Perussuomalaiset

Jani Kolehmainen

Suomalaisen vientiteollisuuden tukemisesta

Suomalaisen vientiteollisuuden toimintakapasiteetti on kuudessa vuodessa pudonnut 20%. Talouden nousukauden alkaessa kykymme tuottaa verotuloja valtion kassaan sakkaa pahasti. Suomessa on toimintaedellytyksiä tulevaisuudessakin kannattaville yrityksille. Yksi tärkeimmistä osa-alueista jolla toimintaympäristö voidaan turvata on halvan energian luotettava saatavuus. Tämän lisäksi tarvitaan koulutettu, osaava ja sitoutunut henkilöstö.

Energiatuotanto tulee olla omissa käsissämme. Laajamittaisesti ja toimintavarmasti se on mahdollista tuottaa vain vesi-, turve- ja ydinenergian muodossa. Turvetuotantoa on saatava jatkaa ilman ylimääräisiä sanktioita, esimerkiksi EU:n taholta. Kolmas ydinvoimala on vihdoin saatava tuottamaan sähköä ja neljäs voimala rakenteille. Suomessa on suhtauduttu ympäristön suojeluun asianmukaisella vakavuudella ja niin tulee olla jatkossakin. Nämä edellämainitut energiamuodot ovat kaikkein vähäpäästöisimpiä ja ovat Suomessa oikeasti toimivia luotettavia energiantuotantomuotoja.

Kehittyvät energiantuotantomuodot kuten esimerkiksi tuuli- ja aurinkoenergia, saattavat tuoda helpotusta kokonaiskulutukseen. Se tapahtuu pitkällä ajanjaksolla eikä ehdi avuksi akuuttiin energiantarpeeseen. Suomi tarvitsee työpaikkoja ja uusia vientituotteita. Mahdollinen sähköntuotannon ylikapasiteetti saadaan helposti myytyä eteenpäin. Itä-euroopan levottomuudet ja mm. Saksan energiantuotannon ratkaisut saattavat tehdä sähköntuotannosta uuden myyntituotteen kansainvälisille markkinoille. Suomi tunnetaan luotettavana kauppakumppanina. Tämä mahdollisuus on käytettävä hyväksi kun sitä meille suorastaan tyrkytetään.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Teollisuuden kehittäminen
#1

Kolehmaisella hyvä jutun aihe. Lisäisin tähän kuitenkin vielä BIOENERKIA tuotannon joka takais hajaasutusalueiden työpaikkojen ja asutuksen säilymisen myös maaseudulla ja pohjois lapissa..

Teollisuuden uus aluevaltaus löytyy ilmailuteollisuudessa.Sitä medän suomalisten pitää ruveta kehittämään.On merkkejä jo laitteista joita lisäkehittämisellä voidaan ottaa käyttöön joka ihmiselle jolla lennetään työ- ja muita matkoja tarpeen mukaan.
Vientiteollisuuteen ala tarjoasi huikeat näkymät,se ohittas autoteollisuuden kautta maailman ja olisi se hyvä jos suomi olisi ensimmäisenä sitä tuotetta myymässä .
Ilmailuliikenteen kehittäminen ja ohjaaminen myös vaatii resusseja tämän uuden alan myötä.Aiheesta löytyy vilminpätkiä feisboogissa pienoislennokeista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000