Perussuomalaiset

Niko Aleksanteri Kauko

Miksi oppositiota pidetään niin vaarallisena EU-Suomessa?

13 kommenttia

Tätä asiaa tarkasteltaessa on muistettava, että normaalitilanteessa – eli itsenäisen valtion sisällä – oppositiosta valtaan nouseminen on täysin normaalia vallan kiertokulkua ja toivottu ilmiö.

Eli valtion sisällä eri puolueet pyrkivät omilla ohjelmillaan ja päämäärillään kilpailemaan äänestäjien suosiosta, jotta ne saavat vietyä yhteiskuntaa oikeana pitämäänsä suuntaan. Puolueet vaihtelevat paikkaansa auringossa kansan tahdon mukaisesti ja ovat siis välillä hallituksessa ja välillä oppositiossa.

Itsenäisen valtion sisällä kaikilla puolueilla on siis eriäviä mielipiteitä siitä mikä olisi omalle maalle sen oikea suunta, mutta vankka yhteisymmärrys siitä keskeisestä asiasta, että ne kaikki ovat oman valtionsa ja kansansa työkaluja ja ajavat niiden etuja.

On siis täysin normaalia ja toivottavaa, että puolueet vaihtelevat paikkojansa ja oppositiosta noustaan valtaan.

Mutta miksi EU-Suomessa ja myös yleensäkin EU:ssa joistakin oppositiopuolueista on tullut kauhistuksia, joita leimataan jatkuvasti kaikin mahdollisin likaisin keinoin ja tavoin vaikkapa ulkovaltojen kätyreiksi, putinisteiksi, rasisteiksi jne? Miksi jotkin oppositiopuolueet ovat EU:ssa kuin pysyvässä ”kirkonkirouksessa”?

EU:n rakentaminen ja oman maan purku

Tärkein asia mikä pitää ymmärtää on se, että Suomessa EU:n jäsenyyden myötä ns. ”vanhat puolueet” hylkäsivät sen keskeisen prinsiipin, jossa kaikki puolueet olivat yhtä mieltä siitä, että puolueet työskentelevät itsenäisen Suomen valtion sisällä sitä kehittääkseen ja ajavat sen etuja.

EU-uskovaiset puolueet alkoivat sen sijasta purkamaan itsenäistä ja kansanvaltaista Suomen valtiota ja rakentamaan sen tilalle EU:n suurvaltaprojektia ja sen myötä ylikansallista harvainvaltaa.

Ja samassa EU:n myötä kävi niin, että sekä Suomessa että muissakin EU-maissa ne puolueet, jotka puolustavat oman maansa itsenäisyyttä ja ovat oman valtionsa vallan purkamista vastaan, joutuivat tähän EU-uskovaisten kirkonkiroukseen.

Ja tämä nykyajan kirkonkirous on huomattavasti lievempi, jos EU:ta ainoastaan kritisoi, mutta täydellinen ja ankara, jos EU-projektista sanoutuu kokonaan irti ja on avoimesti itsenäisyysmielinen.

Hovikelpoisuuden tae

Eli puolueen ”hallitus, hovi- ja mediakelpoisuus” varmistetaan EU:ssa sillä, että ilmoitetaan ettei periaatteessa olla EU:ta vastaan. Silloin positiivisempi suhtautuminen ja suurempi julkisuus on taattu, kun unioniprojektiaan rakentavat EU-uskovaiset voivat olla varmoja siitä ettei heidän ikiomaa projektiaan vain pohjimmiltaan kyseenalaisteta tai uhata.

Tässä EU:n periaatteellisessa hyväksymisessä siis oppositio muuttuu ”oppositioksi”, koska todellinen oppositio määritellään viimekädessä EU:ssa sen mukaan onko puolue taikka poliitikko itsenäisyysmielinen vai EU-mielinen; kannattaako kansallisvaltiota ja kansanvaltaa vaiko taipuuko tukemaan rakenteilla olevaa ylikansallista liittovaltiota ja sen harvainvaltaa.

Tätä EU:n hyväksyjäksi ”tunnustautumista” voisi verrata vaikkapa kuin aikanaan Tsingis-Kaanille alistumiseen; voit elää, ajatella, uskoa ja politikoidakin vapaasti miten tahdot kunhan vain ensin kumarrat ja vannot uskollisuuttasi tälle Brysselin suurvaltaprojektille.

Ilman tätä alistumisriittiä olet ”persona non grata” EU-eliitille ja sen hallitsemalle valtamedialle.

Eli kunhat vannot uskollisuuttasi projektille, joka heikentää oman maasi taloutta, purkaa maasi kansanvaltaa ja vie pala palalta sen itsenäisyyden niin saat olla rauhassa ja hyväksytty.

Hovikelpoiseksi tulemisen hinta EU:ssa on siis äärimmäisen kova; puolueen ja poliitikon on tunnustettava Brysselin ylivalta ja sitä myötä luovuttava oman maansa ja kansansa etujen pitämisestä etusijalla.

”Oppositio” ja oppositio

Eli keskeistä on ymmärtää, että EU:ssa on olemassa ”oppositio” ja oppositio ja niiden ero on se, että toinen hyväksyy EU:n vallan keskittämiseen pyrkivän järjestelmän ja toinen ei.

Toinen – eli ”oppositio” – suostuu kiltisti leikkimään siinä hiekkalaatikossa minkä rajat ja lelut EU-uskovaiset heille osoittavat ja toinen – eli oppositio – haluaa rakentaa maataan oman maan etujen ja kansan ehdoilla niin kuin itsenäisissä valtioissa tapana on.

Ja tätä jälkimmäistä siis pelätään EU-uskovaisten joukoissa kuin suoraan helvetin syövereihin vievää harha-oppia; näin tietysti siksi, että itsenäisyys ja kansanvalta ovat äärimmäisen vaarallisia ajatuksia niille, jotka haluavat suljettujen ovien takana rauhassa punoa juoniaan kansaa ja sen etuja vastaan.

Kuntavaaliehdokas, Lahti

Osallistu keskusteluun!


13 kommenttia
Olavi Koskela
#1

Täyttä asiaa, taas. Vaan vaikuttaa hiukan siltä, että persut ovat vähin erin lipeämässä EUn suhteen ”oppositioon”. Eihän näissä kuntavaaleissa EU asioista äänestetä, mutta seuraavat ek-vaalit ovat jo parin vuoden päästä – ja niihin täytyy kyllä linjaa terävöittää. Pitäisin ainakin paria juttua tärkeinä:
– ohjelmaan tulee kuulua lupaus järjestää kansanäänestys jatkamisesta liittovaltioksi pyrkivässä ja omia perussopimuksiaan noin vain rikkovassa tulonsiirtounionissa, niin että äänestyksen tulos on sitten sitova, ja
– valuuttaunioniin liittymisen laillisuuden ja hyvän hallintotavan mukaisuuden puolueeton selvitys. Jos kävisi ilmi, että ei Suomi ole edes ollut missään vaiheessa laillisesti valuuttaunionin jäsen, riittää, että tilanne todetaan komissiolle tyyliin kiitos ja hyvästi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Niko Aleksanterikin. Ajattelit ja kirjoitit niin hyvin asiakeskeisesti. Oli kiva lukea ja ymmärtää. Tuo mitä pohdit: On helppo ymmärtää sitäkautta, kun ajattelee, tänne maanpäälle: Vain kaksi, keskenään kilpailevaa Henkivaltaa, niinkuin: Niitä todellisuudessa, vain onkin: On olemassa: Jumalan,-Jeesuksen Kristuksen Henkivalta, ja toisena: Perkeleen, Sielujemme vihollisen henkivalta. Nämä kaksi: Kilpailevaa ”kaveria” ovat meillä: Vähän joka paikassa, ja varsinkin, politiikassa. Toinen henkivalta ”retuuttaa” Päiviä ”pimeään” koppiin. Toinen Henkivalta rukoilee: Jeesususkovien sydämissä: Päivin. Vapaaksipääsyn puolesta, ja piispat ja papit seisovat sivussa: ”TUMPUT” suorina. Mitä onkaan elämä, jos tämä touhu jatkuu. kun, nykynuoret: Ovat: ”Muorina.” Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#3

Hei. Kiitos Niko Aleksanterikin. Ajattelit ja kirjoitit, niin Hyvin asiakeskeisesti. Oli kiva lukea ja ymmärtää. Tuo mitä pohdit: On helppo ymmärtää sitäkautta, Kun ajattelee tänne maanpäälle: Vain kaksi, keskenään kilpailevaa Henkivaltaa, Niinkuin: Niitä todellisuudessa, Vain onkin: On olemassa: Jumalan,-Jeesuksen
Kristuksen Henkivalta, Ja toisena: PERKELEEN, Sielujemme vihollisen henkivalta. Nämä kaksi: Kilpailevaa ”kaveria” Ovat meillä: Vähän Joka paikassa, Ja varsinkin, politiikassa. Toinen henkivalta ”retuuttaa” Päiviä ” ”pimeään” koppiin. Toinen Henkivalta Rukoilee: Jeesususkovien sydämissä: Päivin vapaaksipääsyn puolesta, Ja piispat ja papit, seisovat vieressä ”tumput” suorina. Mitä onkaan elämä, Jos tämänlainen elämä edelleen tällaisena jatkuu, Kun nykynuoret, Ovat joskus vanhoja. Kiitos. SIUNATEN LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aliina
#4

Satuin eilen katsomaan youtube-videon, missä käsiteltiin EU:n sananvapauden vastaista agendaa, ja kerrottiin, että EU-komissio avaa Suomea vastaan toimenpidemenettelyn koska Suomi ei ole pannut toimeen EU:n mukaista vihapuhe- ja Holocaust-kieltosäännöstöä.

Maalittamislainsäädäntöhankkeet ja lukemattomien kansallismielisten kiihottamissyytteet tulevat ymmärretyksi tästä näkökulmasta. Kyllähän meillä yritetään jo olla mukana yhteisessä liittovaltiokehityksessä myös ajattelun ja sananvapauden kahlitsemiseksi.

Olen järkyttynyt. EUSSR on jo täällä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#5

Hei. Kiitos Aliinakin. Kristushengen vaino on suurta Suomessa, ja tuntuu vain lisääntyvän. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#6

Hei. Kiitos Niko Aleksanterikin. Perussuomalaisissa on niin paljon henkilöitä, joilla on sama Henki, kuin, Isä JUMALALLA ja JEESUKSELLA KRISTUKSELLA: Siksi heitä vihataan kadotukseen menevien puolelta, koska heidän oppinsa, on hulluutta heille. Mutta meille, ketkä pelastumme: Se on elämän voima. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#7

Hei. Oppositio on yhtä vaarallinen, kuin sota-aikana aseista kieltäytyjäkin: Niillä on: Isän Jumalan Henki sydämissään, siksi aseistakieltäytyjä, tarvittiin laittaa vankilaan. Jumalan, Isän Henki ihmisessä pelottaa kadotukseen menevää ihmistä. Siksihän ne Jeesuksen vangitsijatkin kaatusivat, pikin pituuttaan maahan, vaikka, kukaan ei niitä kolauttanut, edes seipäällä. Odotetaan, koska se panssarivaunujen sulatus pääsee alkamaan Suomessa. Mehän laulamme joululaulussa: Joulu yö, juhla yö, täytety, kaik’ on työ. Sitä Tietä etsikäämme: Enemmän. Kuin, Arktisilla alueilla länsiväylää, tai muuta, ja muistelkaamme: Herramme, ja Vapahtajamme: Ristinpuuta. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Näinhän tämä on. Suomi ja suomalaiset huijattiin aikoinaan liittovaltio-kehitykseen (nimitettäköön sitä vaikka Eurostoliitoksi) puhumalla valtaa pitävien ja median suulla valhetta eli kieltämällä, että kyseessä olisi mikään tällainen liittovaltio -hanke. Suomelle luvattiin yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. Muistan sellaiset pötypuheet, kuin että ”itsenäisyytemme vain vahvistuu EU:ssa”.

Hankkeen takana oli ja on edelleen pieni pääomapiiri ja heitä tukeva pieni poliittinen eliitti, joka koostuu lähinnä SDP:n ja Kokoomuksen poliitikoista. Löytyy joukosta muutama keskustalainenkin. Näiden puolueiden edustajia on sitten myöhemmin lahjottu jos jonkinlaisin kallispalkkaisin palkintoviroin politbyroon toimesta siitä hyvästä, että ovat puhuneet kansalle valheita.

Näennäisoppositiota ovat vuoroin leikkineet median ”vastuullisiksi” nimeämät puolueet SDP ja Kokoomus. Tämä paikallisteatteri on hyvin sopinut EU-eliitille. jatkuu…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Näiden ”vastuullisten” EU-puolueiden (SDP ja Kokoomus) aika on tuottanut maallemme ja kansallemme 100 mrd persnettoa valtionvelkana, ennätystyöttömyyden, köyhyyden, huoltovarmuuden alasajon, haittamaahanmuuton ja naapurivihan, puhumattakaan kansallisten luonnonvarojemme ryöstöstä globaalien riistofirmojen temmeltäessä täällä lähes vapaasti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#10

Tilanne on opposition kannalta absurdi. Jos oppositio haluaa päästä valtaan EU-maassa, on sen hyväksyttävä kyseisen maan EU-jäsenyys ja tietyt EU:n vaatimat asiat. Kansallisvaltion opposition toimintaa siis rajoitetaan EU:n toimesta.

Jos vaikka Suomessa oppositio ajaisi Suomen EU-eroa ja itsenäisyyden palauttamista, niin muut puolueet tulevat tekemään kaikkensa, että tällainen puolue ei pääse valtaan. Jos EU-eroa ajava puolue haluaa valtaan, on sen luovuttava tavoitteestaan saada Suomi irti EU:sta ja maamme kannalta kestämätön kehitys on pakko hyväksyä. Kin tilanne on tämä, niin oppositio on kuin vahtikoira, jolle on laitettu kuonokoppa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

” miksi EU-Suomessa ja myös yleensäkin EU:ssa joistakin oppositiopuolueista on tullut kauhistuksia, joita leimataan jatkuvasti kaikin mahdollisin likaisin keinoin ja tavoin vaikkapa ulkovaltojen kätyreiksi, putinisteiksi, rasisteiksi jne?”

Kuvaamaasi ei tapahdu, olet ilmeisesti vainoharhainen. Oppositiopuolueita ei millään tavalla vainota.

Rasistia kutsutaan rasistiksi ja venäläisten perseennuolijoita putinisteiksi, se ei liity mitenkään politiikkaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#12

Mitäs oli mielestäsi eduskunnan tuolileikki,silloin heti Rinteen hallituksen aloittaessa?Minusta se oli hyvinkin rasistista vainoamista hallituspuolueiden taholta,perussuomalaisia kohtaan!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aliina
#13

Rasistiksi kutsuminen kuuluu erittäin tiivisti (identiteetti)politiikkaan. Kun ko. politiikka nousi valtavirtaan 2010-luvulla USAssa, niin tutkimustenkin mukaan ”rasismi” alkoi olla ”iso ongelma” ja häiritsi yhä useampaa, jotka oppivat nimittämään opposition jäseniä rasisteiksi.

Kansallismielisten globalismin vastaisten puolueitten jäseniä ilman mitään perusteita on usein kutsuttu rasisteiksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000