Perussuomalaiset

Mikko Hamunen

Moniosaajat ja eliitin valhe

Olisiko nyt anteeksipyynnön aika? Eliitti on erehtynyt, tai sitten se valehtelee päin kansalaisten näköä. Uudet tutkimukset ja selvitykset osoittavat yhä selvemmin, että pölhöpopulisteiksi ja rasisteiksi haukutut huolestuneet kansalaiset ovat sittenkin olleet oikeassa: rajoittamaton maahanmuutto ei pelasta Suomen taloutta. Anteeksipyynnön sijaan eliitti on valinnut toisen tien – oikeutettu arvostelu ja totuuspuhe on väännetty vihapuheeksi, joka yritetään saada kuriin pelottelulla, sensuurilla ja muilla sananvapauden rajoituksilla.
.
Eliitin edustajien kertomukset työhalukkaista ja korkeasti oppineista maahantulijoista näyttävät sitä irvokkaammilta, mitä enemmän tutkimustietoa aiheesta julkaistaan. Akavan edustaja kertoi kuinka suurin osa tulijoista voitaisiin ottaa heidän jäsenikseen. Yhtään huonommin ei pärjännyt Työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) kansliapäällikkö Jari Gustafsson, joka niputti kaikki maahanmuuttajat samaan vyyhteen 20.1.17 pitämässään puheessa:

”On hyvä muistaa, että useat tunnetuimmista vanhoista, kunniakkaista yrityksistämme on perustanut maahanmuuttaja, tällaisia ovat esimerkiksi perheyritys Finlayson tai pörssiyhtiö Stockmann, Fazerin perustaja puolestaan oli toisen polven maahanmuuttaja.”.

http://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/1410877/kansliapaallikko-jari-gustafsson-maahanmuutosta-kasvua-ja-elinvoimaa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Mieluummin olisin kuullut Gustafsson kertovan propagandan sijasta menestystarinoita esimerkiksi somaleiden 27 vuoden aikana omalla rahallaan perustamista menestyvistä yrityksistä.
.
Rahaa asumisen aakkosin ja tarinoiden kerrontaan
.
Sarjaan omituisia hankkeita kuuluu Helsingin 35 000 euroa maksava ”asumisen aakkoset” -kurssi. Onko Helsinki niin takapajula, ja kulttuurierot maailman metropoleihin niin suuret, että nyt tulijoita pitää erikseen kouluttaa suomalaisen asumisen outouksiin? Eivät venepakolaiset tarvinneet kotouttamista, he tekivät sen itse ja oppivat huuhtelemaan suomalaisen vessan omatoimisesti. Toki onhan suomalaistenkin korkeasti koulutettujen joukossa paljon ”kädettömiä”, joille jo hehkulampun vaihtaminen on ylivoimaisen vaativa tehtävä.

https://dev.hel.fi/paatokset/media/att/d9/d9b0353008890b63d6f525520d6fdd58fd958c16.pdf
.
Onneksi Suomi on muuttunut suvaitsevaisemmaksi ja vieraanvaraisemmaksi Stockmannin ja Fazerin ajoista, sillä tiettävästi hekään eivät saaneet apua asumisjärjestelyihinsä, tuskin pyysivätkään. Ei heitä myöskään tuettu ”tarinoiden kertomiseen ja tuottamiseen” tarkoitetuilla määrärahoilla. Nyt Helsinki on varannut ”tarinatyöhön” 30 000 euroa. Hankkeen voisi mieluusti luovuttaa kantasuomalaisten käsiin, sillä rahalla saisi 2191 pulloa Koskenkorva-viinaa ja taatusti yhtä monta hyvää tarinaa – etenkin jos kanta- ja uussuomalaiset velvoitettaisiin nauttimaan ne yhdessä.
.
Työttömät tulijat aktiivisempia
.
Valitettavasti aktiivisuus näkyy vain rikostilastoissa. Valtavasta innostuksesta ja monipuolisesta osaamisesta huolimatta moni maahantulija on edelleen työtön. Pellervon taloustutkimuksen (PTT) mukaan Lähi-idästä ja Somaliasta tulevan maahanmuuttajat työllistyvät Suomessa kaikkien hitaimmin. Pisimmillään työttömyys on kestänyt kohta 30 vuotta, ja osa on jo siirtynyt kansaneläkkeen piiriin. Seuraavaksi he työllistävät vanhustenhuollon osaavia käsiä.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/yli-kuusi-vuotta-tyoelamaan-tutkijan-mukaan-tyottomyys-selittaa-maahanmuuttajien-rikollisuutta/6273016
.
Kotouttamispolitiikassa ei ole otettu huomioon, että työttömyys vaikuttaa eri tavalla kantasuomalaisiin ja maahanmuuttajiin. Kun suomalainen jää kotiinsa pyörittelemään passiivisena peukaloitaan, lähtee maahanmuuttaja toteuttamaan aktivisuuttaan rikosten poluille.

Helsingin yliopiston Kriminologian ja oikeuspolitiikan (Krimo) tutkija Martti Lehti: ”Työttömyys ja heikko osallistuminen yhteiskuntaan selittävät sitä, miksi tietyissä maahanmuuttajaryhmissä rikollisuuden taso on niin korkea.” Myös STT kertoi alkuvuodesta, että poliisille ilmoitetuissa seksuaalirikoksissa ulkomaalaisten epäiltyjen osuus kasvoi viime vuonna.
.
”Tutkimusten mukaan Lähi-idästä ja Afrikasta tulleilla maahanmuuttajilla on ­moninkertaiset pahoinpitely-, omaisuus- ja seksuaalirikollisuuden tasot kantaväestöön verrattuna,” Lehti sanoo. Näyttääkin siltä, että eliitti on ottanut maahanmuuttajat lemmikeikseen, mutta laiminlyönyt kotouttamisen – ja kansa maksaa viulut.
.
Työttömyyttä ja uusia geenejä
.
Yksi eliitin kohtalokkaista erehdykistä on ajatus, että rajoittamaton maahanmuutto luo uusia työpaikkoja ja pienentää työttömyyttä. Näin ei ole käynyt, paitsi maahanmuuttoteollisuuteen liittyvien työpaikkojen osalta. Hurjimmissa eliitin suunnitelmissa työttömyyttä torjuttaisiin miljoonalla maahanmuuttajalla. Sinänsä järkevä ajatus, jos teoria ”maahanmuuttoon sijoitettu euro tulee tuplana takaisin” pitäisi paikkansa.
.
Eliitin mielestä myös suomalaisten geeniperimä vaatisi rikastusta, ja siksi hanke oli mukana jo vuonna 1993 Ulkomaalaispoliittisessa periaateohjelmassa. HS uutisoi 30.11.93­­ Pakolais- ja siirtolaisasiain neuvottelukunnan (Paksi) esityksestä, jonka mukaan 10 000 ulkomaalaisen vuosikiintiö tervehdyttäisi suomalaisten geenejä: ”Kaikkea ei voi mitata kansantaloudellisilla mittareilla. Suomi saa kielitaitoa ja vahvistaa kosketuspintaa muuhun maailmaan, josta se on riippuvainen. Maahanmuutto voi osin korjata maamme vinoutunutta väestörakennetta. Kulttuurin rikastumista ja geneettisen pohjan vahvistumista ei niin ikään kyetä mittaamaan.”
.
Todellisuudessa eliitin toimilla on päinvastainen vaikutus geeniperimäämme, kun he haalivat tulijoita sisäsiittoisista maista. Suomalaisten geenit ovat harvinaiset monipuoliset ja laadukkaat. Esimerkiksi saksalaiset ja britit ovat keskenään läheisempää sukua kuin itä- ja länsisuomalaiset. Vuonna 2008 esiteltiin tutkimusta, jossa todetaan että ero itä- ja länsisuomalaisten välillä on jopa suurempi kuin monien Euroopan kansojen välinen ero. Eliitin mielestä siis huonoilla geeneillä voidaan entisestään parantaa hyvää geeniperimää. Täydellistä sopaa.
.
Yleensä rodunjalostusargumentti maahanmuuttopolitiikassa on ollut fasismia, natsismia ja kansanmurhan valmistelua, mutta eliitin käsittelyssä siitä tulee hyve. Sattumoisin Suomeen tulijat ovat pääosin viriilejä, sotakuntoisia nuoria miehiä. Ei puhettakaan, että tänne päästettäisiin vapaasti sinkkunaisia Latinalaisesta Amerikasta tai Kaakkois-Aasiasta.
.
Kaukomaiden Ystävyyden Seuraa johtanut Sir Vili yritti vuosia sitten parantaa geenistöämme kaunotartuonnilla, mutta toiminta kohtasi kovaa vastustusta. Raivokkaimmin hanketta vastustivat suomalaiset naiset, sillä heidän mielestään geeneissämme ei ollut mitään parannettavaa. Saman kohtelun ovat myöhemmin saaneet monet lähialueiden kaunottaret.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Veli_Karppanen

Osallistu keskusteluun!


9 kommenttia
Matti
#1

Olisin kovasti iloinen, jos puolueen johto juttelisi jotakin samantyylistä kuin tämä erinomainen kirjoitus. Mutta en ole nähnyt tai kuullut herroilta mitään. On syytä muistaa, että hetken kuluttua on sitten oppositiosta turha huudella.
Timo. Sinä petit sekä itsesi että minut tässä sinua äänestäneille hyvin tärkeässä maahantunkeutumiskysymyksessä. Siksi toivon sinun ymmärtävän lähteä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Charlie Black
Hämmentynyt
#2

Eliitti, eliitti, eliitti, sitä sanaa toistetaan täällä jatkuvasti. Et taida tajuta sitä, että PS on itse osa siitä eliitistä, hallituksessa jakamassa keskenään varoja. “Nämä meille, nuo teille”, niinhän se menee. Maahanmuutto on pieni murhe verrattuna siihen, millaista tuhoa istuva hallitus saa aikaan. Omaisuuden uusjako on jälleen hyvässä vauhdissa! Soinia ja muita persupäättäjiä viedään kuin litran mittaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#3

Eliitti on hyvä sana, vaikka itse olen käyttänyt sitä ensimmäisen kerran vasta tänä vuonna. Mikä ilmaisu olisi sopivampi? Tajuan kyllä, että PS on osa järjestelmää – en osaa kuitenkaan näillä tiedoin neuvoa mitä olisi pitänyt aikanaan tehdä. Maalta on hyvä huudella kun merellä on hätä. Kepu sai huijattua kansalta liian kovan mandaatin.
Maahanmuutto, maahanmuutto, maahanmuutto – sitä sanaa vasta toistellaankin. Eihän maahanmuutossa mitään vikaa ole – sitä on ollut, on ja tulee olemaan. Niin pitääkin olla. Toinen asia on hallitsematon haittamaahanmuutto. Kyllä se on kaikkien tärkein asia Suomen kannalta lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä. Es. väärän ilmasto- ja energiapolitiikan viemät miljardit saadaan aina revittyä kansalaisten selkänahasta, mutta holtittoman haittamaahanmuuton seurauksista ei selvitä rahalla. Sen seurauksien isoimmat laskut lankeavat tulevien sukupolvien maksettaviksi.
Tätä maata on kohdannut itse aiheutettujen massiivisten onnettomuuksien sarja 1990-luvulta lähtien

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Kepu sai huijattua kansalta liian kovan mandaatin. Entä Kokoomus ja ennen kaikkea Persut?

Ei se tahti ole mihkään muuttunut edellisistä hallituksista, että köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuu, joten Kokoomuksella menee lujaa, Kepu huolehtii maaseudusta. Mistä Perussuomalaiset?

Ei se paljoa innosta, kun heti ministeriksi päästyään toteaa, että nyt takki on kääntynyt niin ympäri, että se mitä on tuolla vaalikentillä puhuttu suureen ääneen niin kaikki se ei pidä. Sehän on totta. Pitää olla rehellinen.

Todettakoon vielä, että kumman hiljaisia, ne Persulaiset ministerit hallitsemattomasta haittamaahanmuutosta ovat olleet.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Eliitti
“Mikä ilmaisu olisi sopivampi?”
Ehdotus: elitinaattori
hybridi sanoista elit ja terminaattori

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Iloinen
#6

?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Hamunen saattaa epäillä, että eliittisabotöörit suunnittelevat suomalaisten häivyttämistä Tellukselta.
Saattavat kyllä suunnitella, mutta PAKSIN suunnitelma on huono, sillä monikulttuurisessa mallissa tänne saapuvat pienryhmät naivat lähinnä ryhmänsä sisällä, jolloin heidän jo ennestäänkin yksipuolinen geenistönsä yksipuolistuu entisestään.
PAKSI olisi voinut kyllä lähettää täältä vapaaehtoisen perussuomalaisen siittäjän esimerkiksi Englannin kuningashuoneeseen hyvän tahdon osoituksena.
Tämä rodunjalostuksesta tällä kertaa.

PAKSIIN olisi tarvittu edes joku paremmilla hengenlahjoilla varustettu, kuten esimerkiksi minä tai Hamunen. Mutta persiilleen meni sekin mietintö, kun meitä ei kutsuttu sakkiin tummaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#8

Ei oikein mielikuvitus riitä käsittämään, mitä päättäjien päissä liikkuu heidän avautuessaan “me tienataan tällä”, “geenit paranevat”, “moniosaajia”, “kultamunia”, “tarvitaan vielä 2 miljoonaa”, “rasismia epäillä kertomuksia” jne…

Olisiko syy järjettömiin lausuntoihin sukulinjan geenien yksipuolistumisessa? Se selittäisi halun parantaa geenistöä sukurutsaisilla geeneillä. Valitettavasti Suomen ainutlaatuinen geeniperimä on helppo tuhota muutaman sukupolven aikana, sillä tulijoiden yksipuolinen geeniperimä ei haittaa lisääntymishaluja tai -kykyä – paremminkin päinvastoin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

NN
#9

“– Eliittiin kuuluvat politiikan vaikuttajat, yritysten ja järjestöjen johtajat sekä kirkon edustajat.” Karina Jutila

Vaikka kirjoitus on hyvä, en itse myöskään tykännyt tästä eliitti nimityksen käytöstä. Se on liian epämääräinen, me vastaan ne periaatteella. Ja jos eliitti tässä käsitetään Jutilan määrittelemällä tavalla, en usko, että sitä voidaan edes käyttää ilman aikamoista yleistämistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000