Perussuomalaiset

Jani Kolehmainen

NÖYRISTELY EU:LLE MAKSATETAAN SINULLA

Kokoomuksen puheenjohtaja Stubb ja SDP:n puheenjohtaja Rinne ovat kontallaan Saksan liittokansleri Merkelin edessä. Tästä konttaamisesta aiheutuvan laskun maksamme sinä ja minä. Saksa on ajamassa alas ydinvoimatuotantonsa. Tämä nostaa saksalaisten kotitalouksien ja teollisuuden sähkön hintaa. Varmistaakseen oman teollisuuden suhteellisen kilpailukyvyn, Merkel vaatii nyt päästökaupan hinnan manipulointia ylöspäin. Tämä toisi suomalaisille kotitalouksille ja teollisuudelle noin 4, 5 miljardin euron lisälaskun sähkön hintaan.

Meillä hyvinvointimme turvaavan teollisuuden rungon muodostaa energiaintensiivinen metsä-, metalli- ja kemianteollisuus. Suomi on pimein, pohjoisin ja kylmin EU:n jäsenmaa. Maamme on harvaan asuttu, välimatkat pitkiä ja kuljetusetäisyys Euroopan markkinoille pitkä. Kaikista näistä syistä johtuen Suomi käyttää paljon enemmän energiaa henkeä kohti kuin yksikään Keski-Euroopan maa. Suomessa tuotetaan maailman puhtaimmin ja energia tehokkaimmin parinkymmenen miljoonan ihmisen teräkset ja lähes sadan miljoonan ihmisen paperit. Tästä Suomi elää.

Miksi Kokoomuksen ja SDP:n puheenjohtajat ovat tuppisuina EU:n kokouksissa? Eivätkö he todella uskalla sanoa ei? Ei käy ja teollisuutemme ei kestä pitäisivät olla vuorosanat, jotka pitäisi opetella tarpeen vaatiessa lausua kaikissa EU:n kokouksissa. Tällainen nyökky- ukko politiikka on turmiollista suomalaisille ja suomalaiselle teollisuudelle.

On aika vaihtaa ukot EU:n kokouksiin. Kansalaiset voivat sen tehdä 19.4.2015 antamalla äänensä perussuomalaisille.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Jani oikeassa
Vihainen
#1

Noin se menee kuten Jani sanoo.

Suomessa on tällä hetkellä vallassa Eu-Suomi syöjät. – On se kumma, maanpetturuudesta on saatu tehtyä hyve. Tosin välillä käyvät poseeraamassa veteraanin vierellä, media tekee fiilistelyjutun ja perinnehuoneita pidetään yllä kuin mitäkin mausaleumeita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

EU-eliitin edustajana on Suomessa suomenruotsalainen eliitti, jonka käskyläisiä ovat herrojen luottamuksellisen keskiviikkokerhon puolueet RKP-kokoomus-Keskusta-SDP. Eu-eliitti taas tottelee transatlanttista pankki- ja omistajaeliittiä. Jos et tottele, sinut potkaistaan pellolle. Mediavihakampanja niskaan ja virat ja rahoitus seis.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Vapaa kilpailu tarkoittaa maallemme teollisuuden alasajoa. Tialle halpatyövoima, kunhan ensin maamme hyvinvointijärjestelmä on ”leikkaustarpeessa” saatu ajettua alas.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000