Perussuomalaiset

Kimmo Tarke

TERMISTÖÄ: \"TURVAPAIKKA\" SUOMEKSI...

Turvapaikka…

Pakko hieman puida tuota termiä.

 

Kun Suomalainen (tässä tapauksessa Turkulainen, josta tiedän parhaiten) joutuu yllättäen vaille asuinpaikkaa keskellä talvella, ainoa tarjolla oleva ”turvapaikka” on päihdehuollon yksikön LATTIA kahden sentin patjan päällä. (riippumatta siitä, käyttääkö alkoholia/huumeita, eli ei)

Suomalainen saattaa olla koko ikänsä maksanut veroja Suomeen, ja kun hänelle käy kurjasti, hän saa vain ”armopaloja”. Jotka ovat moninkertaisesti alle sen tason, mitä juuri äsken maahan tullut saa.

Suomalainen ei kuitenkaan valita, on edelleen tyytyväinen, että ei tarvitse hankeen kuolla.

Suomalaisella ei myöskään ole käytettävissään rasismi-, eli vähemmistökorttia, jonka avulla hän pystyisi vaatimaan kantaväestöä parempia etuja!

 

Ulkomailta tulija on taivaltanut puoli maapalloa (esim. Somalia, Irak, Afganistan… hieman matkaa tänne) päästäkseen anomaan turvapaikkaa.

Eikö ensimmäiseksi pitäisi hälytyskellojen soida, että millä RAHALLA on tänne asti tultu?

Suomesta haetaan turvapaikkaa sillä perusteella, että kotimaassa on niin vaarallista, että on pakko lähteä karkuun. On kuolemanvaarassa, ja ahdisteltu. Jopa kidutettu.

Heti kun pääsee Suomeen, alkaa itku ja valitus. Majoitetaan HOTELLIIN ( ei kahden sentin patjalle vetoiselle lattialle, vaan olosuhteisiin, joista taatusti jokainen Turkulainen asunnotonkin vain unelmoi!) Tarjotaan ruokaa useita kertoja päivässä, mutta sehän ei kelpaa! Toki minäkin kirjoittajana tässä voi ymmärtää, että Suomalainen ruoka ei MAISTU henkilölle joka on tottunut esimerkiksi hyvin voimakkaisiin mausteisiin. Ja vice versa, eli minä en pidä hyvin voimakkaasti maustetusta ruuasta, vaan haluan nauttia ainesten hienoista makuvivahteista peittämättä niitä voimakkaitten mausteiden alle. Ruoasta ja maustamisesta mielelläni keskustelisin paljonkin, mutta pointtini tässä kohdassa on Hyväksyminen vai Valittaminen!??

Suomalainen tyytyy. Tarjottu laitosruoka ei välttämättä ole kulinaarisesti parasta mahdolista, mutta se on varmasti ravitsevaa ja terveellistä, sekä turvallista syödä! (jos olisi rahaa, moni Suomalainen ongelmiin joutunut mielellään laittaisi itselleen maistuvaa ruokaa itse, ja osaamattomat söisivät ulkona. Mutta Suomalainen tyytyy, ei kovaan ääneen itke sitä, ettei saa juuri sen makuista annosta, minkä parhaissa olosuhteissa haluaisi. ) Suomalainen siis tyytyy, ja hakee lisäksi ruokajonosta myyntipäivän ylittäneitä elintarvikkeita (riskillä terveytensä suhteen). Ja ruokajonossa seisoessaan ihmettelee, miksi ei koskaan näe ketään ulkomailta tullutta turvapaikanhakijaa!! Koska ei näe, ainoa johtopäätös on, että turvapaikanhakijoilla on paremmat etuudet kuin Suomalaisella. Voivat hakea niin ruokaa kuin vaatteita ja koditarvikkeitakin suoraan kaupasta, kun Suomalaiselle köyhälle mikään tuki on unelma vain. Muutama satanen kuussa, hanki sillä kaikki, eli ruoka vaatteet ja kaikki muu. Eli syömisen lisäksi ei paljon muuta hankita. Samaan aikaan kun ”raukka ilman mitään ulkomailta tullut parka” saa verovaroista mitä ikinä kehtaa pyytää.

Ja kyllä kehtaa! Varsinkin kun heitä oikein opastetaan. Turussakin taannoin perustettiin neuvojan toimi mamuille, jotta osaavat hakea kaikkia mahdollisia tukia!

Suomalainen ongelmissa oleva, sairastunut, iäkäs, jne. ei todellakaan saa mitään ”tyrkytettyä” neuvontaa, päinvastoin yritetään pitään salassa, mitä tukia Suomalainen voisi saada. Ja jos Suomalainen tarvitsisi apua siinä, mitä tukea voisi hakea, häntä ei todellakaan avusteta. Vaan lyödään kouraan sata lomaketta. Täytä nämä, ja hanki parisataa liitettä. On sinulla rahaa hankia liitteet tai ei. Ellet pysty hankkimaan liitteitä, et saa tukiakaan.

Samaan aikaan raukka ulkomailta tullut saa kaikki mahdolliset tuet ilman lomakkeita ja vaatimuksia. Eihän häneltä nyt voi vaatia… Suomalaiselta voi! Mamua suositaan tukikäsittelyssäkin, ei aseteta mitään vaatimuksia.

Tässä vain hieman mietteitä siitä, mitä kenenkin kuuluisi saada niistä varoista, jotka kerätään VEROINA SUOMALAISILTA. Huomatkaa! Jopa Suomalainen työtön maksaa veroja…

Kirjoitukseni puhuu rehellisesti sosiaaliturvan eroista, kun kyseessä on juuri ulkomailta tullut, ja ikänsä Suomessa asunut.

Vaikeaan tilanteeseen joutunut Suomalainen ensisijaisesti ansaitsisi sen turvapaikan KOTIMAASSAAN. Mutta ei, paremmat etuudet annetaan juuri ulkomailta tulleille! Ja Suomalainen saa mennä ruokajonoon.

Tämän vertailun herätti tuore lehtiartikkeli. Hotellissa asuvat mamut itkevät, etteivät saa ENEMMÄN rahaa Suomalaisten pussista. Katsokaapa http://www.hs.fi/kotimaa/a1462930625859?jako=618bc0ebd94bfdaf89c8489fa0208ffc&ref=fb-share

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


36 kommenttia
Nimetön
#1

Olen kauhean yllättynyt ja järkyttynyt, nyt kyllä mieleni pahoitin.
Ahistaa, henki ei kulje, apuva poliisi! – rasisti syrjii ja tekee pahaa!!!
Ymmärsitte varmaan sarkasmin, mikään kiusa kantasuomalaista kohtaan ei ole liikaa varsinkin jos kyseessä ovat sairaat,vanhukset, köyhät tai lapset…
Pitäähän muslimimatuja orjailla ja palvoa, myydään isänmaa, irtisanotaan kansa, leikataan, höylätään ja otetaan vaikka velkaa veronmaksajan piikkiin se kun ei ole keneltäkään pois – vai miten se meni.
Ruotsissa muslimatuja on koulutettu tarkka-ammunnassa ja Suomessa karatessa se kun kotouttaa kivasti ja tuo kulttuurillista värinää.
Voisitte pyytää nimettömiä kokemuksia ruotsalaisilta poliiseilta, naispartiolle tuli juuri pistävää kokemusta suvaitsevista muslimeista.
Kantasuomalaisilla alkaa todella olla turvapaikan tarve ellei halua orjaksi – mistä kantis sen löytäisi?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Housuissa on
Hämmentynyt
#2

Kyllä myö ollaan Kimmo jo myöhässä tämän asian kanssa: paskat on jo housuissa. Ei auta kuin nostaa kytkintä maasta nimeltä Suomi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

e arantes
#7

Älkää nyt hyvät persut sentään kytkintä nosta ja aivopierujanne muualle enää levitä. Riittää, kun paskotte housuunne ihka siellä syrjäkylillä, missä asuttekin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

matti
Vihainen
#3

Itse olemme hallituksessa, joka mahdollistaa kaiken kuvaamasi järjettömyyden. Oma työministerikin keskittyy kotiuttamisen sijaan ohituskaistoihin ja kotouttamishömppään, johon ei itsekään usko latin vertaa. Todeksi käyvät sanat ”jos itsensä pettää, mitään ei jää jäljelle”. Sama toteutuu nut puolueen kohdalla. Oli säälittävää katsella Kai Turusen kiemurtelua tänään A-studiossa. Johdon hermot pettivät salkunjaossa. Loppu alkaa olla historiaa. Ainut toivo on, että puolueen maahanmuuttokriittinen siipi irtoaa, ja alkaa ajaa suomalaista politiikkaa. Laitetaan nuo afrikaneläjät korimaidensa lämpöön.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomalainen ei kuitenkaan valita !
#4

Tuo oli hauska kohta, tässä valituksessa 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#6

Niin suomalainen ottaa yleensä asiat asioina mutta nyt alkaa mennä yli.Oppositio on täysin valittajia ja ruikkaajia täynnä muutama asia tyyppi mahtuu siihen joukkoon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#5

Täysi ylöspito ja VAIN 90 euroa/kk taskurahaa? Peruspäivärahalla sinnittelevä, YLE veronsa maksava suomalainen työtön ihmettelee!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000