Perussuomalaiset

Marko Joensuu

Suomalaisen luonnon puolesta

Suomalaisen luonnon puolesta

Aivan loistavan kaunis ja upea päivä tänään 18.4.2021, päivänä, jolloin piti olla kuntavaalit.

Uusi päivä kuntavaaleille on sunnuntai 13. kesäkuuta 2021.

Muistakaamme tuona tulevana sunnuntaina 13.6. 2021, kuinka kaunis maa Suomi on ja ettemme tuhoa Suomen kaunista uniikkia luontoa ja ympäristöä ja kaupunkeja rakentamalla Suomen kaupungeista ghettoutuvia ”monikulttuurisia” betoniviidakoita.

Säilytetään Suomen kaupunkien perinteikkäät kulttuurimaisemat, tuhoamatta niitä.

Erityisesti helsinkiläisenä toivon, että Helsinki säilytetään Helsinkinä, tuhoamatta ympäröivää luontoa täysin turhalla ideologisella rakentamisella.

Ideologisen täysin turhan rakentamisen korkea ja tiivis rakentaminen kiihdyttää ilmastonmuutosta ja voimistaa lämpösaarekeilmiötä, jolloin Helsinkiin ja kaikkiin muihinkin Suomen kaupunkeihin tulee hukkalämmön seurauksena ympäröiviä alueita lämpimämpiä ja tuulisempia paikkoja.

Näitä ideologisia täysin turhia rakentamiskohteita Helsingissä ovat mm. Malmin lentokenttä, Helsinki Garden, Eteläsatama ja Helsingin pilvenpiirtäjät.

Joukko arkkitehtejäkin on jo tuominnut ideologisen täysin turhan rakentamisen 11.3.2021 julkaisemassaan kirjassa: ”Kenen kaupunki? Helsingin kaupunkisuunnittelu ja kulttuuriympäristö törmäyskurssilla”

Sen sijaan, että ympäröivää luontoa tuhotaan ideologisella täysin turhalla rakentamisella, tarvitaan lisää virkistysalueita; eiköhän nyt yhä käynnissä oleva Covid-19 pandemia ole viimeistään osoittanut tämän 100% selkeästi.

Helsingin ja kaikkien Suomen kaupunkien keskeinen kansainvälinen kilpailuvaltti houkuttelevina kaupunkeina on nimenomaan luonnonläheisyys.

Eiköhän osoiteta stoppi järjettömälle ideologiselle täysin turhalle rakentamiselle sunnuntaina 13.6.2021 ja äänestetä suomalaisen luonnon puolesta, Perussuomalaisia, jotka sentään oikeasti kantavat huolta puhtaan suomalaisen luonnon puolesta.

Nauttikaa kauniista ja upeasta Suomen luonnosta, kuten tänään 18.4.2021 ja olkaa ylpeitä siitä.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Unto
#1

Monikulttuurisuus uhkaa Suomen luontoa sanoo persu. Olette tosi uskottavaa sakkia tämmöisillä ulostuloilla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Asylum-siirtolaiset uhkaavat Suomen luontoa ja suomalaisuutta.

Islam ei kuulu Suomeen eikä Suomen luontoon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sekä lähiluontoa että välittämistä
#2

Hyvä bloki, Helsingissä ollaan tuhoamassa arvokasta lähiluontoa vähän joka suunnalla. Minulle tärkeimmät ovat Malmin kenttä ja Laajasalon ranta-alueet. Mitä muuta tekisinkään 500 m€:lla kuin upottaisin betonipaaluja suohon, saahan sillä mahtavat ilmastopäästötkin. Mutta lähtökohtaisesti muiden kulttuurien vastustaminen antaa ikävän leiman Perussuomalaisille. Miten maahanmuutosta ja humanitaarisen avun kohdentamisesta saisi aikaan asiallista keskustelua? Paras tapa hoitaa humanitaarisia kriisejä ei minustakaan ole ottaa tänne pakolaisia vaan estää kriisejä syntymästä, auttaa paikan päällä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000