Perussuomalaiset

Tatu Tyni

Koti, uskonto ja isänmaa

3 kommenttia

Julkaistu Etelä-Uusimaassa 2.3.2017.

Kolme sanaa, jotka jakavat vahvasti mielipiteitä. Mitä niillä tarkoitetaan?

1. Koti. Koti on paikka, missä voi olla pelkäämättä, sekä kasvaa ja kehittyä toisten tukiessa. Isä ja äiti pitävät huolta jälkikasvusta, isovanhemmat tuovat kantapään kautta opitun viisauden ja juniorit päivittävät vanhemmat ja isovanhemmat nykypäivään.

2. Uskonto. Uskonto on ajattelutapa, jonka avulla perhe elää harmoniassa. Tämän ajattelutavan avulla myös sopusointu muiden perheiden välillä vallitsee. Jos / kun kymmenen käskyn ohjeita ei noudateta, yhteisöt hajoavat ja pirstoutuvat.

3. Isänmaa. Isänmaa takaa perheille taloudellisen turvan elää ja kasvaa. Samoin isänmaa puolustaa tarvittaessa kansalaisiaan vieraan vallan hyökkäyksiltä ja ruokkii oman kulttuurinsa kasvua. Jos / kun isänmaan päätäntävalta annetaan oman maan ulkopuolelle, kansalaisten taloudellisesta turvasta ei enää pidetä huolta.

Koti, uskonto ja isänmaa luo elämälle perustan, jonka voimin ihminen elämän myrskyissä kyllä huojuu, mutta ei romahda. Kodin, uskonnon ja isänmaan kyseenalaistajien motiiveja voi vain arvailla. Itse näkisin, että he eivät ymmärrä mitä tekevät.

Annettakoon heille siis anteeksi.

Lopuksi todettakoon, että tämän tekstin kirjoittanut ei kuulu kirkkoon ja ei ole käynyt armeijaa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
kaikki kolme tärkeitä
#1

Hyvä kirjoitus.

Kodin merkitystä ei voi koskaan liikaa painottaa.

Ihminen voi olla hyvinkin uskonnollinen ilman, että kuuluu mihinkään virallisen uskonto-organisaatioon eli kirkkoon.
Monet suorastaan haluavat valita olla uskonnollisia omalla tavallaan vapaana kirkkojen normeista.

Käsittääkseni sodan aikana kaikki kynnelle kykenevät aikuiset ovat työvelvollisia ainakin kotirintamalla oli sitten armeija käyty tai ei.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#3

”Jos / kun isänmaan päätäntävalta annetaan oman maan ulkopuolelle, kansalaisten taloudellisesta turvasta ei enää pidetä huolta.”

Lähes kaikki Suomen puolueet ja Suomen johto ovat rikkoneet yllä olevaa. Suomeen on kutsuttu vieraita joukkoja ja ilmavoimia muka harjoittelemaan. Eu-Nato-USA-Saksa-Ruotsi on saanut Suomesta nöyrän vasallin oman johtomme toimenpiteillä ja tietoisella aivopesulla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Ainakin Keskustalla ja tietääkseni myös Kokoomuksella tämä on ollut vahvasti vaaliteemana aiemmin.
Nyt siitä on yritetty tehdä kirosana suomalaisessa yhteiskunnassa. Mitä tällä tavoitellaan? Juurettomuutta, hajaannusta, kateutta, vihaa, sekasortoa, rikollisuutta, vai kaikkia näitä? Ketä se palvelee? Ei ainakaan meitä suomalaisia. Se on fakta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000