Perussuomalaiset

Ion Mittler

Suomalaiset uskovat naurettaviin salaliitto-teorioihin

Lieneekö sattumaa vai jotenkin koordinoitua, että tänään sekä YLE että Iltalehti valistavat lukijoitaan typeristä salaliitto-teorioista, joihin jotkut tyhmät suomalaiset ovat haksahtaneet uskomaan.

YLEn uutinen aiheesta

Iltalehden uutinen aiheesta

YLE moittii heti artikkelin alussa, että jotkut suomalaiset ovat niin tyhmiä, että uskovat sellaiseen perättömään teoriaan että ”suomalaisessa mediassa valtaa pitää punavihreä toimittajablokki.” Hahhah. Voiko Suomen kansa tosiaan olla niin tyhmää, että uskoo tuollaista? Ovatpa ihmiset herkkäuskoisia. Kaikki toimittajat ovat täysin neutraaleja, heitä sitoo pyhä journalistin etiikka. Mikään suomalainen media ei kai esittele jatkuvasti feministejä ja kaikenlaisia sukupuoli-vähemmistöjä päämäärätietoisesti positiiviseen sävyyn, samalla kun oikeistolaisista tai konservatiivisista arvoista uutisoidaan vain negatiivisesti, jos lainkaan?

Tilasto journalistien poliittisesta vakaumuksesta

Mitä muita perusteettomia salaliitto-teorioita on liikkeellä YLEn ja Iltalehden mukaan, sellaisia joihin tyhmä kansa uskoo? Nämä molemmat mediat toteavat, että ”noin joka neljäs suomalainen uskoo, että koronavirus kehitettiin laboratoriossa”. Naurettavaa. Juuri tällaisia ne salaliitto-teoriat ovat. Täysin perättömiä ja järjettömiä.

Minun blogini aiheesta Wuhanin laboratorio

Iltalehti ja YLE mainitsevat myös, että moni suomalainen uskoo sellaiseen katteettomaan teoriaan, että ”Lee Harvey Oswald ei toiminut yksin John F. Kennedyn salamurhassa”. Mitä ihmettä? Voivatko ihmiset tosiaan olla noin tyhmiä? Kaikkihan sen tietävät, että Lee Harvey Oswald tappoi John F. Kennedyn yksin ja ihan huvikseen. Hänellä ei ollut muutakaan tekemistä, joten hän päätti käydä joutessaan tappamassa presidentin. Sehän on täysin varma asia. Eihän tässä ole mitään epäselvää.

YLE luettelee myös muita salaliitto-teorioita, joihin tyhmät suomalaiset uskovat:

Vapaamuurarit vaikuttavat salaisesti liike-elämässä ja politiikassa. (Vapaamuurarien virallisen tiedotuksen mukaan he eivät ota kantaa politiikkaan, mutta toisaalta he pyrkivät edistämään eri uskontojen ja puolueiden välistä yhteisymmärrystä. Siis jonkinlaista vastakkaisten näkemysten sovittelua, poliittisen ja uskonnollisen ääriajattelun lieventämistä? Onko se politiikkaa vai ei?)

Koronavirus (SARS-CoV-2) kehitettiin alunperin laboratoriossa. (Tämä asia riippuu siitä, mikä variantti on lopulta se Ground Zero.)

Tietyt julkisuuden henkilöt ovat lavastaneet kuolemansa kadotakseen julkisuudesta. (Jotkut menneisyyttään pakenevat ovat varmasti tehneetkin näin, ehkä todennäköisimmin suuret rikolliset, mutta onko yksikään sellainen joista suosituimmat tarinat kertovat, se on sitten toinen asia.)

Viranomaisilla on paljon laittomasti kerättyä tietoa jokaisesta kansalaisesta. (Ei pidä paikkaansa. Suomessa sijaitsevan hybridi-osaamiskeskuksen toiminta ei ole ”laitonta”, koska se on kokonaan lainsäädännön ulkopuolella.)

Eri maiden hallitukset kehittävät ja rahoittavat sosiaalisen median toimijoita kuten Facebookia ja Twitteriä, jotta voisivat vakoilla niiden käyttäjiä. (Kiina? Varmasti. Venäjä? Varmasti. No tässä täyttyi jo määritelmä ”eri maiden hallitukset”, vaikka ei päästy keskustelussa edes Yhdysvaltojen NSA:han asti.)

Suomalaisessa mediassa valtaa pitää punavihreä toimittajablokki, joka syöttää kansalaisille omaa agendaansa ja estää muunlaisten näkemysten julkitulon. (Hah, uskotteko tosiaan tällaiseen? Syökää silliä, ja juokaa kuravettä päälle.)

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


13 kommenttia
J. Jörgensen
#1

Joo joo, heko heko. Mutta kyllä noissa salaliittojutuissa voi joskus olla asiantynkääkin. Otetaanpa tuo salaliittojuttujen äitee: JFK:n salamurha. Jos asialla oli vain yksin toimiva asemies (”lone gunman”), niin minkä keleen takia selvitystyön tulokset piti salata 50:ksi vuodeksi – eikä kaikkea ole vieläkään rohjettu paljastaa? Ainoa mahdollinen selitys on tietysti se, että asiaan oli sekaantunut korkea-arvoisia henkilöitä, joita piti jostain syystä suojella – tai että jenkkien yhteiskunta olisi kaatunut, jos olisi kerrottu minkälaisia roistoja oli vallassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Onhan näitä , salaliittoteorioita , toinen , toistaan ihmeellisempiä eihän siinä mitään ?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Sekin on salaliittoa, kun sanotaan, että muunuskoiset vainoavat kristittyjä, eikö?

https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000008683738.html

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Putin kyllä voittaa kaikki salaliittojutut omilla harhaisilla ulostuloillaan:
– Länsi on natsien hallussa ja liittoutunut venäläisten ja Venäjän tuhoamiseen
– Ukraina on natsien pesäpaikka, Ukrainan natsit ovat suuri uhka Venäjälle
– Lännen natsit suunnittelevat ydinaseiden keskitystä Ukrainaan voidakseen tuhota Venäjän
– Länsi edustaa sairasta liberalistista aatesuuntaa, ja sen vuoksi se pitää tuhota
– …

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Cartman
Vihainen
#7

Mitenköhän kävi YK :n Natsi äänestys
Kaksi maata äänesti vastaan USA, Ukraina, EU Suomi mukaan lukien äänesti tyhjää- että sellainen salaliitto
On 16 December, the United Nations tabled a resolution that called for ”combating glorification of Nazism, neo-Nazism and other practices that contribute to fuelling contemporary forms of racism”. The only nations to vote against it were the United States and Ukraine.
Voi tarkistaa YK/n sivuilta

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#5

Tämäkin , korona tuntui / tuntuu välillä , olevan jonkunlainen , salaliittoteoria !?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Paremminkin paniikkireaktio aluksi ja sen jälkeen joukkopsykoosi.

Paniikin ja ylireagoinnin aiheutti kenties epätietoisuus viruksen alkuperästä, leviämisestä ja viruksen vaikutuksista.

Media taas synnytti joukkopsykoosin pitämällä yllä hyvin myyviä lööppejä. Loppujen lopuksi tämä hysteria ruokki itse itseään ja kuten aina näissä, joku teki miljardivoitot joidenkin muiden kustannuksella.

Edelleen keuhkokuumeeseen, infuenssaan tai muihin kulkutauteihin kuolee vuosittain enemmän ihmisiä kuin koronaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000