Perussuomalaiset

Markku Manninen

Työllistäminen

Palkkoja ei tarvitse tiputtaa, näin ostovoima säilyy parhaiten ja tukee kulutusta. Mutta palkan sivukuluja pitää saada alennettua, mielestäni parhaiten kävisi alentamalla tyel- maksua 5-7 %-yksikköä, vaikka 3 -vuodeksi. Nämä rahat ei olisi pois verorahoista eikä valtion kassasta. Samoin kokonaisveroastetta pitää alentaa seuraavat 4-5 v vähintään. Veroasteemme on niin korkea että harva pysty sen edes toteamaan, on palkkaveroa ,arvonlisäveroa, sähköveroa , ties minkälaista kulutusveroa, puhumattakaan polttoaineverosta, joka on n. 70 %. Veroista puhuttaessa ei voida puhua pelkästä palkkaverosta jo senkin takia , että kulutuksen kautta veromme kasvaa merkittävästi.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Joosua
Hämmentynyt
#1

Kyllä niitä veroja ja maksuja todellakin on, liikaa niitä tulee jo yli pöhöttyneen, virkakoneistonkin vuoksi!On jäte,eko,teko ym.maksuja.Näihin tulisi puuttua myös, oikein kaksinkäsin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000