Perussuomalaiset

Ilpo Heltimoinen

Rokotetutkimuksen rahoitus turvattava

Koronatartuntojen määrä on laskenut ja rokotuksetkin on saatu vauhtiin alku vaikeuksien jälkeen. Korona ja siihen liittyvät ongelmat eivät ole kuitenkaan poistuneet. Tauti jyllää voimakkaana monessa maassa ja uusia viruksen muunnoksia syntyy. Tämä voi johtaa virusmuunnokseen, johon nykyiset rokotteet eivät tehoa.

 

Suomessa kehitetään rokotetta, joka ei vain ehkäise oireita, kuten tällä hetkellä maassamme käytössä olevat rokotteet tekevät, vaan ehkäisee myös itse tartunnan. On aivan käsittämätöntä, että Suomen valtio ei ole varmistanut kyseisen koronatutkimuksen rahoitusta. Uhkana on se, että kyseinen rokote ei koskaan valmistu, koska siihen ei haluta valtion taholta panostaa rahaa. Toisaalta Suomen hallituksen linja pitää, leikkaahan se muutenkin tieteen rahoitusta miljoonilla euroilla.

 

Suomen kokonaisturvallisuuden takia on pidettävä huoli, että maallamme on jatkossa sekä kyky tutkia että valmistaa rokotteita. Korona ei ole ainutkertainen pandemia eikä sellaiseksi tule jäämään. Kun pandemia räjähtää käsiin, maat pyrkivät keinoja kaihtamatta suojelemaan oman maansa kansalaisia, ja silloin oman maan rokotetutkimuksen ja -tuotannon arvo on erittäin tärkeä. Suomen hallituksen on turvattava rokotetutkimus ja niiden valmistus ja peruttava tieteeseen kohdistuvat leikkaukset.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Omavarainen rokote / lääke tutkimus ja valmistus , olisi välttämätön ja aivan elinehto !? Mitähän siinä pihistetään ??

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

Perussuomalaisten vastuunkantoa, Oulussa valtuustossa käsiteltiin kaupungin työntekijöiden (270 pienipalkkaista) ulkoistamista yksityiselle. Mitä teki valtuutettu Ville Vähämäki ? Kun huomasi, että tiukalle menee ja on ratkaisijan asemassa. Karkasi paikalta tekosyyn varjolla (sovittu saunailta). Eikä varamiestä ehditty saada paikalle joten jatkossa työt hoitaa 190 henkilöä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#3

Nimettömälle , hämmentyneelle sanoisin , mikähän siinäkin olisi , kun tietäisi koko jutun , alustaloppuun ?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000