Perussuomalaiset

Jouni Kaskiharju

Suomalainen turismi ja päinvastoin.

4 kommenttia

Suomi on aina toivonut, että meille tulisi maksavia turisteja jotka käyttäisivät palveluja ja vaurastuttaisivat palvelujen tuottajia jotka taas pystyisivät tarjoamaan työtä tuottaakseen nämä palvelut. Ja toki kaikesta tästä maksettaisiin veroja Valtion Pohjattomaan Kassaan.

Suomen valtio (tai pikemminkin sen hallitus) on päättänyt tukea turismia, mutta kohteena ei ole Suomi vaan jokin seuraavista maista:

Afganistan, Angola, A Burundi, Bangladesh, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Djibouti, Etelä Sudan, Etiopia, Eritrea, Gambia, Guinea, Guinea Bissau, Haiti, Irak, Jemen, Kambodza, Keski-Afrikan tasavalta, Kongon Demokraattinen tasavalta, Korean Demokraattinen Kansantasavalta, Laos, Lesotho, Liberia, Madagaskar, Malawi, Mali, Mauritania, Mosambik, Myanmar, Nepal, Niger, Päiväntasaajan Guinea, Ruanda, Sambia, Senegal, Sierra Leone, Somalia, Sudan, Syyria, Tadzikistan, Tansania, Togo, Tšad, Uganda, Zimbabwe.

Tuki on ruhtinaalliset 5000 € per turisti, mutta turistiksi ei pääse kuka tahansa vaan matkarahat saadakseen pitää olla vapaaehtoisesti lomalle lähtevä turvapaikanhakija. Eli ensin pitää luopua All Inclusive -lomasta Suomessa ja lähteä lomalle jonnekin kauas, mutta arvatenkin nyt talvella saattaa kysyntää olla; pääseehän sitä sitten kesällä tulemaan takaisin uuden passin kera. Mutta onneksi lomalle voi lähteä talven tullessa uudestaan jos salasana ’asylum’ on mennyt vanhaksi eikä oleskelulupaa myönnetä. Kyllä siinä vaiheessa matkanjärjestäjä Migri taas tarjoaa uutta lomarahaa.

Halpaa tämä lysti ei valtiolle (veronmaksajille!) ole, mikäli kaikki tänne viime vuosina tulleet, vaikkapa noin 35 000 turvapaikanhakijaa lomalle lähtisi, sillä yksinkertaisella kertolaskulla loman hinnaksi tulisi 175 000 000 € plus lentoliput 12 550 000€.

Mikäli jatkuva lomailu ei jostain syystä innosta, vaan yöjuoksut, grooming club ja muu ihana taharrus kiihottavat enemmän, voi aina jättää turvapaikkahakemuksen uudella perusteella joka voi olla kristitty homo tai muuta sellaista joista sivistysvaltioissa voisi saada kuolemantuomion. Tällä hetkellä Suomessa on 7890 kielteisen päätöksen saanutta ja heidän lomarahansa olisi 39 450 000€. Ihanan halpaa! Toisaalta, ’kotiin’ jääminen maksaisi 144 000 000€ per vuosi (50€/vrk). Kannatan lomalle lähtöä ilman lomaltapaluuta.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Suomi on hollitupa
#1

Kun kielteinen maassaolopäätös annetaan, on henkilö pidätettävä ja laitettava suljettuun tilaan. Laittomasti maassa olevalla ei ole oikeutta olla maassamme vapaana. Näin on laki meillä ja muissa maissa, eikä siinä ole yhtään epäinhimillisyyttä. Jos olisi, kyllä siitä ihmisoikeusjärjestöt olisivat melunneet.
Siis suljettuun tilaan ja maasta pois. Jos poistaa ei voida, melko ankeissa oloissa kun pidetään, tulija haluaa ihan omasta aloitteestaan poistua maasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Asiaa Kaskiharjulta! Jotain rajaa sentään!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#3

Onkohan tuossa vanhaa tietoa? Juuri tänään tuli ilmoitus, että lähtörahaa on korotettu 7000€uroon?
Oli myös nyyhkytarina pariskunnasta joka oli tullut asulym hokemalla, Ruotsin valtion avustamana tänne 2015. Mukana kolme lasta.
Ilmeisesti ottivat heti kantaakseen huolta suomalaisten alhaisesta syntyvyydestä, koska muksuja olikin nyt kuusi.
Huolimatta tällaisesta aktiivisuudesta tarjosi Migri 20.000€ lähtörahaa porukalle. Ei kelvannut.
Eipä tarvitse ihmetellä, kysehän oli tilapäisistä ”suolarahoista”. Kyllä kannattaa vaan sinnitellä, potti kohoaa! Sinä aikana suomalaiset huolehtivat täydestä ylläpidosta ja hyvässä lykyssä lukumääräkin kasvaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Huhhaahei
Vihainen
#4

Ei perhana mitä touhua!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000