Perussuomalaiset

Outi Mara

Puhuttaisiinko vihdoin asiasta?

Tällaisia ulostuloja tarvitaan nyt, kun vuosia on toitotettu, että kaikki hyvin, kaikki on ihanaa, kulttuurit ja erilaiset uskonnot ovat rikkaus. Kaikki on hyvin. Lisää, lisää…

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005965769.html

Sinisilmäisyys sokaisee:
”Sohrabi kokee, että pohjoismainen tasa-arvo ja vapaus ovat tehneet suomalaisista sinisilmäisiä.

– Eurooppa on edistynyt ihmisoikeuksissa ja tasa-arvossa niin pitkälle, että täällä on sokaistuttu sille, millainen tilanne muualla maailmassa on. Olemme sinisilmäisiä ajatellessamme, että iso määrä nuoria miehiä voidaan tuoda vieraasta kulttuurista ja istuttaa heihin heti länsimaisia arvoja. Hyvään pitää pyrkiä, mutta sinisilmäinen ei saa olla.”

Kulttuurinen kunnia ja miehen asema:
”Sohrabi lisää, että seksuaalirikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaistaustaisten järkyttäviä tekoja ei voi millään selittää. Hän pohtii kuitenkin, että irakilaisten Suomessa tekemien seksuaalirikosten taustalla vaikuttaa Irakissa ja monissa muissa Lähi-Idän maissa vallitseva osin islaminuskoon perustuva patriarkaalinen kulttuuri, jossa naiset elävät isien, veljien ja aviomiesten vallan alla. Ja jossa heitä pitää suojella kunniansa vuoksi.”

Naisen asema:
”– Joissain yhteisöissä nainen on kuin aasin jälkeen tuleva henkilö, jolla ei ole mitään arvoa. Jos he eivät pysty naista suojelemaan, ja hän kulkee kaupungilla ilman huivia, niin on ajatus, että naiset ovat vapaata riistaa, ja heille voi tehdä mitä haluaa.”

” Fathullahin mukaan Irakissa raiskausta voidaan pitää naisen syynä, jos nainen on esimerkiksi pukeutunut liian paljastavasti.”

Rikosten tuomiot:
”Sohrabi toivoo, että Suomessa kovennettaisiin seksuaalirikoksista annettavia rangaistuksia.

– Yksi syy miksi näitä tapauksia on ollut, on se, että Suomessa rangaistusasteikko seksuaalirikoksista on niin matala. Suomalaiset rangaistukset ovat irakilaistaustaisille vitsi siihen nähden, mitä he voisivat saada rangaistukseksi omassa maassa.”

Uskonto:
”– Mutta näkisin, että uskonnolla on todella iso valta siinä, miten miehet käyttävät naisia hyväkseen ja saavat epätasa-arvoisen aseman miesten ja naisten välille.”

Rikokset:
” Vuonna 2017 afganistanilaisia ja irakilaisia epäiltiin lukumääräänsä nähden seksuaalirikoksesta 40 kertaa niin usein kuin suomalaisia. Tämä voidaan laskea poliisin ja Tilastokeskuksen tilastoista.

Jos tarkastellaan absoluuttisia seksuaalirikosmääriä, rikostilaston kärjessä ovat ulkomaalaisista olleet viime vuosina irakilaiset.”

No niin. Odottelen nyt innolla, kuinka nämä väitteet tullaan kumoamaan usean erimieltä olevan kanssa. He lienevät niitä kokemusasiantuntijoita?

Osallistu keskusteluun!


8 kommenttia
Päästin perseen myjistä
#1

Näihin järjettömyyksiin on johtanut monen asian summa esim.

Eu-Trollaus siis merkkelin ja Brysselin nuolu pakoalisbisneksellä ym. kaikella moraalittomuuksilla mm. Homotuksella ,Huumeiden käytön ihannoinnilla jne…

Päät menee sekaisin niin pikkulapsilla kuin pakolaisilla mikä on oikein ja mitä saa tehdä kun koko maan moraali on tuhottu politiikojen oman edun takia Brysselin miljooan virkojen takia !!!!! kaikihan juontaa jurensa sieltä !

Persujen on vaaditava

1. Homopropakandan lapsille levitys kieltoa ! Homoilla on oikeudet panoot pimeässä pirtissä mihin reikään haluaa mutta sitä ei saa lapsille tyrkyttää !!!!
2.Huumeiden käytölle ja myynnille täysi kielto !
3.Työnteon on altava aina kannatavampaa kuin sosiaali pummauksen siis sosiaali tuet alas ! Suomen sosiaalikulut 70 Miljardia on puolitettava aluksi ja myöhemmin laskettava vielä lisää !!!

Maahan on saatava järki niin ettei eletä velaksi ja nuolal Brysseliä ja Merkeliä !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#6

Maahan on saatava moraali niin että kaikki vauvasta vaariin ajatelee järjellä ja tekee töitä haaveidensa eteen ,Ruoka autot ,asunot jne ei saa tulal kuin manule illallinen vaan niiden eteen on tehtävä töitä se saa järjen päähän ja maamme talous kasvun nousun.

On myös saatava viesti Afrikaan ja Lähiitän että sikailijoita ja kusipäitä ja sosiaali pummeja tällä ei kaivata vaikka Sipilä lähetti sinne toisenlaisen vistin 3 v. sitten kun se kutsui kaikki pedofiilit ja raiskaajat ja terroristit tänne makaamaan sikamaisen korkeila sosiaali eduilla jopa 10 x mitä lähtömaan palkka taso /kk on !!!!!!!! Hullua !!
Kaikki Merkkelin nuolemiseksi !!!!

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sipila-palkitsi-merkelin-raha-kehitysyhteistyovaroista/d00f6609-5c02-355a-ae82-bad741d02884

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Allah tulee
Tyytyväinen
#8

Maahan saadaan moraali ja Allahin pelko parissa sukupolvessa. Ei naiset kulje puolialasti ilman saattajaa kaduilla. Myös homot luikahtavat kaappiin . Islamin Jumala on mahtava.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

kts WIKIPEDIA
#2

Naista tosiaan suojellaan noissa uskonnoissa mutta se ei tarkoita sotä, etteivät he olisi alistettuja.
Naisella ei ole mitään mahd. seurustella tai avioitua muun kuin muslimin kanssa.
Islamista luopuminen on kuolemantuomio.
Mies saa mielin määrin vikitellä ja avioitua kristityn kanssa. Oletuksena on naisen islamiin kääntyminen.
Mies on perheen pää, jota tuuraa perheen jopa murrosikäinen poika. Poika on silloin perheen pää.
Uskonnolla on hyvin vahva asema määrittäessään muslimin elämän.
Ns. sisäinen hallinta (psykol.termi) on heikkoa. Kaikki on määritelty ulkoisesti (ulkoinen hallinta) – insallah – johon ei voi mitenkään vaikuttaa.

Wikipedia LUETTELO TERRORITEOISTA
Onko kyseessä rauhanuskonto?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ajatelkaapa omalle kohdalle lapsen menetys
#7

Suomessakin näkee näitä Huputettuja alistettuja kantasuomalaisia nuoria naisia.sääliksi käy heitä ja heidän omaisia se on sama asia kuin Huumeille tai muihin luonottomiin rinkeihin menettäisi lapsensa !
Lähipiirillä ei ole juurikaan muuta realaistista toivoa kuin kun odottaa lapsensa tuloa järkiin yleensä aivan turhaan,monet toivoo salaa lapsensa kuolemaa että pääsisi kärsimyksistä esim. monet huume nuoren vanhemmat.
Näihin menettämistä ei voida Suomessa lailla kieltää mutta jotakin asian eteen pitäisi tehtä moraalisella tasolla ettei lapsia näin uhrata .
Monesti varmaan yli 90 % tapauksissa on kasvatuksessa vikaa kotona ei kaikki ole kunnossa ,on saatu huonot eväät elämään senkin takia koko maamme moraalia pitäisi uudistaa ja järkevöittää.
Homopropakandaa tulee joka tuurista ja Huuumeita ylistetään ja palvotaan,Pedofiili ja terroristi alueelta tulleita mamuja ihannoidaan .
Tämä ei ole normaalia hommaa tällainen mutta sitä saa mitä tilaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Syylliset vastuuseen
Iloinen
#3

Tässä pitää kyllä media laittaa vastuuseen ja selvittää mikä taho on ollut tämän pelkästään myönteisen uutisoinnin takana sekä onko valtamedian toimijat sopineet näin myös keskenään? Tähän nyt oma selvityskomissio 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#4

Hei. Kiitos Outi. Kirjoituksesi hyvyydestä. Uskonto heillä, jos sitä joillakuilla on, on sellaista, että toisen ihmisen voi hänen ”jumalansa” suosituksella ja myötävaikutuksella surmata. Kaikki muu lähimmäisiin suhtautuminen, voi tuollaperuusteella olla aivan mitä vaan, syntisessä sydämessä, ”pälkähtää päähän”. Eipä ole mikään; Jeesuksen oppi. Iankaikkisesta Elämästähän he ovat Raamatunmukaan jo poissuljettuja, koska sinne on ainoastaan Jeesus Kristus, joka sinne meidät voi pelastaa. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Miksi Sohramin tapaiset tyypit puhuvat vasta nyt?

Miksi eivät puhuneet jo vuonna 2015, kun mamuinvaasio alkoi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000