Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Hämeenlinnalaisäidin ja isäpuolen kidutussyyte

IS uutisoi tänään Hämeenlinnassa luetusta syytteestä äidille ja isäpuolelle. Koska IS:n lisäksi mm. MTV on uutisoinut mitä tapahtui, katson ettei minua voida syyttää tiedon jakamisesta kuten taaannoin tapahtui Sebastian Tynkkyselle. Sitä paitsi seuraava teksti ei ole minun vaan syytekirjelmästä. Syytekirjelmän on sosiaaliseen mediaan jakanut Junes Lokka, joten hyvät ihmiset ovat kohtapuolin lasta suojellakseen syyttämässä Lokkaa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tässä tapauksessa kansanryhmä on hyvin pieni, äiti ja isäpuoli.

IS uutisoi tapauksesta Kaj Mykkäsen hengessä: Syyte: Äiti ja isä­puoli kiduttivat pikku­lasta Hämeen­linnassa. Tärkeämpää IS:n ja median unelmalle on tuoda esiin tekopaikka kuin tekijöiden etninen tausta. Mykkäsideologian mukaan tekijät ovat hämeenlinnalaisia.

20.10.2016-25.1.2018

Adifatah Abdikadir J. ja Nasteeho Mohammad A. olivat yhdessä ja yksissä tuumin toinen toisensa toimet hyväksyen tehneet tekoaikaan 3-4 vuotiaalle lapselle N.N. ruumillista väkivaltaa menetellen seuraavasti:

-vastaajat ovat laittaneet useamman kuin kerran chilijauhetta lapsen suuhun ja genitaalialueelle siten, että jauhe on aiheutunut polttavaa tunnetta lapselle

-vastaajat ovat laittaneet useamman kuin kerran väkisin lapsen päätä veden alle siten että A.J on pitänyt lasta käsistä kiinni ja N.M. on pitänyt lasta päästä kiinni, mikä on ollut tekona potentiaalisesti hengenvaarallinen ja aiheuttanut lapsessa pelkoa ja paniikkia

-vastaajat ovat jollakin kuumalla esineellä aiheuttaneet lapselle palovammoja oikean reiden yläosan ulkosyrjälle, vasemman reiden taakse ja oikean reiden ulkosyrjälle

-vastaajat ovat useamman kerran joko lyömällä jotain välinettä käyttäen tai kuumalla esineellä aiheuttaneet lapselle selkään laajalle alueelle tietyn muodon omaavia, punoittavia ja osittain arpeutuneita luuppimaisia vammoja

-vastaajat ovat pistäneet piikillä tai vastaavalla terävällä esineellä lasta päähän oikealle puolelle aiheuttaen siihen ainakin kipua

-vastaajat ovat läpsineet lasta poskille aiheuttaen poskiin punoitusta

Tämän lisäksi A.J on vääntänyt lasta vasemmasta jalasta siten, että siihen on aiheutunut sääriluun murtuma, joka on vaatinut kipsauksen ja jollakin kuumalla metallilla aiheuttanut lapselle vasempaan käsivarteen ja vasemman käden peukalon hankaan 3. asteen syvät palovammat.

Pahoinpitely on törkeä, sillä siinä on aiheutettu kaksi vaikeaa ruumiinvammaa, se on tehty raa’alla ja julmalla tavalla ja pahoinpitely on myös kokonaisuutena arvostelleen törkeä. Teot ovat olleet raakoja niiltä osin, kun lapsen päätä on pidetty veden alla ja käytetty teräviä ja polttavia tekovälineitä sekä julmaa, koska teot ovat kohdistuneet ikänsä puolesta puolustuskyvyttömään lapseen. A.J menettelyn seurauksena lapselle on aiheutunut vaikeat ruumiinvammat vasempaan käteen ja vasempaan sääreen. Rikos on kokonaisuutena arvostellen törkeä ottaen huomioon, että tekijöinä ovat ollet henkilöt, joista lapsi on ollut täysin riippuvainen, ostatekojen lukuisuus ja lapsen saamien vammojen vakavuus.

31-vuotias äiti ja 29-vuotias isäpuoli kiistävät syytteen.

Kaiken edelläkuvatun jälkeen luulette että syyttäjä on syyttämässä tekijöitä lain koko ankaruudessaan.

Rangaistusasteikko on törkeästä pahoimpitelystä 1-10 vuotta vankeutta. Syyttäjän haastehakemukseen kirjoittama rangaistusvaade on ehdollinen vankeustuomio.

Voisin kirjoittaa tähän loppuun jotain valtion velvollisuudesta antaa asukkaille lainsuojaa ja suojata ruumiillinen koskemattomuus, mutta en nyt viitsi/jaksa. Voisin myös kirjoittaa jotain lastensuojelun tilasta, jälleen, mutta en viitsi. Ehkä on tärkeämpää että poliisikunta metsästelee netistä luupilla laissa määrittelemättömiä vihapuheita joista joku voi loukkaantua. Huokaus.

Ja vielä.

Kuuntelin eilen kuinka eräs tutkija selitteli että ei Joe Bidenillä mikään dementia ole, on aina möläytellyt. Kyseinen asiantuntija unohti kertoa onko Biden aina tarvinnut tiedotustilaisuuksissa toimittajien nimillä ja kuvilla varustettua listaa jotta osaa antaa puheenvuoron ennaltasovitulle toimittajalle joka esittää ennalta sovitun kysymyksen Bidenille jotta Biden osaa siihen vastata. Vastaaminen on varmistettu Joen käyttämillä lunttikorteilla. Tilaisuudesta puuttuu enää isoilla lettinauharuseteilla palmikoitu tyttö ojentamassa toveri Bidenille kukkapuskaa ennen tilaisuuden alkua, niin meno olisi kuin eräässä lähinaapurissa muutama vuosikymmen sitten. Miksi tyttö sitten puuttuu? Ehkä siksi että Bidenin käsittelijät eivät halua päästää alaikäisiä tyttöjä Creepy-Joen lähelle.

Vielä lopuksi kotimaahan. IL uutisoi: Kokoomusedustajat kiirehtivät hallitusta: ”Laissa on yhä siirtolaisaallon mentävä aukko”. Miksi vaatia muutosta kun ei ole olemassa kokoomuslaista joka sisäministerinä olisi valmis lakia käyttämään. Vuoden 2015 siirtolaisaallon aikana sisäministerinä istui Petteri ”pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia” Orpo. Ja toiseksi: Mihin hävisivät pakolaiset otsikosta ja leipätekstistä? Missä anteeksipyyntö virheellisestä uutisoinnista, missä korjaus omaan uutisointiin vuoden 2015 tulijoista.

Tapaus 288.

Tapaus 289. Törkeä pahoinpitely Ahmed Leila A. Egag Amaal A. Jashari A.

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Aliina
#1

Ahaa, löytyihän tälle uskomattoman kamalalle teolle tekijät, luin IS:stä jutusta, oletin suomalaisiksi. Lastensuojelu ei taida resursseillaan enää pystyä vastaamaan maahanmuuton ongelmiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#2

Kun syyttäjäkin vaatii vain ehdollista tuomiota niin eivät saa mitään. Maasta karkoitus pitäisi vähintään tulla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#3

Eipätässä paljonmuuta voi sanoa , kuin mikä näitä tekosia laittaa , tekemään ?!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Paholainen ja paholaisuskonto

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

westfinn
Vihainen
#4

Upeeta lapsi- ja ihmisrakkautta! Mitähän olisivat valmiita tekemään ”vääräuskoisille” tai näiden lapsille?
Lähtömaahan marttyyreiksi kelakyydillä!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Voi jumalauta. Onko tuolle syyttäjälle ylempää oikeusviranomaista valvomaan? Missä muuten lapsen isä?
Syyttäjän haastehakemukseen kirjoittama rangaistusvaade on ehdollinen vankeustuomio.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000