Perussuomalaiset

Kaj Granlund

Finns' Lives Matter

13 kommenttia

On säälittävää nähdä, miten suomalainen sukupolvi toisensa jälkeen puhkeaa kyyneliin, kun saa koskettaa ulkomaalaista. Tämä on muunnelma Kekkosen toteamuksesta yli 5 vuosikymmentä sitten, mutta kun tiputiimi pääsi ytimeen ja sai kokea miten kansainvälistä politiikkaa tehdään, niin posket punaisina pyydettiin Merkeliltä ja Macronilta anteeksi. Sitten asetuttiin muiden pikkuisten renkivaltioiden kanssa jonon hännille, jossa Marin heilutteli käsissään pientä saksalaista vappuhelistintä ja ranskalaisen Valhronan karkkipussia. Nämä Merkel ja Macron antoivat Suomelle lohdutukseksi menetetylle itsenäisyydelle … oli niiiin hienoa, kun sai puhua Merkelin ja Macronin kanssa!

Kuuntelin aamulla podcasteja eri puolilta maailmaa ja keskeisin asia oli se, että neljä pientä (Tanska, Ruotsi, Alankomaat ja Itävalta) + Suomi taipuivat Merkelin ja Macronin tahtoon

kun Merkel ja Macron olivat kiristäneet näitä maita ja raivonneet riittävästi.

Näin kertoo eräs lähde:

”Päiviä kestäneitä neuvotteluja hallitsi katkeruus ja vihamielisyys, joita ohjasi Macronin ja Merkelin lahjonta- ja kyynärpäätaktiikka.”

Macron juhlii sopimusta sanoin:

”Tämä oli historiallinen saavutus! Olemme luoneet mahdollisuuden lainata rahaa yhteisvastuullisesti ja ensimmäistä kertaa loimme kollektiivisen elpymissuunnitelman. Tällä suunnitelmalla tulemme kaksinkertaistamaan EU:n budjetin!

Siis kommunismia parhaimmillaan.

Näin siis mennään kohti Saksan ja Ranskan budjettia, Saksalle kerättävää verotusta, Saksan ja Ranskan päätöksentekoa ja mitä pahinta, yhteistä kurjuutta kun etelä tuhlaa ja pohjoinen hankkii.

Koko tämän seurauksena EU toimii kuten mikä tahansa (kommunistinen) maa !

Opposition johtajana toiminut Alankomaiden pääministeri Mark Rutte ja Ruotsin pääministeri Stefan Löven käänsivät yhdessä yössä takkinsa ja … tuo säälittävä Marin … ei ollut tytöllä munaa eikä älliä puolustaa meitä suomalaisia.

Sekä Marin että Löven pitivät lähtiessään kiinni ”oikeusvaltioperiaatteesta”, jonka mukaan Unkarin ja Puolan enemmistöjen kanta ei edusta demokratiaa, vaan maiden on taivuttava EU:n sanelemille ehdoille.

Tästä Marin ei tinkinyt … lähtiessään, mutta Merkelin ja Macronin kohtaaminen muutti ajatukset.

Miten sitten lopulta kävi? Puola ja Unkari tekivät Merkelin kanssa salaisen sopimuksen siitä, että voivat jatka kuten ennenkin, kunhan allekirjoittavat tuon Saksan pankkien pelastuspaketin.

Kuinka kauan kestää, ennen kuin me pikkuvaltioiden asukkaat osaamme vaatia omia oikeuksiamme, emmekä tyydy diktaattori Merkelin ”heittorahoihin”.

Heittoraha oli kuninkaallisina juhlapäivinä tai hallitsijan hautajaisten yhteydessä kansan keskuuteen heitetty käypä raha tai rahana kelpaamaton rahan kaltainen mitali.

Sanoiko joku, että hallituksemme ohjelmaan kuuluu myös ilmastopolitiikka? Eikö olisi Hutisalon aika kovistaa Marinia siitä, että tuli yksityisellä jetillä Brysselistä. Olisihan juna-laiva-yhdistelmä ollut vähäpäästöisempi.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


13 kommenttia
Sulo Suhonen
Vihainen
#1

Tuli kalliit sotakorvaukset jos joskus meinataan EU paskaan tökätty tikku irrottaa…😠

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Kyllä varmaan vanhimmat sukupolvet ja veteraanit hautaavat kasvonsa käsiin tällä hetkellä. He sentään menivät pelottomasti suurta maata VASTAAN 100% vaikka henki menisi. Monelta menikin, mutta isänmaan puolustaminen oli heille äärimmäisen arvokas asia ja he saavuttivat tavoitteensa. Samaa ei voi sanoa demareista, hävetkää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

EU ja euro olivat demari, pakkoruotsittaja Lipposen toteutunut märkä uni. Marin jatkaa pakkkoruotsittaja Lipposen uusliberalistista demarilinjaa.

EU ja euro olivat molemmat Suomelle virheitä.

EU ja euro ovat molemmat Saksan projekteja, joita Ranska tukee avoimesti.

Merkel on kommunistisen Itä-Saksan kasvatti, joka ihailee Neuvostoliiton kopiota – EU:ta. Haluaa EU;sta yhtä vahvan kuin mitä oli NL.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Tältä näyttää sosialismi

https://www.youtube.com/watch?v=t8LtQhIQ2AE

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

vaalit pian
#5

1960- ja 70-luvuilla ylistettiin Neuvostoliitolle menneitä sotakorvauksia koska me loivat Suomen teollisuuden perustan, pakolla. Totta siinä mutta se vaati äärimmäisen kovaa työntekoa joka revittiin sen aikaisten työntekijöiden sekä koko sukupolven elämästä. Nyt Marin hankki meille uudet sotakorvaukset jotka selitetään samalla tavalla Suomen voitoksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Marinin hankkimat ”sotakorvaukset” eivät mitenkään hyödytä Suomea, koska tässä on kysymys rahan ilmaiseksi antamisesta Etelä-Euroopan mukamas köyhille maille!!
En kyllä enää ikinä mene Italiaan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000