Perussuomalaiset

Kimmo Tarke

RINTEEN TILOTTEEN ARVO, JA MUUT LIPSAHDUKSET

Valtionvarainministeri heilutteli naama punaisena tiliotetta välikysymyskeskustelussa, ja yritti kiukkuisena väittää, että meillä todellakin on takuut. Vaalien lähestyessä on pakko yrittää peitellä oman puolueen suurta munausta, vaikka selkeästi Rinnettä itseäänkin harmittaa valehteleminen.

Ei tämä asia ole lainkaan vaikea käsittää. Kerron nyt hyvin yksinkertaisella tavalla, miksi meillä ei ole mitään takuita, ja myös että Kreikka ei ole ainoa ongelmamme tässä suhteessa.

Rinteen heiluttelema paperi oli SULKUTILIN tiliote. Sulkutili tarkoittaa tiliä, johon talletettuja varoja ei ole kenelläkään oikeutta nostaa, elleivät tiliä luotaessa siihen liitetyt ehdot toteudu. Jos eivät toteudu koskaan, rahat jäävät pankkiin maailman tappiin.

Mainittua tiliä luotaessa määriteltiin ehto yksinkertaistettuna näin: Suomi saa rahat, jos Kreikka ei maksa omasta päätöksestään. Jos taas EU päättää, että Kreikan lainoista otetaan eräpäivät pois, ja maksaa saa, kun jaksaa, ”takuuta” ei oikeastaan ole menetetty, se vain ei koskaan realisoidu. Jos EU päättää, että Kreikan lainoja leikataan, Suomen takuut muuttuvat merkityksettömiksi. Jos EU päättää, että Kreikka saa lähteä, takuilla voi pyyhkiä takapuolta.

Miksi on näin? Ehdoissa siis sanotaan, että takuu laukeaa, jos KREIKKA ei noudata ehtoja. Jos EU päättää jotain Kreikan hyväksi, se ei ole Kreikan syy, ja takuillamme ei ole mitään arvoa.

Ikävintä asiassa on, että nämä viisaat poliitikkomme tekivät samanlaisen virheellisen sopimuksen Espanjan tukemisen yhteydessä. Siinä suunnassakaan meillä ei ole mitään takuita…

Mitä muuta Rinne lipsautti luottamuslausekäsittelyssä, kun ei hallinnut hermojaan?
Kiistellessään Soinin kanssa Rinne tiuskaisi: ”EU on NIMEEN OMAAN tulonsiirtounioni!”

Milloinkahan se sellaiseksi on muuttunut, Suomalaisten tietämättä? (siis tähän asti hallitukseen kuuluvat poliitikot ovat kieltäytyneet nimeämästä EU:ta tulonsiirtounioniksi.)

Kun aikoinaan meille valehdeltiin ummet ja lammet Eu:n eduista, jotta neuvoa antavassa kansanäänestyksessä saataisiin tukeva päätös, silloin nimeen omaan meille kerrottiin EU:n olevan KAUPPAUNIONI! Ei siis missään tapauksessa tulonsiirtounioni.

Jos siis ajan mittaan tilanne muuttuu, eduskunnassa tulisi ottaa uudelleen käsiteltäväksi, haluaako kansa edelleen olla jäsenenä, kun tilanne on muuttunut. Noin tehtäisiin, jos päätökset olisivat alun alkaenkaan rehellisiä.

Suomi vietiin ”taustajoukkojen” toimesta Euroonkin keneltäkään kysymättä, perustuslakimme vastaisesti.

Nyt kun taloutemme on kuralla, pitkälti EU:n takia, on viimeistään aika nostaa kissa pöydälle, ja perata nämä laittomat päätökset.

SE on helppo tie ulos Eurosta, jos aiemmat päätökset havaitaan perustuslakimme vastaisiksi.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
terve järki
Tyytyväinen
#1

Rinne jäi kiinni samantason p-puheista kuin jutta-raukka sen kreikkalaisen vakuuspaperin allekirjoituksen kanssa.. Kansalta vaan valtamedia yrittää pimittää totuuden.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pekka Pypee
#2

On surullista että valtamedia tarttuu niin myötämielisesti totuuden vääristelyyn. Onko silloin valtamedian syy jos käy kuten näyttää käyvän Kreikassa, että kansa ottaa vallan omiin käsiinsä? Peitellään ja kaunistellaan suosikkipoliitikkojen ja suosikkipuolueiden tekemisiä niin että asiat pääsevät vinoutumaan kohtalokkaasti.
Riittää kun nimi on kohdallaan (vihreät, demarit, kokoomus, vasemmistoliitto), mutta ei vahingossakaan mitään tasapuolista linjaa. Jostain sopivasta suunnasta lausutaan mahtikäskynä näivettää uusi tekijä politiikan kentältä ja toimittajat Yle:ä ja valtakunnan lehdistöä myöden ryntäävät varisparvena boikotoimaan, vääristelemään ja vähättelemään sitä. Eurovaalien 2014 alusaika oli tästä karmea esimerkki, joka erityisesti Yle:n ja Hesarin taholta korostui – PerusS:ää lyötiin kuin vierasta sikaa.
Kansa tarvitsee toivoa, ihanteita, asioita joista motivoitua. Rehellisyys, reiluus, tasapuolisuuteen pyrkiminen ovat sellaisia asioita. Ei valtakunnan median, värillisten lasien kapean spektrin läpi tihrustava asenne vain, koska lyhytnäköisesti pelätään oman leivän kapenevan tai oman naaman katoavan Aamu-TV:stä. Muuten joku sairas ääriliike lopulta täyttää tyhjiön.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Menikö osa Rinteen, Stubbin, Urpilaisen, Kataisen, Arhinmäen ja Vihreiden EU: n pankkitukeen maksattamista rahoista Al Qaidan tukijoiden ja huumekartellien rahoittamiseen?

(huom. Suomessa tällaisia ei usein julkaista, koska meillä on sensuuria)

Tänään Le Monden etusivulla:

”HSBC abritait (aussi) des financiers d’Al-Qaida
Quand des unités spéciales bosniaques ont pris d’assaut les bureaux d’une mystérieuse fondation à Sarajevo, en 2002, outre des armes et des explosifs, elles y ont découvert un disque dur au contenu fort instructif. Il comprenait notamment un dossier intitulé, en arabe, « Histoire d’Oussama ». Celui-ci contenait plusieurs textes, en partie scannés, dont certains portaient des passages écrits de la main d’Oussama Ben Laden. Il incluait également une liste de vingt noms qui a abasourdi les enquêteurs et les services secrets. Comme l’a par la suite confirmé un ancien membre d’Al-Qaida, ces noms étaient ceux des principaux financiers de l’organisation terroriste. Oussama Ben Laden aurait surnommé ce cercle la « Golden Chain » (la « chaîne en or »).
Il se trouve qu’une partie des personnes mentionnées dans cette liste, de nationalité saoudienne, étaient aussi des clients de HSBC à Genève, comme l’attestent les documents obtenus par Le Monde et partagés avec l’ICIJ et ses partenaires. De fait, selon un rapport du Sénat américain de 2012, HSBC a longtemps été « une des banques internationales les plus actives en Arabie saoudite ». Aux Etats-Unis, l’établissement doit sans cesse se justifier. On lui reproche de ne pas assez contrôler ses clients et de se montrer trop laxiste face au blanchiment d’argent et aux personnes soupçonnées d’activités terroristes. Et HSBC a promis de s’amender. Mais les actes ont-ils suivi ? Le risque d’avoir affaire à des éminences grises du terrorisme n’a pas disparu.”
lähde: Le Monde tänään etusivulla

” Euroopan suurinta pankkia HSBC:tä on käytetty huumekauppaan liittyvään rahanpesuun, sanoo Yhdysvaltain senaatin tuore raportti sanoo.
Senaatin mukaan asia selittyy pankin huonoilla tarkastuksilla, joiden seulan läpi on päässyt paljon leväperäistä toimintaa.
Raportti julkaistiin maanantaina, juuri ennen senaatin tiistaista tiedotustilaisuutta. Raportin mukaan muun muassa valtavia summia Meksikon huumekartellin rahoja olisi mitä todennäköisimmin kierrätetty HSBC:n kautta.
Epäilyttäviä rahasummia Syyriasta, Iranista, Saudi-Arabiasta ja Caymansaarilta on myös kulkenut HSBC:n kautta.
Pankki on ilmoittanut ottavansa vastuun väärinkäytöksistä.
Asiasta kertoi BBC.”
lähde: Ilta-Sanomat

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000