Perussuomalaiset

Joukamo Kortesalmi

Valitusvalhetta

On perin valitettavaa, että Kuusamossa kokonainen valtuustokausi on kulunut paljoudessaan siihen, että edes vallitsevista oloista olisi voitu päästä yksimielisyyteen. Siis siitä, mikä Kuusamon tilanne on ja siitäkin, miten tähän on tultu.

Päätöksenteko tältä pohjalta on aivan päätöntä, kun ratkaisuja pitäisi tehdä tilanteessa, missä paikkakunnan pääpuolueelta on todellisuudentaju kadonnut.

Yksinvallan makea hunaja on kelvannut, mutta vastuu yritetään näppärästi ulkoistaa. Jokainen näkee ympärillään sen, että Kuusamo on romahtamispisteessä, kun lähes kaikki voimavarat on käytetty ja keskitetty Rukalle.

Tarkoitushakuista tilastokikkailua

Leimaa-antavaa koko valtuustokaudelle on ollut tilastojen käyttäminen poliittisesti tarkoitushakuisesti nyppimällä esille osatotuuksia ja pimittämällä kehitystrendit. Tuossa rajan takana historian vääristely oli aikanaan maan tapana, mutta se sama vastenmielinen tosiasioiden kieltäminen on valitettavasti juurtunut myös Kuusamoon.

Toinen Kuusamoa vaivaava perustavaa laatua oleva ongelma on kepu-puheenjohtajien epäpätevyys ja puhdas kapeiden puoluepoliittisten omien etujen ajaminen. Tämä on kuusamolaiselle päätöksenteolle jo ominaispiirre, sillä vastaavaa en ole tavannut maakuntatasolla. Tässä on kertakaikkisen suursiivouksen paikka!

Paikallisten kepu-satraappien esiintymiset ovat tietoista harhaanjohtamista ja kansan surutonta sumuttamista vailla minkäänlaista todellisuuspohjaa. Se, että Kuusamossa hirmuhallinnon tekemistä typeristä päätöksistä valitetaan, ei ole syy, vaan seuraus huonosta hallinnosta ja heikkotasoisesta päätöksenteosta.

On aivan kornia hehkuttaa Kuusamon marginaalisesti laskenutta työttömyysprosenttia, kun se on seurausta siitä, että täältä lähdetään jatkuvalla syötöllä ja laumoittain nimenomaisesti työn perässä muualle.

Kunnallissäästöt PS:n ansiota

Yksityistieasiassa valtapuolue unohtaa täysin tahallisesti sen, että valtuutettu Kortesalmi – yksityisteiden ykkösystävä – esitti paljon suurempaa taloudellista panostusta yksityistienpitoon kuin mitä valtuusto lopulta hyväksyi.

Samoin totuus yritetään pimittää myös Tropiikin alueen puitesopimuksesta, missä kaupunginhallituksen jäsen Joukamo Kortesalmen toimesta nimenomaisesti pelastettiin reilu veronmaksajamiljoona kunnallislahjoitukselta joitakin tahoja lähellä oleville piireille.

Kenenkähän kanssa Kuusamon keskustapuolue muuten on Kuusamoa oikein rakentamassa, kun jopa yleiskaavaankin jätettiin nimenomaisesti kepu-ryhmästä itsestään käsin kitisten ja natisten eriäviä mielipiteitä?

Ja hämmästyttävintä näiden kepu-vihjailujen ja -väitteiden kanssa on se, että todellisuudessa Kortesalmi ei kuunaan ole jättänyt ainoatakaan valitusta. Ei yhtäkään.

Se on selvää, että Kuusamon kehityksen pahin ja ainoa este on sairas yksipuoluejärjestelmä ja ummehtunut sanelupolitiikan paikallisilmapiiri. Kortesalmen Kuusamon kehityksen kumoamaton keinulautamalli tuo tähänkin asiaan korjauksen!

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

-Ja hämmästyttävintä näiden kepu-vihjailujen ja -väitteiden kanssa on se, että todellisuudessa Kortesalmi ei kuunaan ole jättänyt ainoatakaan valitusta. Ei yhtäkään.

Mitäpä sitä valittamaan, jos valitettavaa ei ole!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Se on selvää, että Kuusamon kehityksen pahin ja ainoa este on sairas yksipuoluejärjestelmä ja ummehtunut sanelupolitiikan paikallisilmapiiri. Kortesalmen Kuusamon kehityksen kumoamaton keinulautamalli tuo tähänkin asiaan korjauksen!

Sairas yksipuoluejärjestelmä. Tekeekin mieli kysyä ovatko Kuusamolaiset äänestäjät sairaita, koska ovat äänestäneet siten, että Kuusamossa on Kepulla (korjataan toi etukirjain) siis kepulla on yksinkertainen enemmistö.

Tiedä sit oletko sairas, mutta todella säälittävä kyllä olet.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000