Perussuomalaiset

Laura Korpinen

Miehiä vai hiiriä

Ylen TV1:n eurovaaliehdokastentissä 9.5.2019 päästiin todistamaan ikävää tilannetta. Laura Huhtasaaren puheenvuorolla toiset puhuivat päälle, johon Huhtasaari huomautti, että on hänen puheenvuoronsa, voitteko kuunnella. Tähän Nils Torvalds totesi ”ei kannata” ja jäi kippurassa hihittelemään letkautukselleen.

Torvaldsin käytös ei ollut herrasmiehen käytöstä. Päin vastoin, se oli alle kaiken arvostelun.

Lehdistön kohua tai edes kiinnostusta asiaa kohtaan on turha odottaa, edustihan tämä ”parempaa” sivistymättömyyttä.

Mutta toivon ja luotan, että suomenruotsalaiset kohteliaisuutta arvostavat äänestäjät osaavat tehdä johtopäätöksensä ja jättävät Torvaldsin äänestämättä Europarlamenttiin. Emme tarvitse Torvaldsin kaltaisia ihmisiä edustamaan Suomea Europarlamenttiin, emmekä muuallekaan.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000