Perussuomalaiset

Laura Korpinen

Demariarvojen pohjat

1 kommenttia

Sdp on voimallisesti korostanut arvopohjaansa erityisesti suhteessa Perussuomalaisiin.

Suurella hämmästyksellä olen tämän vuoksi seurannut uutisia demareitten ”edesottamuksista”. Jo aiemmin tuli tietoon oululainen demari-insesti-isä, ja kohta ihmeteltiin demari-imaamia, joka halusi salata rukoushuoneellaan tapahtuneen pikkutytön raiskauksen ja hyväksikäytön.

Harmittomampaa suhmurointia edusti Tuomas Kurttila (Spd) ja hänen taksi-ajelunsa, jotta ”sai keskustella kuljettajien kanssa”.

Kohta taas uitiin syvemmissä vesissä, kun Hussein al-Taeen (Sdp) valehtelu kirjoituksistaan kävi ilmi. Sairaslomalle jääneen Al-Taeen kanssa valtion asioista päättämään valittiin kevään 2019 eduskuntavaaleissa Suna Kymäläinen (Spd), joka ei kykene hoitamaan edes omaa talouttaan. Entuudestaan tiedämme jo sen, että Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne ei kyennyt tekemään eroa omien ja taloyhtiön rahojen välille.

Pisteenä i:n päälle tuli tietoisuuteemme eläinrääkkääjä, yksinäisen naisen kotiin tunkeutunut Mikkel Näkkäläjärvi (Sdp).

Kun vertaan demareitten edesottamuksia Perussuomalaisten osalta jatkuvasti esille nostettaviin tuomioihin, voin hyvillä mielin todeta, että olen mieluummin siinä porukassa, jonka pahimpia rikoksia ovat, että on kirjoittamalla kritisoitu yhteiskunnallisia kaksoisstandardeja tai yhdyntöjä alaikäisten kanssa. Omasta mielestäni molempia kuuluukin kritisoida.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

On näköjään olemassa monenlaisia arvopohjia ! Esim.demareitten/kok./kepun jne.kyseenalisia arvopohjia !!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000