Perussuomalaiset

Jani Kolehmainen

Vaaligalluppien luomaa harhaa

Pari viimeisintä vaaligalluppia on ollut monelle Perussuomalaiselle aikamoinen shokki! Kannatuslukemat makaavat alhaalla, noin kolmessatoista prosentissa. Tammikuussa mittaus osoitti ettei meidän kannatuksemme ole pysyvästi laskussa, olimme nostaneet sitä 1,5% edelliseen kuukauteen verrattuna! Nousu oli kaikista puolueista suurinta. Tästä ei kuitenkaan voida vielä rintaamme alkaa röyhistelemään, sillä matkaa suurimmaksi puolueeksi on vielä paljon taivallettavana. Pystymme siihen, jos kenttä jaksaa asiaamme viedä meidän ehdokkaiden kanssa ihmisten tietoisuuteen. Keskusta puolue on kirinyt etumatkaansa, mutta kuten olemme huomanneet, nopeammin sieltä putoaa, kuin sinne nousee. Keskustan vaaliohjelma on aikamoista toivomista, kyllä kansa näkee sen lävitse. Saamme kiittää maamme nykytilaa keskustavetoisten hallitusten päätöksistä, jonka raunioille tuli jo alkujaan toimintakyvyttömäksi osoittautunut Kataisen hallitus! 

Nyt vaan hyvillä,Suomen etua ajavilla vaaliteemoilla kohti huhtikuun 19. päivää ja suurimman puolueen hallitus vetovastuuta! Sillä varmistamme Suomen suunnan kohti parempaa tulevaa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000