Perussuomalaiset

Kimmo Toroska

EU ja Suomiko Viroa patistaa alkoholiverotuksessa ?

Miksi Viro vapaaehtoisesti tappaisi lypsävän lehmän ?

Ei voi, kuin ihmetellä miksi ja kenen käskystä Viro aikoo EHKÄ nostaa alkoholiveroaan älyttömillä prosenteilla, siis jos mediaan on uskominen, niin alussa 15% ja jonkin ajan kuluttua 10% ??
Olisivatko Virolaiset yhtä järjettömiä, kuin me ? No, en usko tuohon laisinkaan, miksi Viro itse tappaisi lypsylehmän vapaaehtoisesti ? Ei miksikään !
Takanahan tässä on jälleen EU ja sen älyttömät vaatimukset ja käskyt, toivon oikeasti ihan tavallisia virolaisia ajatellen, että he tajuaisivat kyseisen asian ja estäisivät hallituksensa suunnitelman saman virheen tekemisestä, kuin mitä meidän hallitus on tehnyt !
Suomiko siellä etunenässä on painostamassa Viroa korottamaan alkoholiverotustaan, koska Suomen verotulot pienenevät pienenemistään typerän veropolitiikan vuoksi ja päättäjämmehän eivät sitä ymmärrä laisinkaan, joten rankaisevat siis myös naapurimaata, jossa kyseisen korotuksen jälkeen ei olisi kivaa, kuin trokareilla ja EU herroilla !

Tekstin aiheet:

EU

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
#1

Eduskunta on tänään (18.6-14) antanut valtioneuvostolle luvan luopua viinatehtaastamme, eli siis ALTIASTA jopa kokonaan !
Voi pyhä yksinkertaisuus jälleen, kukahan jatkossa korvaa esimerkiksi viljelijöille pahimmassa tapauksessa koko tilojen sulkemisen, saati muut työpaikat, jotka todellisuudessa tullaan menettämään, kun ALTIA siirtyy esimerkiksi Virolaiseen omistukseen !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000