Perussuomalaiset

Jussi Wihonen

Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon puhe Savonlinnassa 29.7.18

Kun kutsuttiin, osallistuimme Savonlinnan perussuomalaisten kesätapahtumaan 29.7.18 torilla. Savonlinnan kaupungin 379.syntymäpäivä. Toritapahtuman jossa oli valtavasti väkeä, lisäksi oli piirihallituksen kokous, jossa valittiin Etelä-Savon EK-vaaliehdokkaita viisi.

Puheenjohtaja piti jämäkän puheen kesto 11.23 voit katsoa sen kokonaisuudessaan tästä. Puheen voisi tiivistää lyhyeen: Seuraava aalto kun tulee Saharan eteläpuoleisesta Afrikasta, josta on huolestuttavia viitteitä juuri viikonlopulta kun Espanjaan saapui muutamassa päivässä 1200 siirtolaista,

Miten Suomi on valmistautut kun Torniossa on rajalla 30.000, 50.000 tai 100.000 turvapaikanhakijaa? Onko meillä silloin sellainen hallitus joka ohjaa heidät Ruotsiin?

Maahanmuutto puhutti Savonlinnassa kuten kaikkialla. Paikallinen aviisi kirjoitti siitä näin.

Sampsa Jääskeläinen haastatteli Jussia Välimeren tilanteesta, ja kysyi myös siitä, voiko meritaxit olla totta joskus Suomenlahdella? Sattumoisin hän oli juuri kirjoittanut asiasta Sanomalehti Karjalaiseen.

Isot kiitokset sekä puheenjohtajalle, että paikallisille järjestäjille. Kivaa oli ja tullaan taas. Erityisen ilahduttavaa oli runsas aktiivisuus paikallisten järjestäjien toimesta, mikä näkyi ”PS nostaa sykettä liiveinä”.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000