Perussuomalaiset

Kimmo Toroska

Lapsiperheiltä jälleen paljon pois.

Veronkiristykset ja lapsilisien leikkaukset

Hallitus siis korottaa jälleen sähkö- ja ajoneuvoveroja, lisäksi leikkaavat lapsilisiä, eli tuossa kolme kohtaa, jotka koskettavat erityisesti lapsiperheitä.
Nyt olisi aika ottaa myös yksi uusi leikkaus käyttöön, eli lapsilisät pois niiltä talouksilta, joilla tulotaso ylittää määrätyn rajan, eli sellaisen rajan, jolloin ei lapsilisää todellakaan välttämättä tarvitse.
Lapsilisä siis säilytettäisiin ja jopa hieman korotettaisiin tulorajojen alapäässä ja voitaisiin portaittaisesti vähentää määrättyä rajaa kohti mentäessä ja rajan ylittyessä lopettaa kokonaan.
Totta, ei tasapuolista, mutta ei tässä maassa ole enää muutenkaan kaikki tasapuolista, turha kenenkään edes väittää, mutta näin niillä, ketkä oikeasti tarvitsevat lapsilisän elämiseensä, olisi se jatkossakin käytössä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Harri Lång
#1

Samalla voisi tarkastella ulkomaille menevää rahaliikennettä lapsilisien osalta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Totta, erittäin hyvä ja tärkeä pointti

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000