Perussuomalaiset

Mika Niikko

Perussuomalaiset, pääsiäinen on edessäpäin

1 kommenttia

Iltalehden toimittajan Juha Keskisen pääsiäiskirjoitus Perussuomalaisista vahvistaa ihmisten mielikuvaa siitä, miten surkealla tasolla journalismi on. Arviot puolueemme kieltäytymisestä hallitusvastuusta viime eduskuntavaalien jälkeen olivat kuin skitsofreniaa sairastavan päiväkirjasta.

Puheenjohtaja Soinin kieltäytyminen hallitusvastuusta ei hänen mukaansa johtunut eurokriisistä, vaan pelosta pitää puolue koossa, saati saada päteviä ministereitä hallitukseen. Toimittaja unohtaa tarkoituksella miten huonot ministerit hallitus sai ilman Perussuomalaisia saati sen, että Perussuomaiset olivat ainoa puolue, joka piti sen mitä vaalien edellä lupasi. Suomalaisten verovaroja käytetä euromaiden pankkien pelastamiseen.

Pääsiäinen on kristikansan, eritoten katolilaisten tärkeintä juhla-aikaa. Kiirastorstaita vietetään Jeesuksen ja opetuslasten viimeisen yhteisen aterian muistopäivänä. Tällöin Jeesus asetti ehtoollisen. Pitkäperjantai oli Jeesuksen kärsimyksen ja kuoleman päivä. Vaikka saatana tunsi kirjoitukset hyvin ja siten tiesi Jeesuksen surmaamisen johtavan myös ylösnousemuspäivään ja hänen häviöönsä, ei se voinut vastustaa kiusausta olla ristiinnaulitsematta Jumalan Poikaa. Kun joku on tarpeeksi paatunut, ei siinä mikään auta lähteä neuvomaan. Tätä on myös ihmisen mieli.

Pääsiäisen vertauskuva pahan kykenemättömyydestä toimia vastoin omaa etuaan sopinee hyvin myös tähän aikaan. On toimittajia, jotka varsinkin vaalien edellä yrittävät saduillaan tuhota Perussuomalaiset. Yrittävät, vaikka aavistavat toimiensa johtavan Perussuomalaisten kannatuksen kasvuun. Näin kävi viime vaaleissa ja näin tulee käymään myös näissä vaaleissa. Mitään ei ole opittu.  

Kärsimyksen jälkeen tuli ylösnousemuksen päivä. Samoin kuin evankeliumin mukaan Jeesus nousi kuolleista kolmantena päivänä ristiinnaulitsemisensa jälkeen, tulee palkkapäivä totuudessa pysyville. Me emme tuhoudu, emmekä me vaikene. Totuus ei koskaan häviä eikä totuutta voi vaientaa. Puhumme jatkossakin maahanmuutosta ja eurokriisistä, muitakaan teemoja unohtamatta. 

Tämän vuoksi onkin tärkeää, että kansa lähtee äänestämään ja kertoo näin mitä mieltä he ovat, ei vain toimittajista, vaan myös väistyvästä hallituksesta ja sen johtamasta politiikasta. Äänestettyänne puheemme siirtyvät tekoihin.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Mika
Iloinen
#1

Uskon vahvasti suomalaisten mediakriittiseen uutisten lukemiseen ja että osaavat jättää nämä roskalehtien jutut omaan arvoonsa. Ne, jotka iltapäivälehtien jutut ”nielee” 100%:sti totuutena, voisin verrata heitä pikkulapseen, joka silmät suurena ja kasvot vakavana uskoo isin ja äitin kertomaan todelliseen korvatunturin joulupukkiin.. 🙂

Mutta roskalehdillä on oma agendansa ja siellä on ökyrikkaat sijoittajat taustalla, jotka työntävät uskomattoman määrän rahaa myöskin tähän persuvastaiseen propakandaan. Mitä muutakaan ne voisi tehdä? Kyllähän kaikenlaiset mainoksetkin aina johonkin väkiryhmään puree. Nyt vain täytyy sanoa, että hukkaan menee eurot. Toki joutaa mennäkin. On siellä kassassa sen verran. Perus-tsunami tulee eikä meinaa. 😉

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000