esim 20km Ilomantsista mihin suuntaan tahansa. Voit halutessasi lisätä Ilomantsin tilalle, minkä tahansa Itä-Suomen taajaman tai kaupungin. Sinne vaan bussipysäkille jätettäisiin odottamaan seuraavaa julkista kulkuvälinettä. Vinkki. Kannattaa varustautua kunnon vaatetuksella, wc-paperirullalla ja eväillä. Otsalamppukin on hyvä, on nimittäin melko pimmeetä tähän aikaan vuodesta. Ei oo sitten lähellä, ei kännyille, eikä autoille. Mutta muista olla kärsivällinen, kyllä se bussi sieltä tulee. Odottavan aika voi olla pitkä. Mut mihinkäs sitä kiire valamiissa maailmassa. Se bussi voi tulla vuorokauden tai viikon kuluttua. Tai jos se on lakkautettu, pitää toivoa, että jollain on edes auto tai edes joku ajaa ohi jollain vehkeellä. Se saattaapi nimittäin mennä muutoin kävelyhommiksi.

Lisäänpä vettä myllyyn. Entäs jos kielletään yksityisautot kehäkolmosen sisäpuolella? Mihin ihmeeseen niitä siellä tarvitaan? On metrot, ratikat, junat, bussit, lentokoneet. Ai niin lentokone on perkeleestä, vaikka sillä syysmasennusta kovasti koetetaankin torjua….

https://www.hs.fi/nyt/art-2000005899368.html

Mutta kielletään nyt ihmeessä kuitenkin ne perkeleelliset autot. Maailma pelastuu.

Mutta siis joo. Koeta Anna kerätä moraalisi ja sen aiheuttama säteily, kokeile matkaa vaikka Pohjois-Koreaan. Tuohon kommunistiseen ”kielletään kaikki, vahditaan kaikkia” unelmamaahan. No Saudi-Arabia tai muukin tms kohde käy, siellähän naiset noin niinku periaatteessa ”saa” ajaa autoa. Eli siellä hommat hyvin hanskassa. Unelmia, niitä toteutetaan noissa maissa.

Mutta takaisin Itä-Suomen korpeen. Millä ihmeellä se vasemmistoduunari muuten töihin pääsee mörrin pyllyssä (tähän voisi lisätä rumemmankin sanan, jota oikeesti käytetään tässä yhteydessä) asuessaan?

Jotain rajaa siis tähänkin ilmaston parannus- ja pelastuskeskusteluun…

PS. Samaan aikaan paikallislehti Karjalaisessa kirjoittaa keskustalainen kansanedustaja, itkien sen ainoan kiskobussin tilannetta. Ota hyvä mies kännykkä käteen ja soita puoluesisarellesi Bernerille. Kysy vaikka mitä seuraavaksi leikataan….

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Maralta aivan loistava kirjoitus. Pitää tulla vähän väliä tänne PS-blogeihin lukemaan järkevien ihmisten kirjoituksia, muuten ei jaksa seurata päivänpolitiikkaa. Mikä siinäkin on, että se kommunismi aina vain uppoaa joihinkin ihmisiin ja saa heidät uskomaan sen ylivertaisuuteen, ja yrittää ottaa milloin minkäkin valtion haltuunsa. Eikö nämä kommunistit ollenkaan lue/kuuntele mitään kommunismin romahduksista ja niitä edeltäneistä diktatuurin syövyttämistä yhteiskunnista. Onneksi on PS, muuten oltaisiin jo tulipunainen PohjolanKoreaSuomi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000