Perussuomalaiset

Matti Rinnekangas

Vaalirahailmoitus Aluevaalit 2022, tarina 19000 eurosta

Vaalirahailmoitus on vihdoin tehty. Ilmoitus jätetty muutama tunti myöhässä varsinaiseen ilmoitusajankohtaan verrattuna (26.3.2022 klo 24:00). Syynä myöhästymiseen maanpuolustukselliseen työhön ja niistä aiheutuviin vapaa-ajan lisätöihin liittyvään kuormitukseen. Lähtökohtaisesti ilmoituksethan tulee tehdä ajoissa. Toivon äänestäjien, kansalaisten sekä viranomaisten ymmärtävän inhimillisiin tekijöihin perustuvia aikataulu ongelmia.

Aluevaalityötä tuli tehtyä viime talvena keskellä pahinta Covid19-rajoitus-sumaa sekä käyttäen olemassa olevia poliittisen viestinnän kanavia käyttäen. Valtiovalta pyrki kyllä kaikin mahdollisin keinoin rajoittamaan sosiaalista kanssa käymistä kansalaisten kesken Suomessa. Esimerkiksi Ruotsissa kansalaisten elämä vastaavaan aikaan ei juurikaan tuttavieni mukaan näkynyt katukuvassa (maskitta Tukholman metrossa, kahvilat/ravintolat/opiskelija-riennot auki normaalisti), rajoitukset käytännössä normaalielämässä havaitsemattomia. Mutta olisiko sitten COVID19 ollut talvella 2021-22 Suomessa sellaisessa vaiheessa, ettei vuosikymmenien rauhoitusvaje ja muut laiminlyönnit tehohoito- (EU häntäpäässä)- sekä sairaanhoitopaikkojen osalta aiheuttanut hallituksen päättäjille kylmää otsahikeä. Tässä vaiheessa kannattaa kysyä peruspalveluministeri Aki Lindeniltä, joko terveydenhuollon rahoitus tehohoitopaikkojen osalta on Suomessa korjattu edes Puolan tai Unkarin tasolle? Epäilen, ettei ole.

Aluevaalien untuvikkona tein mahdollisuuksien rajoissa vaalityötä Pohjois-Pohjanmaan Hyvinvointialueella: vaikutus mahdollisuuksia lähipiirin kanssa mietittiin yhdessä. Henkisen yhteyden saamista äänestäjien kanssa vaikeutti rokotepassi-hysteria. Erikoinen havainto talvella oli kansanedustajien vihapuhe rokotetut vastaan rokottamattomat. Tämä aiheutti kansalaisten välille epäluuloa ja eripuraa (klassinen hajoita ja hallitse-tekniikka). Toivottavasti kriittisen ajattelun ja kyseenalaistamisen siemen on nyt pysyvästi kylvetty suomalaisiin. Onneksi nämäkin väitteet on tieteellisesti todistettu roskaksi ja oikeusprosessit ovat kansainvälisesti käynnistyneet oikean tiedon levittämiseksi. Muista suomalainen vaatia tieteeseen ja tosiasioihin perustuvaa päätöksen tekoa!

Voit aina miettiä käyttötarkoitusta 19000 eurolle käteistä. Joku on valmis myymään Suomen 200 tuhannesta eurosta. Toinen taas on valmis käyttämään omaa rahaa 19000 euroa levittääkseen pohjoispohjalaisille äänestäjä kunnalle perussuomalaista #suomalainenensin -sanomaa. Toinen ottaa vastaan pari tonnia kansainväliseltä terveysjätiltä, ilmeisesti näiden kansainvälisiä etuja ajaakseen suomalaisessa terveydenhuollossa. Hetkeä myöhemmin Venäjän hyökättyä Ukrainaan, kuulemme kanadalaisesta tarkka-ampujasta, joka jättää perheensä osallistuakseen mielestään taisteluun pahaa vastaan. Samaan aikaan Ukrainassa suomalainen ammattisotilas osallistuu taisteluun, jossa koetaan pahoja tappioita, ukrainainalaista yhteiskuntaa puolustaakseen.

Onko 19000 euroa riittävä määrä, että voit katsoa itseäsi aamulla peilistä hyvällä omalla tunnolla?

Mielestäni se ei riitä alkuunkaan. 

Perussuomalaisten on pystyttävä vielä paljon, paljon parempaan.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Kannattaa se laittaa rahaa haisemaan, Politikointi on aina ollut maailman parasta hommaa rahallisesti raha tulee monkertaisesti takaisin korkojen kera.
Sitten kun Brysseliin pääsee joko Eu parlamenttiin tai Naton päämajaan niin Miljoonien tuloa ei voi estää mikään…
Mutta sinne ei pääse jos ei Levitä Brysselin haluamaa propakandaa… mm. Ihannoin velkaantumista, homotusta, huumeiden käyttöä hauku Venäläisiä jne… Niin pääsee Brysselin miljooniin käsiksi vaikka jokainen Brysselin Trolli tietää että siitä ei hyvä seuraa.. se johtaa konkurssiin ja sotaan moraalin tuhoutumiseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

En tiedä onko 19000 euroa riittävä , vai ei ? Minä en oikein meinannut päästä selvyyteen , mistä kenkä puristaa ?! Oliko ilmoitus aikataulu , liian kireä ??

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000