Perussuomalaiset

Jani Kolehmainen

Vaalitemput

Nyt kun Kokoomuksen puisto-osasto päätti erota hallituksesta, seuraten Vasemmiston jalanjälkiä, on molempien vaalitemput tehty! Vihreiden Suomen taloutta kohtuuttomasti kurittanut hallitustaival on toivottavasti ohi tulevaisuudessakin ja mikäli se meistä on kiinni, niin varmasti onkin! Heidän jälkiensä korjaamiseen ei nykyhallituksella ole enää aikaa, joten tuleva hallitus on suurten haasteiden edessä. Työpaikkoja pitäisi luoda tilanteessa, jossa suomalaiset yritykset ovat kiristyneiden ympäristövelvotteiden kanssamuuramassa tehdaidensa piippuja umpeen. Eikä yrittäjiä voida siitä syyttää! Pientä toivonkipinää pitää kuitenkin yllä tämä viimeisin ydinvoimala päätös, toivottavasti ei ole vielä liian myöhäistä. Suomessa voimme pitää yritysten toimintaolosuhteita kilpailija maitten tasolla halvalla ja kotimaisella energialla sekä motivoituneella ja koulutetulla henkilöstöllä, palkat meillä on kilpailija maittemme keskitasoa! Tulevissa eduskuntavaaleissa tulemme nousemaan hallitukseen ja siellä ei ole silloin tilaa teollisuuttamme ja hyvinvointiamme jo nakertaneille Vihreille!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000