Perussuomalaiset

Laura Korpinen

Itämaan tietäjä ja ristiinnaulittu

Päivi Räsänen (kd) on kertonut https://www.permanto.fi/fi/web/alfatv/player/vod?assetId=82783401, että häneltä kysellään poliisikuulusteluissa toistuvasti sitä, haluaisiko hän peräytyä mielipiteistään.

Kansanedustaja Hussein al-Taee (sd) taas vältti rikosoikeudelliset seuraamukset homoseksuaaleja, juutalaisia ja somaleita käsittelevien kirjoitustensa osalta, koska oli ”aktiivisesti ja itsenäisesti pyrkinyt poistamaan tekonsa vaikutuksia”. Herää kysymys, oliko vähintään yhtä suuri tosiasiallinen merkitys hänen anteeksipyytelyillään, sekä oikealla viitekehyksellään demarina ja islaminuskoisena. Anteeksipyynnöillä ja oikealla taustaryhmällä ei rikoksia pitäisi oikeusvaltiossa voida kuitata. Jos voidaan, jahdataan oikeuslaitoksen taholta tosiasiallisesti vääriä mielipiteitä. Vain jos henkilö irtisanoutuu mielipiteestään, hänet voidaan päästää rikosoikeudellisesta pälkähästä.

Nyt al-Taee, syyttäjälaitoksen taholta synneistään puhtaaksi pestynä, haastaa muun muassa Päivi Räsästä esittämään oman anteeksipyyntönsä: https://twitter.com/rauhantaee/status/1355431635924246530

Kysymys kuuluu, miksi? Miksi hän edellyttää anteeksipyyntöä Päivi Räsäseltä, eikö hän olisi voinut osoittaa anteeksipyyntökehotusta vaikkapa omille uskonnollisille aatetovereilleen?

Lapsikin ymmärtää, mikä on aitoa ja mikä esittämistä. Oikea anteeksipyyntö tulee sydämestä, omasta aloitteesta ja ilman omanvoitonpyyntiä. Terveeltä yhteiskunnalta putoaa pohja, jos oikeuslaitos palkitsee esittämisen.

Päivi Räsänen ei ole homovastainen tai homofoobikko. Päivi Räsänen on huolissaan homoseksuaalin pääsystä taivaaseen, ei lähettämässä heitä sinne ennenaikaisesti. Päivi Räsänen ei ole valehdellut, pettänyt omaa uskoaan ja kieltänyt sanomisiaan. Ei sairastunut omien kirjoitustensa tultua julki. Kuitenkin Räsänen on oikeuslaitoksen pihdeissä edelleen.

Kuinka on al-Taeen kohdalla? Syyttäjälaitos on hänet vapauttanut.

Kumman toiminta on ollut uskottavampaa ja rehdimpää, Päivi Räsäsen, joka ei ole pyytänyt kirjoituksiaan anteeksi, vai al-Taeen?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Nimetön
#2

Hallituksen demokraattisesti, ilman perustuslain säätämisjärjestystä määräämä tasa-arvokäsitys on intersektionaalisuus. Sen mukaan päätöksissä on otettava huomioon mm. elämässä koetut traumat, sosioekonomiset olot ja kulttuuritausta.

al-Taee lienee saanut aikaisemmasta elämästään esitutkinnassa niin paljon tasoitusta, että valtakunnansyyttäjä piti hänen kirjoituksiaan luonnollisena jatkumona.

Tällaiseen oikeudenkäyttöön kukin tulevaisuudessa tyytyköön. Intersektionaalinen oikeus on selektiivistä (valikoivaa) oikeutta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#3

Hei. Kiitos Laurakin. Jeesuksen Kristuksen vaino on voimakkaana yhä meidän yhteiskuntamme yllä, jokapäiväisenä ilmiönä. Silti olemme hyljänneet: Herrastamme, ja Vapahtajastamme opetuksen: ”Yleis-sivistävänä: laaja-alaisena.” Millä olemme ”ratsastaneet” tähän rikkauteen, jonka perkelesydämiset ihmiset tulivat ja ryöstivät ja jättivät meidät kantasuomalaiset: Raamatun kertomus, laupias samarialainen mukaan; ryöstettynä, alastomana makaamaan maahan. Pappi ja leviitta, pelokkaina ratsastavat meidän ohitsemme. Ei mennyt, eikä tullut, käsi kädessä arkkipiispakaan Päivin kanssa parrasvaloihin, ja sanonut: minä puolustan ainakin Päiviä, ja jos linnaan laitatte hänet: pyydän päästä hänen siaisenaan sinne: hänet, vapautettakoon. On tässä niin vakavasta, ja tärkeästä asiasta kyse. Pakanat tuossa ympärillä ilkkuvat. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#4

Hei. Kiitos Laurakin. Jeesuksen Kristuksen vaino on voimakkaana yhä meidän yhteiskuntamme yllä, jokapäiväiseen ilmiönä. Silti olemme hyljänneet: Herrastamme, ja Vapahtajastamme opetuksen: ”Yleissivistävänä: laaja- alaisena.” Millä olemme ”ratsastaneet” tähän rikkauteen, jonka perkelesydämiset ihmiset tulivat ja ryöstivät ja jättivät meidät kantasuomalaisten: Raamatun kertomus laupias samarialainen mukaan; ryöstettynä, alastomana makaamaan maahan. Pappi ja leviitta, pelokkaina ratsastavat meidän ohitsemme. Ei mennyt, eikä tullut, ✋ käsi kädessä arkkipiispakaan Päivin kanssa parrasvaloihin, ja sanonut: minä puolustan ainakin Päiviä, ja jos linnaan laitatte hänet: pyydän päästä hänen siaisenaan sinne: hänet vapautettakoon. On tässä niin vakavasta, ja tärkeästä asiasta kyse. Pakanat tuossa ympärillä ilkkuvat. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Kun ensimmäisen kerran kuulin, mistä Päiviä syytetään, en uskonut sitä todeksi. Voiko Suomessa, joka itseään oikeusvaltioksi tituleeraa, todellakin rikkoa yksilön- ja mielipiteenvapautta näin räikeästi. Kyllä voi. Todella pelottavaa tällainen kristilliseen uskoon ja kristittyyn kohdistuva ideologinen mielivaltainen vaino politisoituneen oikeuden toimesta. Jokainen tietää mihin se tulee johtamaan.

Henkilökohtaisesti en enää pidä Suomea oikeusvaltiona. Niin huonosti se kohtelee omia kansalaisiaan samalla kun rikokseen syyllistynyt ministeri jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#6

Hei. Kiitos nimetönkin. Sanos’ muuta! Kyllä perkelesydämiset ihmiset ovat ottaneet Suomessa ylivallan: laillisuusasioissa. Isämme Jumala ei tätä touhua hyvällä katsele. Hän lähettää Suomelle tuhoojan, jos ei nämä perkeleelliset touhut Suomessa lopu. Ihmettelen millä oikeudella valtio omistaa meidät vanhukset, kun äänihäirisee,-(ääni on kai sydämen ikää lyhentävä), minua 81 vuotiasta pappaa. Kai johtuu siitä, kun me iäkkäät: uudistumme sisäisesti, vaikka ulkonainen rapistuukin. Valtio pelkää suoraa puhetta, ja, kun meillä on Isän puolelta aikaa ja halua puhua suumme ”puhtaaksi”, ennenkuin lähdetään, Taivaan Kirkkauteen. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#7

Hei. Kiitos nimetönkin. Sanos’ muuta! Kyllä perkelesydämiset ihmiset ovat ottaneet Suomessa ylivallan: laillisuusasioissa. Isämme Jumala ei tätä touhua hyvällä katsele. Hän lähettää Suomelle tuhoojan, jos ei nämä perkeleelliset touhut Suomessa lopu. Ihmettelen millä oikeudella valtio omistaa meidät vanhukset, kun äänihäiritsee,-(ääni on kai sydämen ikää lyhentävä), minua 81 vuotiaasta Pappaa. Kai johtuu siitä, kun me iäkkäät: uudistumme sisäisesti, vaikka ulkomainen rapistuukin. Valtio pelkää suoraa
puhetta, ja, kun meillä on Isän puolelta aikaa ja halua puhua suumme ”puhtaaksi”, ennenkuin lähdetään, Taivaan Kirkkauteen. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000