Perussuomalaiset

Jari-Pekka Teurajärvi

Lehdistön asenteesta ja monikulttuurisuudesta

2 kommenttia

Mielipidekirjoitus on julkaistu sanomalehti Kalevan lukijalta palstalla 6.8.2015. Toimitus on kuitenkin sensuroinut alkuperäisen tekstini ja siihen heillä on toki oikeus. Julkaisen tekstin nyt myös sensuroimattomana ja sensuroitu osuus löytyy tekstistä kursivoituna.

Päivitys 6.8.2015: Myös Uusi Suomi esti blogitekstini näkyvyyden ja jouduin sen sinne sensuroimaan, koska joku oli kokenut tekstin asiattomaksi. Lähde sensuroituun asiaan löytyy mm. täältä: http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/julman-raiskauksen-tuomiot-ennallaan/121213/

———————————————————————

Kaikki väkivalta on tuomittavaa. Jyväskylässä tapahtui vastikään kahden ääriliikkeen yhteenotto. Toisin kuin valtamedia kirjoittaa, kysymyksessä ei ollut äärioikeiston hyökkäys ulkopuolisia kansalaisia kohtaan, vaan hyökkäys äärioikeiston ”pahinta vihollista” eli äärivasemmistoa vastaan. En ihmettele valtamedian vääristelevää uutisointia, koska ovathan toimittajien enemmistö vihervasemmistolaisia. Nyt valtamediassa vaaditaan äärioikeistolaisen liikkeen kieltämistä lain voimalla, mutta samaa unohdetaan vaatia äärivasemmalla olevilta väkivaltaisilta liikkeiltä. Media yrittää luoda väkisin myös jonkinlaista kytköstä ääriliikkeen ja poliittisen hallituspuolueen Perussuomalaiset rp. välille. Mitään kytköstä ei näillä kuitenkaan ole, sen tietäisin mikäli olisi. Kaikki väkivaltaa käyttävät liikkeet pitäisi kriminalisoida.

Perussuomalaiset eivät hoida asioita ääriliikkeiden tavoin väkivallalla tai toisen omaisuutta hajottamalla. Hoidamme asiat suomalaisten parasta ajatellen, käyttäen parlamentaarista valtaa. Toivomme dialogia politiikkaan, mutta meiltä se liian usein evätään, kuten kävin taannoin Oulussa järjestetyssä ”Meillä on unelma” -tapahtumassa. Perussuomalaisia ei tapahtumaan kutsuttu, eikä puheenvuoroa annettu.

Perussuomalaiset ovat maahanmuuttokriittinen hallituspuolue ja puolueohjelmastamme löytyy maahanmuuttopoliittinen ohjelma. Olemme ainoa puolue, jolta maahanmuuttopoliittinen ohjelma löytyy. Perussuomalaiset eivät halua esimerkiksi viime päivinä Oulussa esiin tulleita monikulttuurisia ”pizzamafia” ja ”joukkoraiskaus” tapauksia kotimaiseen arkeemme. Suomalainenkin raiskaa, mutta harvemmin isolla porukalla ja lopuksi vielä käyttämällä saksia leikkaamalla välilihan ja sulkijalihakset poikki, jotta raiskattu kantaisi ”ansaitsemaansa häpeää” loppuelämänsä. Näin on Oulussa monikulttuurisuutta opetettu 30-vuotiaalle kantasuomalaisnaiselle muutama vuosi sitten.

Hallitsemattoman maahanmuuton ongelmat näkyvät kaikkialla Euroopassa. Ruotsissa eivät viranomaiset, kuten palokunta, poliisi ja ambulanssi uskalla mennä joihinkin maahanmuuttajien asuttamiin kaupunginosiin, koska se on hengenvaarallista. Ruotsista olemme menestyksellä ottaneet mallia niin monessa asiassa, mutta maahanmuuttopolitiikassa meidän täytyy toimia eri tavoin.

Suomen politiikassa pitäisi käydä perusteellinen keskustelu monikulttuurisuuden ongelmista, eikä vain sulkea silmiä tai jopa ruokkia ongelmaa ja syyttää rasistiksi.

Jari-Pekka Teurajärvi

Puheenjohtaja

Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
8065
Tyytyväinen
#1

Jari-Pekka kirjoittaa ASIAA !!!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jyrki Savikuja
Vihainen
#2

UusiSuomi näyttää sananvapauden nimissä (?) sensuroineen tämän kirjoituksen?

Voltaire (François-Marie Arouet, 1694-1778):
”En hyväksy mielipidettänne, mutta tulen kuolemaani saakka puolustamaan teidän oikeuttanne ilmaista se.”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000