Perussuomalaiset

Laura Korpinen

Herra Hakkarainen

Perussuomalaisena ehdokkaana saan toistuvasti kuulla piikittelyä kanssaehdokkaitteni edesottamuksista.

Nämä kanssaehdokkaitteni tekemiset ovat itselleni täysin yhdentekeviä eivätkä vaikuta ehdokkaana olemiseeni.

Olen Perussuomalaisten ehdokkaana, koska meillä ei ole varaa nykyisenkaltaiseen maahanmuuttoon, joka lisää turvattomuutta, rasittaa talouttamme, heikentää huoltosuhdettamme ja luo keskuuteemme rinnakkaisyhteiskunnan, joka pitää naisia vähempiarvoisina kuin miehiä. Yhden yhteiskunnan varaan jättäytyneen maahanmuuttajan elättämiseen menee keskituloisen suomalaisen koko vuotuinen tulovero. Vuotuinen kokonaislasku yhteiskunnalle epäonnistuneesta maahanmuutosta on varovaisten arvioiden mukaan 3,2 miljardia euroa. Perussuomalaiset haluavat tähän muutosta, toisin kuin vanhat valtapuolueet.

Lasku yhteiskunnalle ja naisille pysyy, vaikka kanssaehdokaskollegani käyttäytyisivät kuinka salonkikelpoisesti tahansa.

Ainoa keino vaikuttaa Suomen kannalta tuhoisaan kehitykseen on saada politiikan suunta muuttumaan, ja se tapahtuu äänestämällä Perussuomalaisia. Ei pitämällä yksittäisille ehdokkaille käytöskoulua.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000