Perussuomalaiset

Jani Mäkelä

Keskusta ja Tiilikainen omakotiasujan kimpussa

1 kommenttia

Ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen (kesk.) on ottanut huolestuttavan kannan kehäkolmosen ulkopuolella asuvan tavallisen suomalaisen näkökulmasta. Ministerin mukaan EU:n on entisestäänkin kiristettävä ilmastotoimiaan ja hän kertoo ylpeänä ehdottavansa eurooppalaisille kollegoilleen päästökaupan laajentamista kiinteistökohtaiseen lämmitykseen.

Olen tästä keinosta täysin eri mieltä. Taas työnnetään maailmoja syleilevän ilmastopolitiikan hintalappu tavallisen suomalaisen omakotitalossa asuvan kouraan. Päästökaupasta hyötyvät Itäisen Euroopan maat – taas kerran me maksamme muiden laskut. Eläkeläiset, nuoret ja työssäkäyvät maksavat.

Tämä ei ole ensimmäinen Suomelle haitallinen asia, jota Tiilikainen on esittänyt tai mihin muun esittämänä myöntynyt. Koko Pariisin sopimus tavoitteineen on Suomelle kohtuuton ja vahingollinen. Ympäristöasiansa hyvin hoitanutta maatamme rankaistaan jatkuvasti lisää, samaan aikaan enemmän saastuttavat voivat saastuttaa kaikessa rauhassa.

Myös kansallisella tasolla keskusta toimii jostain syystä maakuntien asukkaita vastaan. Jätevesiasetus toi monelle ison laskun jätevesiremontista jo vuosia sitten – rahat niistä käärivät jopa keskustan johtopoliitikkojen omistamat firmat. Asetus ei vieläkään ole täysin voimassa, vaan reilun vuoden kuluessa useat saavat odottamattoman laskun sen johdosta.

Perussuomalaisten linja on täysin toisenlainen. Me emme suostu asumisen hinnan korotuksiin, vaan mielestämme asumista tulee suorastaan halpuuttaa. Esityksemme mukaan mm. lämmityspolttoaineiden veronkorotus tulisi perua ja asettaa uusi entistä tiukempi katto voitolle, jota jakeluyhtiöt voivat ottaa sähkön siirtohinnoista. Asuminen on perustarve, johon kaikilla on oltava varaa.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Voi hyvin kysyä ” että kuinka paljon Lapin asukas saastuttaa tätä maapalloamme ”,jotta pohjoista kansaa voidaan kurittaa saldoilla muiden tuottamista jämistä.
Joillekin salonkikelpoisuus EU;nkin suuntaan tulee pirun kalliiksi ”eskimokansalla iglumajassa”.
Kun ei ole omaa itsenäistä päätösvaltaa,niin vieraat sanelee mitä maksetaan ”ulosliputukselle” rajojemme yli.

T. Seppo

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000