Perussuomalaiset

Otto Härkönen

Kiitos äänestäneille - otanpa opiksi

Ensinnäkin kiitos teille kaikille jotka minua äänestitte, oli mukavaa saada enemmän kuin yksi ääni J. Osaltani nämä kunta vaalit olivat elämäni kolmannet vaalit, ensimmäiset olivat opiskeluaikana valtuustovaalit – pääsin valtuustoon mutta en ehtinyt olemaan kuin yhden kauden. Toiset vaalit olivat TEKin valtuustovaalit – tulokset julkaistaan tiistaina 11.4 klo 19 ja nämä kuntavaalit olivat kolmannet ja epäilempä etteivät olleet osaltani viimeiset vaikka suurta äänivyöryä en saanutkaan.
Omalta osaltani tämä oli erittäin mielenkiintoinen kokemus – muutama asia päällimmäisenä:

1) Vaalityötä täytyy tehdä enemmän jos haluaa saada omat ajatuksensa riittävän hyvin esille – olin nyt liian laiska ja vasta näin vaalien jälkeen ymmärrän että aktiivisempi ote olisi ollut tärkeä.
2) Vaalit opettavat myös itselle paljon – omien ajatusten purkaminen niiden huolellinen perustelu ja selkeä argumentointi on erittäin tärkeää. Yllättäviä tilanteita ja mielenkiintoisia kohtaamisia sattuu vastaan, tilanteita joihin ei voi ennalta varautua – on vain oltava rehellisesti sitä mieltä mitä on
3) Suuri kunnioitus ehdokkaita kohtaan – sain sisältä katsoa ja arvioida muiden vaalityötä – kukin tekee omalla tyylillään mutta se innostuksen ja työn määrä mikä demokratialle annetaan on mieltä nostattava kokemus, tsemppiä kaikille niin voittaneille kuin rannalle jääneillekkin.

Lyhyeksi lopuksi ennen seuraavia mietteitä, hauska vaalimainos Hautausauton kyljessä – Uurnilla tavataan J

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
#1

Ensinnäkin, hatun nosto rehellisestä yhteenvedosta ja itsekritiikistä. On aika harvinaista, että joku uskaltaa julkisesti kertoa, että homma ei mennyt ihan nappiin ja, että parantamisen varaa on joka sektorilla. Nöyrä asenne ja periksiantamattomuus vielä palkitaan.
Olen seurannut mielenkiinnolla v. 2015 aloitettua vaaligalleriaa ja miten eri ehdokkaat ovat sitä hyödyntäneet. Osa on tajunut sen voiman ja mahdollisuuden, osa ei lainkaan. Minusta puolueen olisi koulutettava jokainen ehdokas gallerian saloihin. Miten pukeutuu, miten esiintyy, miten lausuu, miten kehonkieli, miten poikkeaa valtavirrasta ja tietysti mitä sanoo. Mä uskon, että miinuutin video on paljon tärkeämpi kuin pitkät kirjoitukset, kotisivut ja blogit. Kävin läpi ison joukon pätkiä galleriassa ja vertasin niiden tasoa äänisaaliiseen. Kävelevät käsi kädessä ja tähän on jatkossa meidän panostettava.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000