Perussuomalaiset

Jussi Wihonen

Suu säkkiä myöten - #sanoistatekoihin

Valtio ottaa tänä vuonna 1.5 miljardia uutta velkaa. Hyvinvointi rahoitetaan velaksi. Pidän vastuuttomana, vaalipuheita joissa luvataan rahaa sinne ja tänne. Totuus on, ettei meillä ole niihin varaa.

Harva kannattaa veronkorotuksia. Ymmärtääkseni Jussi Halla-aho ainoana, on realisti, hän kertoo että: “Meidän on pantava suu säkkiä myöten”. Sen sijaan että lupailisimme lisäpanostuksia sinne ja tänne, esitämme vaaliohjelmessamme sitä että: “Kakkua pitää kasvattaa”. Ja se kasvaa vain sillä, että yrityksemme menestyvät ja työllisyys kohenee..

Teollisuutemme menestyy, kun sille ei aseteta muuta Eurooppaa kovempia päästötavoitteita. Puheenjohtaja toteaakin: “Suomalainen tehtaanpiippu on ekoteko”. Pyrimme estämään tehtaiden paon Kauko-Itään. Se säästää myös ilmastoa, kun saastuttavat rahdit jäävät pois.

Velkaantuminen on saatava kuriin, emme voi jättää suurempaa taakkaa lastemme maksettavaksi. Vastuullinen ja järkevä talouspolitiikka palvelee koko kansaa. Palkalla on tultava toimeen. Emme tarvitse halpa työläisiä, vaan päähuomio on oltava niissä joilla ei nyt ole töitä. Asumisen-, elämisen- ja liikkumisen kustannuksia on pystyttävä kohtuullistamaan.

Ensisijaisiin kohteisiin on jaettava ensiksi: Perussuomalaisten mielestä näitä ovat suomalaiset vähäosaiset, vanhukset, lapsiperheet, sairaat ja vammaiset. Yhteiskunta on niin vahva kuin sen heikoin lenkki.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Vuodelle 2020 laadittavan budjetin menopuoli on kammattava tiheällä kammalla, ja jokaiselle menoerälle on vaadittava peruste, miksi kyseinen erä on yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämätön. Minkäänlaista puolueiden välistä sulle-mulle suhmurointia ei tule hyväksyä. Sitä on tässä maassa pärjätty ihan kohtalaisesti paljon pienemmilläkin budjeteilla – ja pärjätään vastedeskin, kunhan asia niin päätetään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Jussi Vhonen on aivan oikealla asialla , tästä syömävelka taakasta ”velkaorjuudesta”tulisi puhua useammin , monessa yhteydessä ettei asia unohtuisi !! Kuinkahan paljon velanhoitokustannukset tekevät vuosittain ??? Ja on muusta pois !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Klas
#3

Velka menee matujen ylläpitoon, jos riittääkään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000