Perussuomalaiset

Markku Manninen

Verotusta pitää rukata

Elämme Suomessa sellaisia aikoja , että on pakka saada kasvua kaikille aloille. Yksi sellainen kasvun välinen on mielestäni verotus ja kokonaisveroaste.

Aikaisemmat ja nykyinen hallitus on tasaisesti nostanut vero-astettamme. Kerron esim. Hallitus viime vuonna tiputti pienituloisten ja keskituloisten verotusta muutamalla kympillä ja perään nosti sähköveroa , aikaisemmin nostettiin poltto-aineveroa ja alkoholiveroa. Onko tämä veron laskua vai verojen kiristystä? Annetaan toisesta taskusta ja toisesta otetaan vähän enmmän!

Mielestäni yhteisöveroa pitää pudotaa lähemmäs Viron mallia , siellä se on nolla jos voitot jätetään yhtiöön. Kerralla ei tarvitse ja ei voidakaan niin paljon pudottaa , mutta useita prosentteja kylläkin.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000