Perussuomalaiset

Mikael Miikkola

Poliittinen eliitti! Vaaleissa puraisemme Teitä!

4 kommenttia

Ex pääministeri Antti Rinne mainitsi Demarien 120 v juhlapuhessaan: …”politiikan puoskarit”… Sillä hän viittasi populismiin. Perussuomalaisiin. Möläytys oli poliittinen ilmavaiva.

Jos perussuomalainen kertoo kansanomaisesti poliittisen eliitin hölmöilystä, niin miksi sitä sanotaan populismiksi? Kun on samaa mieltä kuin kansa, miksi sekin on populismia? Eivätkö gallupit muka ole populismia? Populismi on joka poliitikon taktiikkaa. Kamelin on hyväksyttävä kyttyränsä.

Turun johtava eliitti elää kansasta irrallaan olevaa elämää. Se luulee olevansa muita fiksumpi ja tietävänsä mikä rahvaalle on parasta.
Nyt sosialismia on se, että ollaan sosiaalisia. Annetaan kansalle, eikä kansa saa mitään. Esimerkiksi: pikaraitiotie ja Turun pormestariuudistus. Raha nai rahaa. Myötäjäiset maksaa kansa.

Vanhojen puolueiden aate on dementoitunut. Työväenpuolueet on ostettu eliitin projekteille. Ne olivat vastavoima rahan vallalle. Nyt pääoman tsuppareita.
Vihervassareista on tullut marikassilaisia henkilöautovastaisia puolueita.

Ne hyökkäävät terrierin tarmolla ns.”vihapuheen” kimppuun ja leimaavat, että juuri persut ovat syynä heidän poliittiseen ummetukseen. Protestoinnista on tullut vihervassareille muodikasta, hauskaa ja luovaa.

Pohtikaapa!
Kun Turkuun, samoja resursseja jakamaan haalitaan maailman turuilta kaikki halukkaat ja asetetaan heidän tarpeensa jopa paikallisten edelle. Johan olisi sairasta ellei se herättäisi suuttumusta.
Niin kauan kun Isänmaamme on kansanvaltainen, tuon tunteen tukahduttaminen määrittelemättömän ”vihapuheen” tai ”rasismin” varjolla on kiihottamista.

EU:kin on eliitin projekti. Oikeusvaltioperiaate tökkii. Vallanpitäjät eivät ole vaaleilla valittuja.Päätöksenteko on koplattu kabinetteihin. Kylvämme helikopterirahaa
(meidän velkaeuroja) valkosipulivyöhykkeelle.
Suomi on luovuttanut kauppapolitiikkansakin EU:n vastuulle. Kohta budjettinsakin?
Poliitikot keksivät tehdä erittäin tyhmiä päätöksiä sen vuoksi, että saavat hyöriä isojen tyttöjen ja poikien kanssa jossakin Brysselissä. Ja yrittää kiivetä roope ankoiksi.
Onko siitäkin puhuminen populismia?

Ruohonjuuritason turkulainen hakee tukea juuristamme, historiasta, perinteisistä arvoista ja uskonnosta. Niillä on iso rooli vahvistettaessa kansallismielistä identiteettiä. Nyt jos milloinkaan tarvitsemme vakautta, turvallisuutta ja sääntelyä.
Hallitseva eliitti ei sitä näe. Se väheksyy, nimittelee, leimaa ja pilkkaa.

Liikkuvat äänestäjät ei ole Turussa vähäinen kööri. Se on tyytymättömättömien ja laiminlyötyjen liike. Sille ei puolueuskollisuus ole huuliherpes.

Perussuomalaisuus kiinnostaa kuin pornolehti. Kaikki sitä lukevat,kuuntelevat, tirkistelevät ja kuiskuttelevat. Se puhuttelee jokaista. Jotkut luimistelevat ja häpeävät. Toiset paheksuvat.
Me Turun perussuomalaiset olemme niitä Antti Rinteen ”politiikan puoskareita”, villetaviksia, persvakoäijiä, joihin oikeamieliset demokraatit lätkivät populisti- ja rasistileimoja. Mennen tullen. Varsinkin jos sananvalintamme tai poliittiset pöytätapamme eivät heitä miellytä.

Turkulaisen vallankäytön paksu napanuora on ollut, että poliittinen nomenklatuura, ylivoimaisen älynsä, koulutuksensa ja kokemuksensa perusteella tietää paremmin mitä tehdä kuin yksinkertainen kansa. Se ei muka ymmärrä parastaan, vaan äänestää johtoon poliitikkoja, jotka eivät noudata oppineiden viisaita ohjeita.

Rahvas voi vain pohtia ostoskäyttäytymistään ja sen eettisyyttä. Äimistellä luomumakkaran ja itujen märehtimistä sekä monikulttuurisuutta. Laskeskella hiilijalanjälkiä, tietulleja ja muuta askartertelupaskartelua.
Poliittisen tietouden puute on juuri sitä, mitä hallitseva luokka rahvaalta haluaa.

Mutta kuka tuntee ihmisen elämänlaadun ja tarpeet paremmin kuin ihminen itse?
Sanoihan jo presidentti Jefferson (us), että:
”Pieni mies tietää parhaiten, mikä hänelle on parasta.”

Me Turun perussuomalaiset palautamme politiikan. Tuomme todellisen elämän takaisin. Nitistämme ps-rokotteella Turuntaudin viruksen:
”Älä riko rahan rauhaa, älä ahneelle kanna kaunaa.
Älä sulje lompakoita, älä valtaa vahingoita.
Älä jätä todisteita, jälkes hyvin peitä.
Älä kivitä lajitovereita, suojaa ja varjele heitä.”

Turkulaiset!
On aika ryhdistäytyä ja ryhtyä toimeen.
Turku kykenee tyydyttämään kaikkien tarpeet, mutta ei kaikkien ahneutta!

Kuntavaaleissa on tilaisuus panna stoppi kyltymättömälle ahneudelle ja mahdollistaa kaikille kohtuullinen elintaso. Silloin voimme elää Turussa, jossa jokaiselle seniorikansalaisille suodaan arvokas ja turvallinen vanhuus. Ilman pohdintaa käytänkö pienet tuloni ruokaan vai lääkkeisiin.
Muutosta on ilmassa!

Mikael Miikkola
Turun valtuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen (ps)

Pormestariehdokas

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

”Vanhojen puolueiden aate on dementoitunut.” Niin on.
On uusien puolueiden aika astua esiin. Puolueet elävät aikansa ja sitten kuolevat, kuten yhteiskunnallisten organisaatioiden kuuluukin tehdä.

EU oli susi jo syntyessään. Ei tietoakaan mistään oikeusvaltioperiaatteesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Joistakin värikkäistä vertauksista 🙂 huolimatta erinomainen kirjoitus!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Kun eliitti jauhaa samaa valhetta tarpeeksi kauan, se ikään kuin muuttuu kyseenalaistamattomaksi totuudeksi. Kaikukammiona toimii luonnollisesti ns. valtamedia, jonka punavihreä toimittajakunta toistaa papukaijan lailla samaa valetta. Musta kääntyy valkoiseksi ja valkoinen puhutaan mustaksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Pakkoruotsi on tässä valheentoistosta hyvä esimerkki.

Kun tutkimusten mukaan tiedetään, että noin 75 % suomenkielisistä kannattaa pakkoruotsin lakkauttamista, niin poliittinen eliitti se vaan jatkaa kiekumista pakkoruotsin tarpeellisuudesta.

Manner-Suomessa ruotsinkielisiksi rekisteröityneitä on noin 4,5 % väestöstä. Ei siis minkäänlaista todellista pohjaa puhua ”kaksikielisestä maasta”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000