Perussuomalaiset

Kaj Turunen

Pettääkö pokka ennen vaaleja

Lisäaika vain siirtäisi virheinvestointeja. Nykyinen asetus on kumottava, ja sitten tarvitaan ihan uusi , joka mahdollistaa edullisemmat ratkaisut.

Keskustalainen kansliapäällikkö Hannele Pokka vilauttelee mahdollista lisäaikaa jätevesiasetuksen vaatimuksiin syyttämällä kuntia ja kansalaisia.

http://www.ita-savo.fi/uutiset/kotimaa/ministerio-jatevesiasetukseen-voi-tulla-uusi-aikalisa-207149

Virheellinen toiminta on kuitenkin ihan jossain muualla kuin kunnissa tai mummon mökissä.

Lisäaika ei korjaa epäonnistunutta jätevesiasetusta. Sillä olisi vain se merkitys, että kansalaiset joutuisivat tekemään virheinvestoinnit hiukan myöhemmin.

Välttämätön ratkaisu on, että nykyinen jätevesiasetus kumotaan heti oikeudenmukaisesti ja valmistellaan huolellisesti uusi.

http://blogit.perussuomalaiset.fi/jatevesiasetuksen-kumoaminen-on-tehtava-oikeudenmukaisesti/

Tässä tulee sellainen vaikutelma, että jotkut haluavat lakaista ongelmallisen asetuksen käsittelyn seuraavien eduskuntavaalien jälkeiselle ajalle.

Vaatimuksemme jätevesiasetuksen kumoamisesta ei ole politikointia, vaan perustuu kansalaisten oikeusturvaan, tasa-arvoiseen kohteluun ja maalaisjärkeen.

Toivon, että puheenjohtaja Juha Sipilä ja Keskustapuolue tulisi Perussuomalaisten mukaan puolustamaan haja-asutusalueen ihmisiä. Kumotaan yhdessä nykyinen epäonnistunut jätevesiasetus, otetaan tuumaustauko ja tehdään oikeudenmukainen uusi ratkaisu.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Marita Salenius
#1

Keskustan puoluetoimistossa on tullut hätä siitä, miten vaaliehdokkaat pärjäävät kentillä, kun joutuvat suoraan keskusteluun aiheesta. Nyt sitten pyritään vaikuttamaan oman virkamiehen kautta niin, että voidaan mennä tämän selän taakse piiloon ja väittää, että aikaahan on saatu lisää. Mutta nythän ei todellakaan ole enää kyse aikalisästä, vaan koko asetuksen muuttamisesta. Herää kysymys, mikä on Hannele Pokan asema, jos hän virkamiehenä lähtee tällä tavalla puolueensa vaalityöhön mukaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000