Perussuomalaiset

Jouni Kaskiharju

Kun diskoon ei pääse, niin otetaanpa lapsi!

2 kommenttia

Näin se turvapaikan varmistaminen Suomessa onnistuu. Raiskataan homona 13-vuotias lapsi, ilmeisesti pikkupoika koska Al-Saimari kertomansa mukaan hän harrastaa seksiä aikuisten miesten kanssa, eikä ole Suomessa harrastanut seksiä kenenkään alle 20-vuotiaan kanssa. Siispä piti väkisin ottaa lapsi! Tämä yhden yön ullatus tuli maksamaan veronmaksajille 20192,71€ kaiken sen lisäksi, mitä eläminen VOKissa tulee maksamaan. Nyt tosin VOK korvautuu Vantaan vankilalla missä Al-Saimarilla tulee olemaan lokoisat oltavat. Sinun kustannuksellasi, tietysti!

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Hallelujaa, sanoisi suvakki!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#2

Miksei lähetetä kotimaahan lusimaan?

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi turvapaikanhakijan 13-vuotiaan lapsen törkeästä raiskauksesta vankeuteen

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000