Perussuomalaiset

Laura Korpinen

Perussuomalainen mies

Pääsin 11.5.2019 EU-vaalikiertueen yhteydessä Keski-Pohjanmaalla tapaamaan ensimmäistä kertaa henkilökohtaisesti PS-eurovaaliehdokaskollegani Teuvo Hakkaraisen.

Oma kokemukseni Teuvo Hakkaraisesta on, että hän on miellyttävä, kohtelias ja mielenkiintoinen keskustelukumppani. Hakkarainen kertoi mm. siitä kuinka oli ennen politiikkaan ryhtymistään ollut tekemässä kehitysyhteistyötä Etelä-Amerikassa.

Minulta on useasti vaalikiertueella kysytty, kuinka Perussuomalaisten eurovaaliehdokkaana voi olla sellainen henkilö kuin Teuvo Hakkarainen. Nyt voin jatkossa vastata kaikille, että itse en näe asiassa mitään ongelmaa.

Jos minun pitäisi valita, kumpi hoitaa raha-asioitani, Teuvo Hakkarainen vai Antti Rinne, ei tarvitsisi hetkeäkään epäröidä. Valitsisin Hakkaraisen.

Hakkarainen on mies paikallaan. Kuten perussuomalainen mies on.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Seppo Muurinen
#1

Läpileikkaus kansalaisistamme. Teuvo Hakkarainen kansan tuella että sahurilla on käyttöä että suomalaisten pöydät pitävät tiettyjä direktiivejä paremmin.
Suomea puolustaa paremmin suomalainen itse isoissakin pöydissä ja – työmies on palkkansa ansainnut.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Kyllä se näin on!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

Teuvolla on myös heikot kohtansa kuten meillä kaikilla ja hän on oppirahansa maksanut.
Siksi hän olisi erinomainen meppi julistamaan Suomalaisen Oikeusvaltioperiaatteen tasapuolisuutta. Teuvohan on tuomittu ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”, kirjoituksesta. Vähintään samantasoisesta julkitulosta tutkinnan kohteena olleen SDP:n al-Thaeen kirjoitukset eivät aiheuttaneet mitään toimenpiteitä. Kysymystä tarkasteltessa selvitettiin erilaiset kulttuuritaustat, ne voidaan ja pitää ottaa huomioon syyteharkinnassa.
Viitasaarelaisia ja Irak/hesalaisia ei voi tuomita samojen pykälien mukaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000