Perussuomalaiset

Jani Kolehmainen

Kohti eduskuntavaaleja

Nyt kun EU- vaalit saatiin pakettiin ja hieman palauduttu ” normaaliin” elämään, alkaa uusi jännittäminen ja kampanjointi eduskuntavaali- ehdokkuudesta! Jäsenäänestykseen valmistautuminen on vain hivenen erilaista, kuin muihin vaaleihin! Kampanjointi ei tapahdukaan toreilla ja turuilla, vaan omien parissa ”kabineteissa”. Järjestelmä on sangen raaka, hyviä hakijoita tulee putoamaan, mutta se on pelin henki! Tähtäimessämme ei voi olla muu kuin vaalivoitto ja ykköspuolueen kannatuslukemat ja siihen tarvitaan parhaat ehdokkaat! Nyt kun oma jäsenistömme heistä päättää on pulinat jätettävä kaikilta äänestyksen jälkeen pois ja keskityttävä tekemään kaikki voitava menestyksemme eteen. Sen lupaan, mikäli tulen ehdokkaaksi valituksi! Minulla on valmiina EU- vaalien jäljiltä vaalikoneisto niin Pohjois-Karjalassa, kuin Savossakin ja he ovat valmiit jatkamaan sitä työtä mikä tämän kevään vaaleissa aloittivat.

Näen tukijoukkojeni kanssa mahdollisuuteni olla yksi läpimenevistä ehdokkaista erinomaisiksi, siis mikäli äänestätte minut ehdokkaaksenne. Savo-Karjalan vaalipiiristä pitää mennä vähintään neljä ehdokasta läpi ja siihen tukijoitteni kanssa tähdätään.

– JANI

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Veli
#1

Onnea yritykselle. Kun kerran olet hakeutumassa kansakunnan kaapin päälle, niin tässäpä pari vinkkiä, miten mielestäni Suomeen saataisiin jälleen dynamiikkaa ja paluu kolmen AAA luokkaan ( nyt näyttää siltä, että tipumme AA+ sarjaan ). Radikaalit rakennemuutokset ovat avain menestykseen.

1. Eläkeikä lukitaan elinaikaodotukseen, vähintään 65v, myöhemmin 67v.
2. Työuria pidennetään myös alkupäästä, opintotuki määrääikaiseksi
3. Työttömät kuntien avuksi, esim 6h/vko , vanhustentyö
4. Yrittäjyyden ja työntekijän välimaastoon luodaan ” itsensätyöllistäjien ”
nimike, joka mahdollistaa puuhaamisen itsekseen ilman yrittäjyyden kahleita
5. Julkisen sektorin ja yksityisen sektorin työntekijoiden määrän lukitseminen
esim. suhteessa 80/20.
6. Tasavero 25%
7. Yhteisövero 0%
8. Osinko ja pääomatulot 25%
9. Kotitalousvähennys 3.000e
10. Lapsilisät verolliseksi
11. Subjektiivinen päivähoito romutetaan
12. Yritysten edustukulut täysimääräiseksi

Tässä näitä, kolahtiko mikään?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000