Perussuomalaiset

Kai Sorto

Veikkausliigan politikointi ihmetyttää

3 kommenttia

Monien katsojien hämmästykseksi jalkapallon Veikkausliiga otti hiljattain näyttävästi osaa Seta ry:n järjestämään pride-viikkoon, järjestämällä ”homofobian vastaisen kierroksen” kaikilla ottelupaikkakunnilla 29.–30. kesäkuuta.

On herännyt kysymyksiä siitä, kuinka vapaaehtoista liigan osallistuminen pride-viikkoon oli, ottaen huomioon järjestön aiemman painostuksen muun muassa tamperelaisen Kauppakeskus Ratinan tapauksen sekä Pori Jazzin toimitusjohtajan erottamisen yhteydessä. Päättikö Veikkausliiga valita asiassa pienimmän riesan tien?

Jalkapalloa ovat aiemmin käyttäneet poliittisena keppihevosenaan mm. Mussolini, Stalin ja Udai Hussein. On kuitenkin sanomattakin selvää, että kuningaslaji kuuluu kaikille. Setan kaltaisia järjestöjä ei kaivata politikoimaan ja keräämään irtopisteitä asiasta.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Hetero
#1

Mitä on homofobia? Yleensäkin kaikki fobiat voidaan lääketieteellisesti todeta. Kielteinen suhtautuminen homoihin johtunee pitkälti siitä että tavallinen heteromies kokee ajatuksen miesten välisestä sexistä hyvin vastenmielisenä.
Siihen kokemiseen lienee oikeus.
Älytöntä tämä jatkuva rummutus homojen oikeuksista, olkoon kukakin mitä on, se ei ketään kiinnosta.
Minulla on heterona myös OIKEUS olla tietämättä kenenkään suuntautumista, en minäkään julista heterouttani jatkuvalla syötöllä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Minä en lainkaan ymmärrä näitä pride- ja LGBT-kohkaamisia. Siis heillä on kai joku pyrkimys tasa-arvoon heterouden kanssa, mutta eihän se nyt ollenkaan ole sama asia. Ja kaikki tämä kohkaaminen näyttää pyrkivän – ei suinkaan tasa-arvoon vaan – ylivaltaan. LGBT-porukka haluaa tanssittaa koko maailmaa pillinsä mukaan, luoda säännöt ja lait ja moraalikäsitykset LGBT-ideologian mukaisiksi – kaikki muu on syrjivää, ja hölmöt selkärangattomat seuraavat piipareita ihan mihin vain näköjään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

oma maali
#3

Kansan liikuttajan on oltava tarkkana prinsiipeistään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000