Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Risto Uimosen hämmentävä lausunto Pariisin joukkomurhasta

Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Risto Uimosen aamuinen lausunto Helsingin Sanomissa hämmentää.

On selvää, että Pariisin joukkomurha oli todella kova isku demokratialle ja sananvapaudelle.

Mutta mitä Uimonen tarkoittaa sillä, että Pariisin terroriteossa kohtaavat länsimainen ja islamilainen demokratiakäsitys?

Ainakaan länsimaiseen demokratiaan eivät kuulu terrorismi ja joukkomurhat. Terrorismi ei ole demokraattinen tapa vaikuttaa.

Ylipäätään, mitä Uimonen tarkoittaa islamilaisella demokratialla? En edes tiedä montaa islamilaista demokraattista maata, Turkki ja Tunisia, eivätkä nekään historian saatossa ole kovin demokraattisia maita olleet.

Mitä Uimonen tarkoittaa sillä, että kyyristely terrorin edessä on väliaikaista?

Missä vaiheessa länsimainen vapaa lehdistö on kyyristellyt terrorismin edessä? Nytkin kansainvälinen lehdistö on puuttunut kovalla kädellä satiirilehti Charlie Hebdonin toimitukseen tehtyyn joukkomurhaan.

Siinä Uimonen on oikeassa, että sananvapaus voittaa aina.

http://kaiarilundell.blogspot.fi/2015/01/risto-uimosen-hammentava-lausunto.html

* * *

8.1. HS

Päätoimittajat: Hyökkäys ei muuta toimitusten linjaa

”Tämä on demokratialle ja sananvapaudelle todella kova isku. Siinä kohtaavat kaksi demokratiakäsitystä, länsimainen ja islamilainen, jotka eivät ole yhteen sovitettavissa”, sanoo Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Risto Uimonen.

Hän arvioi, että toimitukset ovat jonkin aikaa tavallista varovaisempia julkaisupolitiikassaan, mutta palaavat normaalikäytäntöihin.

”Kyyristely terrorin edessä on väliaikaista. Sananvapaus voittaa aina.”

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Iskuista haetaan uutta syytä Arabimaiden pommittamiselle ja öljyn viemiselle sieltä. Arabit leimataan sellaisiksi, joiden kanssa ei voida neuvotella, vain pommit tehoavat? Sananvapaus, eli pommit voittavat?

Länsimaista ”demokratiaa” on viety Irakiin, Vietnamiin, Afganistaniin, Libyaan, Syyriaan, Ukrainaan , Romaniaan ym., aina aiheuttaen suurta kärsimystä väestölle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000