Perussuomalaiset

Jocke Rantanen

Suomen kansallisomaisuus.....

Kirjoitus on julkaistu Uuden Suomen Puheenvuorosssa.

Lapsena jo kansakoulun alaluokilla opetettiin että Suomi elää metsästä. Että ainoa luonnonvara – omaisuus – jota meillä on, on metsät. Että niitä on myyty ”ikuisesti”, tervana, sahatavarana, ratapölkkyinä ym. ulkomaille, niistä on tehty ja tehdään paperia. Ja että metsillä on luotu Suomeen hyvinvointia.

Metsästä saamme ulkomaanrahaa jolla voimme hankkia sellaista jota meillä ei ole mutta jota tarvitsemme. Näin silloin opetettiin….

Heti sotien jälkeen metsiä istutettiin, ja aikaisemminkin, soisia alueita kuivatettiin valtavat määrät ja istutettiin uutta metsää, noin 4,7 miljoonaa hehtaaria, 47 000 neliökilometriä. Koska se takaisi tulevaisuuden kansakunnalle.

Samaan aikaan, sotien jälkeen, raivattiin peltoja että saavuttaisimme omavaraisuuden viljan suhteen. Sota-aikana kun aseveljemme – Saksa – kiristi meitä nälällä. Jos pyrkisimme irtautumaan sodasta kun olimme saavuttaneet vanhat rajat niin Saksa ei enää myisi meille viljaa (eikä aseita ) jota ilman olisi puhjennut nälänhätä. Saksa taas!!, omaa etuaan ajamassa. Tosiasiassa se lopetti toimitukset ennakkoilmoittamatta keväällä -43 ja jatkoi niitä kun sai Suomelta vakuuttelut että emme tee erillisrauhaa tai aselepoa venäläisten kanssa.

Sitten tuli aika että raivatut pellot pantiin pakettiin, ts. niiden viljely lopetettiin koska karjataloustuotteita, pääasiassa voita kertyi varastoihin eikä sitä saatu myytyä ulkomaille. Voin raaka-.aineesta, maidosta maksettiin tuottajalle suuret maataloustuet että heidän olisi kannattanut tuottaa maitoa. Ja nuo tuet perittiin sitten suomalaiselta kuluttajalta korkeana voin hintana.

Nyt tuotamme leipäviljasta 50 – 100 % sadosta riippuen.

Nyt on karjatalouden suhteen menty jo tai ollaan menossa siihen että valtio määrittelee kuinka paljon lihaa saamme syödä. Lehmät kuulemma piereskelevvät liika ja metaanikin kun on paha kaasu ilmastolle, haiseehan se pirun pahalle.

Muutoin kaikki oli hyvin, metsää hakattiin ja kasvatettiin ja puuta, sellua ja paperia myytiin.

Sitten tuli tämä ”virheellinen siirtymä”. Ja sen myötä hiilihumppa. Meidän metsämme pitäisi rauhoittaa koska niihin sitoutunutta hiiltä ei ollutkaan riittävää määrää niin että talousmetsät olisivat riitävän suuri ”hiilinielu”. Ja jos näin ei olisi niin siitä seuraisi maailmanlaajuinen katastrofi. Kaikki maailman maat ja mannut jäisivät veden valtaan. Metsiä ei saisi enää hakata vaikka ne kasvavat joka vuosi enemmän kuin niitä hakataan.

Metsät olivat ns. hiilinielu, (ei -kurkku ). Ne sitoivat paljon enemmän hiiltä kuin mitä suomalaiset tuottivat polttamalla hiiltä ja muita fossiilisia polttoaineita.

Sitten kaikki kääntyi, metsät eivät sidokaan ollenkaan niin paljoa kuin ”ennen” oli luultu. Metsiä ei siis saisi hakata vaan niiden pitäisi saada lahota pystyyn. Se olisi kuulemma hyvä juttu sekä hiilinielujen että ”luonnon monimuotoisuuden” kannalta.

Tämä hiilinielun suuruus taisi muuttua jossain EU-kokouksessa yön yli.

Taisivat saksalaiset ( taas saksalaiset ) huomata että heidän omat metsänsä eivät riitä. Pakotetaan nuo suomalaiset lisäämään, tai siis lahottamaan metsänsä.

No, ihmisestä viis.

Vaikka kaikki järki sanoo että kasvava, hyvin hoidettu metsä sitoo enemmän hiiltä kuin lahoava metsä.

Tähän väliin, Euroopassa ovat hakanneet metsänsä jo kauan sitten mutta siellä ei tarvitse kasvattaa uutta. Ja taas siellä kummitelee Saksa, Saksa joka lopetti hiilen käytön sähköntuotannossa, ajoi ydinvoimalansa alas ja sitoi kätensä selän taakse tai hirtti itsensä Venäjän maakaasuun sähkön tuotannossa. Taitaa tosin vieläkin käyttää tai on jo ottanut käyttöön vanhoja purkamattomia hiilivoimalaitoksia?

Sitten joku keksi että ojitetut metsät pitää ”ennallistaa”, ennallistaa siis johonkin menneen ajan tilaan. Ilmeisesti aikaan ennen ojitusta. Tämä kuulemma edesauttaa ”luonnon monimuotoisuutta”, toisin sanoen kun metsät soistuvat, niillä kasvava puu lahoaa. Suomen soissa on kuulemma määrättömästi energiaturvetta, turvetta jota polttamalla saadaan sähköä.

Kummallista vain on että Keski-Euroopan maissa ei tarvitse mitään ennallistaa.

Maahan rakennettiin lukuisa määrä turpeella toimivia voimaloita ja turvesoita otettiin turpeen keräykseen. Moni yrittäjä satsasi omat ja lainatut rahat hankkiakseen tarpeelliset koneet ym. Ja turvetta nostettiin.

Mutta ei, hallitus kielsi ”virheellisen siirtymän” perusteella turpeen käytön energian tuottamiseen. Yrittäjät myivät koneensa ja lopettivat hommat. Turve ei kuulema ollut ”uusiutuvaa”, kuten se mistä se muodostuu, kasvit soilla. Naapurimaassa se toki on, mutta se ei tiedä sitä.

Kaikki hyvin? Eikö mitä.

Kun nyt metsät eivät olekaan riittävän suuri hiilinielu niin kaiken tämän päälle joku keksi että turpeesta nousee ilmakehään hiilidioksidia. Enemmän kuin, en muista mistä.

Siis turpeesta joka on käytännössä lahoavaa kasvista. Aivan kuten lahoava puukin. Mutta lahoavasta puusta ei nouse hiilidioksidia ilmakehään. Outoa, vai?

Turpeen käyttö kiellettiin koska se on ”fossiilista” ja se tuottaa poltettaessa hiilidioksidia ilmakehään.

Samaan aikaan punavihreä hallitus vuokrasi helvetin kalliilla nk. LNG-terminaalin jota voidaan käyttää LNG-kaasun vastaanottoon ja jossa jäähdytetystä, nestemäisestä kaasusta valmistetaan käyttökelpoista ja paineista kaasua. Maakaasuko sitten ei ole fossiilista? Maakaasun poltostako ei synny hiilidioksidia?

Maakaasu, CH4 on kaasua jossa on hiiltä (C) ja vetyä (H). Ja kun nuo poltetaan niin muodostuu CO2 ja H2O:a.

Maakaasu tuottaa 20-25% vähemmän CO2:a kuin öljy mutta kun huomioidaan sen koko elinkaari niin todellisuudessa se tuottaa poltettuna enemmän.

 

Ja kaikki tuo nk.”ilmastonmuutoksen” takia. Asian josta kukaan ei tiedä, kukaan ei pysty esittämään muuta kuin differentiaaliyhtälöitä muutoksen tueksi.

Kaikkea perustellaan sillä että mittauksilla saatu maapallon ilmaston keskilämpötila olisi noussut viimeisen 50 vuoden aikana.

Niitä jotka ovat sitä mieltä että mitään ihmisen aiheuttamaa lämpenemistä ei ole, ovat sitten jonkinsorttisia ”denialisteja”. Mikä nimitys on itsessään jo virheellinen.

Denialismi on tilanne jonka henkilö kieltää mutta joka on ja voidaan toistaa ja tilastollisesti merkittävin mittauksin todistaa. Kukaanhan ei ole voinut todistaa että ilmasto olisi lämminnyt ihmisen aiheuttamien nk. kasvihuonekaasujen, siis pääasiassa hiilidioksin pitoisuuden lisääntymnisen myötä ilmakehässä.

Teorian puolesta puhujat jättävät täysin huomiotta todistettavasti tapahtuneet ilmaston lämpenemiset ja viilenemiset historiallisena aikana. Aikana, jolta on kirjoitettua tietoa.

Historiallisena aikana, tarkoitan aikaan jolta on kirjattua tietoa, on ollut huomattavasti nykyistä lämpimämpiä kausia ja viileämpi kausia. Mutta ko. aikana ihminen on tuskin tuottanut CO2:a mitään merkittäviä määriä nuotioissaan.

Tärkeintä taitaa olla että puut saavat lahota metsiin koska ”monimuotoisuus” ja ”ilmaston lämpeneminen”. Sehän on vain …. puuta.

Ja rahaa kun saamme nykyään lainaamalla eikä lainoja tarvitse koskaan maksaa takaisin ja korkokin on melkein negatiivinen, jos uskoo talousmies Arhinmäkeä, Vasemmistoliitto. ( on niitä muitakin…).

Tai siis korko oli melkein negatiivinen. Nyt, kuluvana vuonna, maksamme n. 2 600 000 000, 2,6 mrd. Euroa pelkkiä korkoja. Ja sitä mukaa kun vanhoja lainoja maksetaan uusilla tuo korkomäärä vain kasvaa kun vielä keskuspankki korottaa peruskorkoa.

Tuolla rahalla saataisiin about 60 000 hoitajaa sairaaloihin ja vanhusten huoltoon.

 

Lopuksi, aikamoista meininkiä, kansallisomaisuuden annetaan lahota, syömme velaksi ja rahat jotka hankimme työllä ja vaivalla maksamme ulkomaisille nk. sijoittajille, ja tulemme maksamaan pitkään.

Miltähän tuntuu tällaisen toiminnan ”vetäjiltä” heiltä jotka ovat tämän kaiken hulluuden takana?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


30 kommenttia
eastfinn
#1

Virheiden oppien mukaan kulutusta leikataan sitä lisäämällä, työttömyys pienenee sitä lisäämällä, maan talous paranee sitä huonontamalla, kasvissyönnillä Suomi voi ruokkia valtavan määrän maahanmuuttajia vaikka maamme ei ole nytkään omavarainen ravinnon tuottaja, Suomella on varaa maksaa osan halpatyövoiman palkoista jotta firmojen omistajat saisivat enemmän tuloja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

Suomi kuuluu kaikille ja varsinkin meidän rahat musumatuille! Että silleen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#2

Niin , miltähän tuntuu niiltä , ketkä ovat tämmöisen hulluuden vetäjiä ?! Jos he ovatkin , vahingon iloisia ?? Mitäs sitten ??!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Maankohoamisen vuoksi soiden ennallistaminen on lähinnä satukirjoista. Järvetkin valuttavat vedensä kohden kaakkoa, suot kuivavat, luonto on tämmöinen, Saimaakin madaltuu. Ihminen on toiminut oikein, auttaakseen luontoa, kuivattanut soita, jotka kuivavat joka tapauksessa, jos ei ojituksen avulla, niin ainakin pohjaveden liikkeiden muodossa. Kuivatuksessa pinta on saatu pelloiksi, josta viljaa ja metsää. Tumma vesi on luonnollista, lammetkin ovat usein tummia, metsien karike lahoaa, valumat kuluttavat pintaa, hiekkaiset alueet usein kirkasvetisiä, kaikki riippuu maaperästä. Maapallon ravintotila heikkenee jatkuvasti, viljapeltoja tarvitaan, emme voi tuoda ruokaa, väestönlisäys maailmalla vaatii meiltä ruoantuotannon lisäämistä, ei vähentämistä. Samoille padoille meno, sinne missä ruokaa on niukalti, on typerää. Yhden sadon maassa, välttääksemme suurten nälkävuosien tilanteen, vaatii lihakarjan lisäämistä, jopa moninkertaistamista, pellot pois paketeista, heinää seipäälle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Juuri näin, maapallon ydin käyttäytyy tällä hetkellä todella arvaamattomasti. Skandinavia näyttää joutuvan magneettisen napaonkalon ytimeen, joka tarkoittaa sitä, että tuleva kesä on meillä kuumin tuhansiin jopa satoihin tuhansiin vuosiin. Yläkerran läpötilat ovat luokkaa miinus 81,9 C astetta, joka tarkoittaa sitä, että m-kentän suojaa ei juurikaan ole Skandinavian yllä. Auringon suorat plasmapurkaukset on äärimmäisen vaarallisia kaikelle elolliselle. Muualla harventunut magneettikenttä suojaa tällä hetkellä siten, että vastaavan korkeuden lämpötilat puolet Skandinavian alueen lämmöistä, jossa ero johtuu magneettikentä ohjaaman hiukkasparven ohjautuminen maapallon ohi. Hiilidioksidi vähenee myös, kun plasmasuihkut tuhoaa maaperän mikrobitoimintaa, joten hyvää on tiedossa myös vihreille, tosin hiilidioksidin määrällä ei lämpötilojen suhteen ole mitään merkitystä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

Näin on, mannerlaattojen liike ja kuoren rikkoutuminen johtui, ja jatkuu maapallon perihelikiertymästä, jossa maapallon rautaydin, ”kuula” heiluu kuin auringon painovoiman vaikutuksesta muurinmurtajan tavoin. Murtuneet saumat pysyvä auki jatkuvan liikkeen ansiosta, vuotavat laavaa ja toimii kuten kevät jäät, jotka nouset rannoille lämpölaajenemisilmiön seurauksena. Päämurtumalinja säilyy ennallaan, ja myös aiheuttaa massiiviset CO päästöt, jotka ilmakehässä hapettuvat hitaasti hiilidioksidiksi, mutta myös vaarallisesti kuluttavat ilmakehän happea. Toimivia merenalaisia tulivuoria on yli miljoona, ja sijoittuvat juuri mannerlaattojen murtumalinjoille. Puhuttaessa metsien käytöstä, hiilenkierto on parasta nimen omaan kasvavan puun ajalla, ei vanhan puun aikana, jota indikoi mm. sienikukinnot; nuoret metsät ovat runsassienisiä, eli sienirihmasto saa hiilihydraattinsa. Rikin määrää on energiantuotannossa lisättävä rajusti, koska metsät eivät kasva ilman sitä, mm. kivihiili.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#14

Televisiossa täysin tietämättömät toimittajat jankuttavat ilmastonmuutoksesta, mutta ajatus on kuin kolmivuotiaalla, ei mitään ymmärrystä ilmastonmuutoksesta ja sen syistä. Maapallon pinta-ala tuskin riittää edes ravinnon tuottamiseen kasvavalle väestölle, niin väen väkisin on tehtävä biopolttoaineita. Bio tarkoittaa sitä, että polttoaineisiin jotenkin hyödynnetään auringon kasvattamaa biomassaa, on absoluuttinen harha. Kivihiilestä saadaan maankuoresta kaivamalla valmistettua aivan minkä tasoista polttonesteitä tahansa., ja kivihiilet usein sijaitsee alueilla, jossa pintaviljelyä ei voida suorittaa muutoinkaan. Kivihiilestä on ennen maakaasua sen aikaisilla tekniikoilla valmistettu mm. kaupunkikaasua, keittöpuhdasta kaasua, ja kun Neuvostoliiton myymä maakaasu syrjäytti kaasuntuotantomme, oli kyse vaihtokaupasta ja halvasta polttoaineista, ei mitään tekemistä ilmaston kanssa. Tuo tuli mukaan, kun vihreä stalinistinen liike alkoi toimia Suomessa, poliittinen saastuminen alkoi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kivihiili on ihmiskunnan siunaus
#16

Kivihiili on kuin luojan luomaa varapolttoainetta tilanteeseen, jossa olemme astuneet happikatastrofin aikakauteen. Kivihiili sisältää pääasiassa vetyä happea ja hiiltä. Tuosta luojan luomasta varapolttoaineesta saadaan käsitys, kun tutkitaan vaikkapa Intian palavia hiilikaivoksia, palo ei tukehdu, vaikka kaivos tukittaisiin, jotta ei saa happea. Kivihiilen sisältävä vety ja happi yhdessä tuottaa myös vettä, toimii kuin vetyauto konsanaan. Saman ”startin” voisi käynnistää ehkä myös muilla planeetoilla, joissa on ohut tai olematon kaasukehä, on vain oltava muinaisia hiiliä kuorissa. Magneettikentän luominen on myös ratkaisevaa, joka suojaa liialliselta hiukkaspommitukselta. Venuksen ongelma ei ole liiallinen hiilidioksidi, vaan planeetan hidas pyöriminen, päiväntasaajalla kehänopeus vain noin kuusi metriä/s. Hiilidioksidi ja rikkipilvet leikkaavat ulkokehälle osuvan säteilyn puoleen pintaan saapuvasta, joten hiilidioksidilla on myös suojaava vaikutuksensa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#17

”Rahaa on” puoluetta ei pidä päästää lähellekään valtion kassaa, tuossa kun vihreät seuraa perässä, joka takaa valtion velkaantumisen suuntana useiden satojen miljardien eurojen velka, kun muistetaan lisäksi kumulatiivinen velkaantuminen korkojen kera, eli vain aikakysymys. Kepu on jo osoittanut kykynsä, kouluarvosana nolla, ei edes kehityskelpoista materiaa. Yritys päästä velkaannuttamaan maata on osoittautunut huonoksi mauksi ja piittaamattomuudeksi maan talouden hoidoksi, josta pitäisi laittaa nurkkaan seisomaan vähintään riittävän pitkäksi aikaa. Parempi olisi, kun kepulaiset hylkäävät koko puolueen, jonka tehtävä on seisoa keskellä kuin hanurissa, varapuolueena kaikkiin lähtöihin, kannattaa mitä tahansa ikinä järjestelmää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ylen aika on ohi, pelkkää biöjätettä
#18

Ylen budjettiin ei saa jättää 100 miljoonaa euroa enempää veroista maksettavaa tukea, tulkoot toimeen vaikka mainonnalla ym. roskan myynnillä. Meille, kansalle ylellä ei ole muuta tarjottavaa, kuin äärimmäistä sonta propagandaa, joka tukee demareita, kuin DDR:n kommunisteja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#19

”Bio tarkoittaa sitä, että polttoaineisiin jotenkin hyödynnetään auringon kasvattamaa biomassaa, on absoluuttinen harha.”

Eipäs ole. Auringonvalo yhdistää kasveissa hiilidioksidin, veden sokeriksi. Biopolttoaineiden tuotannossa kasvien sokeri kerätään kasveista,kasvipohjaisista jätteistä. Sitten käymisprosessilla sokeri, tärkkelys muutetaan polttoaineeksi josta poistetaan vesi ettei polttomoottorille johon sitä biopolttoainetta käytetään muodostu korroosio, ruostevaurioita. Sinun unelmassasi jossa olisi lähinnä fossiilisia polttoaineita eikä biopolttoaineita juurikaan olisi sivuseurauksena, että me kaikki hengittäisimme vieläkin suuria määriä BTEX yhdisteitä jonka seurauksena kuolemien, sairauksien lisäksi kaupunkimme olisi vieläkin savuisia,lapsilla paljon enemmän geeniperimävaurioita. Biopolttoaineilla BTEX yhdisteitä on merkittävästi vähennetty polttoaineista,moottoreiden päästöistä. Biopolttoaineet ovat hyvä asia joiden määriä tulee ehdottomasti lisätä Suomen tieliikenteessä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#21

Juuri samaa mieltä, mutta, kun se biopolttoaine on synnytettävä samoilla neliömetreillä, mitä me tarvitaan lisääntyvän väestön ruokintaan, ja se ei enää ole montaa kymmentä neliömetriä maapallon asukasta kohden, jossa vain viljelykelpoinen ala huomioidaan. Asiaa on kyettävä katsoa laajemmalla silmällä, mitä sen nenän ympärillä on.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#23

Juuri näin, Suomessa, tässä utopistisen nimellisen tuulitehon maassa, tuulivoimalat ovat jo vallanneet metsäalaa noin 1400, ja hehtaaria, luku hirvittävässä kasvussa, ja siihen huoltotiet, voidaan laskea, että maamme hiilinielut vähenevät suihkukoneet nopeudella, ja metsään lopulta betonialustoja jopa tuhansiksi vuosiksi lojumaan ymäristösaasteina, alueita, joihin ei voida rakentaa edes mitään.

Osana energiantuotantoa tuulivoima voi olla täydentäjä, kunhan on vastaavasti säätövoimaa. Missään helvetin tapauksessa Suomea ei voi latoa täyteen tyynellä seisovia härpäkkeitä ja ympäristön monimuotoisuutta tuhoavia laitoksia vailla mieltä, lintujen ja hyönteisten tappaja robotteja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#7

Samea savinen tai mutainen vesikin on luonnollista, johtuen maaperästä. Köyhästä maaperästä saa kirkasta vettä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#12

Juuri näin, puhtaus vedessä ja ilmassa on suhteellinen käsite. Eroosio mm. kuluttaa maapallon mantereita kymmeniä tonneja sekunnissa vesivalumien johdosta, joka näkyy mm. Amazonin jokivalumien sameutena. Mantereille sataa sekunnissa noin miljoona kuutiometriä vettä, laskettuna yhteenlaskettujen suurimpien jokien valumista. Tuossa kannattaa myös muistaa, että tuo eroosiomassa meriin päätyessään täyttää myös valtameriallasta, joka näkyy meriveden pinnan kohoamisena, jossa suurin meriveden nostaja on kuitenkin pohjoisen jääkauden jälkeinen maankohoaminen, erityisesti pohjoisilla merialueilla, ”yhtyvien astioiden laki”. Meret oli matalia vielä liitukaudella, jonka jälkeen vuorimuodostuminen mannerlaattojen liikkeiden ansiosta muodosti merien syventymistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jos saisi kokkareetkin herätä
#15

Vihreillä on muutoinkin valikoiva muisti, mitä tulee ilmastonmuutokseen ja mm. napaseutujen ns. mustaan. Pelkästään St. Helensin päästöt olivat noin 540 miljoonaa tonnia tuhkaa 1980, jotka kiersivät maapallon ympäri useamman kerran. Paljon, paljon on muutakin tummaa ilmakehään päässyt tulivuotitoiminnasta, ja laskeumat suoraan jopa jääkarhun selkään. Uusia massiivisia ja todella vaarallisia supertulivuorten purkauksi on varmuudella tulossa, ja ne eivät ole leikkiä, kuten vihreiden mitä tahansa suojelua 1980-luvun alkupuolelta, jolloin tämä kommunistiläjä alkoi toimintansa, tarkoituksena tuhota maamme talous.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#20

Juuri näin, ihmisen toimet eivät auta ilmstonmuutoksen torjunnassa, ei ainakaan Suomen osalta. Suomi on tällä hetkellä koko laajuudeltaan magneettisen napaonkalon sisällä, joka ulottuu jopa Ruotsin eteläiseen kärkeen saakka säteellä 1500 kilometriä ytimestä. Tuo merkitsee äärimmäisiä muutoksia Suomen ja koko pohjoisen Euroopan ilmastoon, eikä meidän auta muuta kuin sopeutua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#22

Näin on, näyttää siltä, että Suomeen on tulossa äärimmäisen kuuma, lähes helvetillisen kuuma kesä. Magneettikentän suojat puuttuvat liki kokonaan keskipäivien osalta. Ytimen multipolisuus ja puuttuva kenttää voisi verratta mustaan aukkoon yläilmakehässä, aggressiivisia hiukkasvirtauksia voisi verrata kaasupolttimeen, ja pilvien positiivinen varautuminen aiheuttaa massiivisia ukkosia ja kuivan aikana kuumia ”säteileviä” pilviä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#24

Kyllä, ja ylen ilmastoaggressiivit koettavat edelleen selittää hiilidioksidin vaikutuksia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hiilinielu ! (!) :)
Hämmentynyt
#4

Lahoava puusto tuo mukanaan kaikkia muita ongelmia mm.kaikenmaailman tuhohyönteiset,jotka iskevät jäljellä oleviin terveisiin puihin.Näin loputkin”hiilinielut”häviävät,jäljelle jää ränsistyvät rämeet.Ihmetyttää kovasti millä menetelmällä?”valehtelijoiden klubi”=Luke,suoritti metsien päästölähteeksi muuttumisen mittauksen.Taitaa olla täysin hatusta vedetty tutkimus? (:

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Metaania tuottavat mikrobit tuottavat mätänevässä puussa enemmän metaania kuin märehtivät eläimet, mutta nyt vihreiden maali on siirretty metsiin. Puut sisältävät selluloosaa, kuten jokainen paskapaperin kuluttajatkin ymmärtänevät, ja heinäkasvit sisältävät myös selluloosaa, eli jos halutaan metaaniton maailma, vihreiden olisi kaadettava kaikki maapallon metsät ja lähetettävä avaruuteen. Puurakentamista tulisi lisätä, se hidastaa hiilidioksidin kiertoa, ja toimii pinnan hiilivarastona, vaikka kaikki biomateria hajoaa jossain aikataulussa hiilidioksidiksi tai metaaniksi. Biomateria ei siis koskaan ole hiilen loppusijoitusolomuoto, eikä sen parempi kuin kivihiilikään, tuo kun kulkeutuu non stoppina mannerlaattojen liikkeiden avulla yleensä tulivuoritoiminnan kautta ilmakehään kiertoon. CO vuoto valtamerien pohjista on ratkaiseva ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden säätelijä, jossa ihmiselle ei jää muuta kuin propagandan jauhaminen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sen lauluja laulat....
#10

Hatusta vedetty tai oikeamminkin politisoitunut tutkimus. Maaseudun tulevaisuus -lehdessä Yliössä kirjoitus: ”Metsäntutkimus politisoituu – totuus hämärtyy”. Artikkeli valitettavasti maksullinen. Mutta artikkelin mukaan tutkijat ovat jakaantuneet eri eturyhmien leireihin. Aitoa tutkimusta tekevät on leimattu hyödyttömiksi. Sama ongelma Ruotsissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hiilinielu! (!)
Vihainen
#5

”Saksa on paska maa”!Nuo ikimuistoiset Seppo Rädyn lausumat sanat,pitävät täysin paikkansa.Nyt Suomalaisten pitäisi alkaa vaatimaan,että Saksa,Ranska ym. muut euroopan maat.Jotka ovat omat metsänsä hakanneet,alkavat suurimittaisiin metsänistutustalkoisiin.Helvettiäkö meiltä vaativat ennallistamista,meillä kyllä metsänhoito osataan.Mutta sehän on selvää,että eihän tämmöinen ehdotus EU:n”öykkärivaltioille”käy.Rahat täytyy kiskoa aina jonkun toisen selkänahasta.Tässä se taas kerran nähdään,kuinka epäreilu ja PASKA LIITTOUMA EU on.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Älä nyt hauku saksalaisia, onhan siellä hyvää olutta ja autoja (täyttä sontaa).

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000