Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Britannian työväenpuolueen ja SDP:n tilan yhtäläisyydet

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Kiitos. Näistä Britannian vaaleista ei Suomen valtamedia uutisoi. Syykin on selvä. Sen sijaan Skotlannin vaaleja kyllä ovat hehkuttaneet. Aika näyttää haluavatko skotit luopua itsenäisyydestään uudestaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Skotlannin tilanne olisi ansainnut oman kappaleensa kirjoituksessa, mutta kun otit asian esille niin korjataan se tässä.

Jos Skotlanti lähtee havittelemaan itsenäisyyttä (ja sen välitöntä myymistä EU:lle) on mielenkiintoista nähdä onko EU:lla jälleen kahdet säännöt: yhdet nyt EU:n ulkopuoliselle Skotlannille ja toiset EU:ssa olevalle Katalonialle. Veikkaan että EU ei jättäisi käyttämättä tilaisuutta hyväkseen osoittaakseen että näin todella on.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000