Perussuomalaiset

Harri Vuorenpää

Ei unohdeta seuroja!

2 kommenttia

Koronakriisi aiheuttaa keskustelua ja muutoksia kaikilla elämänalueilla ja vaikutukset ovat todennäköisesti vakavia. On hieno asia, että esim. yrityksiä on lähdetty valtiovallan taholta tukemaan, jotta niiden toiminta saataisiin jatkumaan kriisin jälkeenkin. Tämä on kaikkien etu.

Nyt on kuitenkin päässyt unohtumaan yksi yhteiskunnan alue kokonaan, nimittäin seurat. Usealta seuralta on tullut viestiä, että toiminta on lamaantunut ja tulevaisuus vaakalaudalla. Myös seuroilla on kustannuksia, jotka joudutaan hoitamaan joka tapauksessa kriisinkin aikana samaan aikaan kun tulopuoli näyttää nollaa.

Nyt meidän olisi hyvä kiinnittää huomiota myös siihen, että onko meillä vielä tämän kriisin jälkeenkin jalkapalloseuroja, jääkiekkoseuroja, ampumaseuroja, kulttuuriseuroja jne jne. Uskon, että olemme yhtä mieltä siitä, että olisi ihan mukava olla jatkossakin mahdollisuus harrastaa. Se ei ole mahdollista ilman seuroja ja heidän toimintaansa.

Se miten seuroja voitaisiin tukea tässä tilanteessa, jätän asiantuntijoiden mietittäväksi. Oleellista kuitenkin olisi, että heitäkään ei jätetä yksin.

Koska viestien mukaan siltä monessa seurassa tällä hetkellä tuntuu.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Harrikin. Tuosta otsikostasi tulikin mieleeni: Kotiseurat; Hengelliset sellaiset; ettei Päivi Räsäselaiset tapahtumat pääsisi enää Suomessa toistumaan; ’Sotahan’ on hengellinen sodankäynti: Jeesusta Kristusta, ja Hänen Henkisiään vastaan. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Seuroista oli ensimmäisenä mieleen jotkut uskonlahkojen seurat.
Mutta ne nyt tais kokonaan jäädä esityksen ulkopuolelle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000